הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בסקוואט בSS

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
למראות המשקל הנמוך בסקוואט(67.5) אני כבר מרגיש קושי להתקדם בחמישיות כל אימון.
להוסיף קלוריות לא בא בחשבון בנתיים כי אני כבר ב+700 ויש לי נטייה להשמנה ולהפוך לבטטה אני לא רוצה.
כרגע סיימתי את השבוע הרביעי בתוכנית.
שאלה: מה לעשות

1) להמשיך להתקדם ב2.5 קילו
2) לעשות ריסט קטן ולהמשיך להתקדם בחמישיות

לגבי הקלוריות אני רוצה להישאר עם הפלוס הזה ולראות שבועיים מה תהיה העלייה במשקל הגוף ורק אחר כך אולי להוסיף עוד 100-150 קלוריות.

תודה לעוזרים.✌️

בן כמה אתה ומה המשקל גוף שלך ?
אם אתה שוקל מעל 40 לא אמורה להיות לך בעיה במשקלים כאלה בסקוואט וגם אתה אמור להתקדם ב-5 קילו במשקלים הנוכחיים.

מה הקשר ריסט ?
איך אתה יודע שאתה בפלוס 700?

לדעתי, אם אתה לא שחיף שגר במדינת עולם שלישי גם הפלוס של ה-700 קלוריות לא נחוץ בשלבים כאלה.

בקיצור:
1. מספיק לחפש תירוצים וסיבות למה לא לעשות \ לעשות פחות מהמקסימום.
2. זה אמור להיות קשה - איפה הבעיה פה ?
3. תבדוק שהטכניקה תקינה.

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה ומה המשקל גוף שלך ?
אם אתה שוקל מעל 40 לא אמורה להיות לך בעיה במשקלים כאלה בסקוואט וגם אתה אמור להתקדם ב-5 קילו במשקלים הנוכחיים.

מה הקשר ריסט ?
איך אתה יודע שאתה בפלוס 700?

לדעתי, אם אתה לא שחיף שגר במדינת עולם שלישי גם הפלוס של ה-700 קלוריות לא נחוץ בשלבים כאלה.

בקיצור:
1. מספיק לחפש תירוצים וסיבות למה לא לעשות \ לעשות פחות מהמקסימום.
2. זה אמור להיות קשה - איפה הבעיה פה ?
3. תבדוק שהטכניקה תקינה.

אני שוקל 62
אני יודע שאני בפלוס 700 לפי נוסחה של RMR + אימון SS שמפחינתי זה 200 קלוריות + ...700 קלוריות.
אתה לא מכיר אותי אבל תאמין לי אני האחרון שמפחד מי לעבוד קשה:angry:...
את הטכניקה אתה יכול לראות פה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=33426
אני לא יודע נחוץ או לא נחוץ אבל אובדה שאימון שעבר שמתי 70 קילו (אימון לפני זה היה 65) ולא הצלחתי להשלים את ה5 חזרות. למראות שהשינה והתזונה היה הכל תקין.

בשלב הזה כבר היית אמור להוסיף 2.5 קילו ימון(7.5 קילו בשבוע, שבוע רביעי זה דיי הרבה).
דבר שני אולי החישוב שלך לא טוב, אולי החילוף חומרים שלך מהיר מהממוצע וזה לא באמת 700 קלוריות מעל התחזוקה?
צוסיף 2.5 קילו ותעשה ריסט כשתתקע

אגב כמה זמן וחה אתה לוקח בין הסטים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בשלב הזה כבר היית אמור להוסיף 2.5 קילו ימון(7.5 קילו בשבוע, שבוע רביעי זה דיי הרבה).
דבר שני אולי החישוב שלך לא טוב, אולי החילוף חומרים שלך מהיר מהממוצע וזה לא באמת 700 קלוריות מעל התחזוקה?
צוסיף 2.5 קילו ותעשה ריסט כשתתקע

אגב כמה זמן וחה אתה לוקח בין הסטים?

תירא, יש לי נטייה להשמנה אני לא אחד שאכל שבא לו כשהיה קטן ועדיין היה נשאר רזה. אני אחד שאכל מה שבא לו כשהיה קטן והיה לו כרס עד הברכיים.
קשה לי להאמין שיש לי חילוף חומרים יותר מי הממוצע. אני יכול לחשוב שבגלל שאני 18 חילוף חומרים שלי קצת יותר מהיר מי גבר רגיל אבל זה עדיין הבדל לא משמעותי מי פחינת הRMR כדי להתייחס אליו. וגם למעשה הוספתי קצת קלוריות לRMR הנוכחי שלי גם ככה כי בכל מקרה אני לא יושב בבית כל היום...

כן יכול להיות זה באמת מה שאני יעשה, יעבור להתקדמות 2.5 ואז יעשה ריסט (מקווה בעוד שלוש שבועות בהרך). כי לפי מה שאני רואה עכשיו להישאר ב5 בלי לפגוע בטכניקה ובלי להוסיף עוד איזה 500 קלוריות (מה שאני כמובן לא יעשה) אני לא יצליח.

תודה על העזרה.

בכיף. אגב, אני נתקעתי בפרס ובבנץ והפיתרון היה לקחת טיפה יותר מנוחה בין הסטים. משום מה הייתי לוקח רק 2 דקות וברגע שנחתי 3 ומעלה הוספתי משקלים דיי בקלות

שילוב של מנוחה ארוכה, עלייה מתונה במשקלים, עוד קלוריות וריסטים זה מבחינתי הפתרון המושלם בשבילך

בכיף. אגב, אני נתקעתי בפרס ובבנץ והפיתרון היה לקחת טיפה יותר מנוחה בין הסטים. משום מה הייתי לוקח רק 2 דקות וברגע שנחתי 3 ומעלה הוספתי משקלים דיי בקלות

שילוב של מנוחה ארוכה, עלייה מתונה במשקלים, עוד קלוריות וריסטים זה מבחינתי הפתרון המושלם בשבילך
אני מחזק. מנוחה זה דבר מאוד חשוב... עדיף שתנוח עוד כמה דקות ותרגיש שאתה מסוגל מאשר לעשות 2 דקות מנוחה ולא להצליח...

אני אישית נח עד שאני מרגיש שאני מוכן חח לא מסתכל על הזמן בכלל

• פותח/ת השרשור

בסקוואטים אני נח 5-7 דקות. כך שעניין המנוחה זה גם לא הנקודה פה.
בעיקרון כן, ריסטים והתקדמות מתונה בשלב הזה זה הפתרון.
ואולי לנסות לישון גם בצהריים...לך תידע אולי זה גם יתרום להתאוששות...

ניסית לשפר את הטכניקה ולהכניס את ההיפ דרייב כמו שדובר בשרשור של הבדיקה?
זה באמת יכול לתת לך פוש גם במשקלים...כנראה העבודה עם הגב הגבילה אותך עד עכשיו.

• פותח/ת השרשור
ניסית לשפר את הטכניקה ולהכניס את ההיפ דרייב כמו שדובר בשרשור של הבדיקה?
זה באמת יכול לתת לך פוש גם במשקלים...כנראה העבודה עם הגב הגבילה אותך עד עכשיו.

אני יעבוד חזק על טכניקה באימונים הבאים בסטים חימום. אני יעשה 4 סטים חימום וינסה לשפר את הקטע עם הגב וHD.

Back
למעלה תחתית