הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תואר בביולוגיה

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך

Dor

משתמש מתחיל
198
10
נק' מוניטין:
70
198
10
מישהו פה למד/ לומד? יכול לפרט קצת על המסלולים הקיימים.
מה אפשר לעשות עם תואר ראשון בזה (חוץ מללכת להיות מורה/ חוקר במעבדה) ולאיזה תואר שני אפשר להמשיך.

תודה.

לתואר בביולוגיה אין טעם מלבד להכין אותך ללימודי המשך בביולוגיה.

עם תואר ראשון בביולוגיה אתה יכול לעשות בדיוק אותו הדבר שיכלת לעשות לפני שקיבלת את התואר.
בשביל להיות מורה אתה צריך תואר בהוראה ובשביל ללמד במוסד אקדמאי אתה צריך לפחות תואר שני או להיות כבר באמצע מסלול לתואר שלישי.

בעיקרון ביולוגיה כתואר זה הכנה לתואר המשך. תוכל לעבוד גם כלבורנט במעבדה. מה שכן הרבה מאלו שהולכים ללמוד ביולוגיה בוחרים במסלול בשביל להמשיך לתואר שני-שלישי כחוקרים, או ללימודי רפואה/וטרינריה.

אם תרצה לשאול פרטים ספציפיים תצטט אותי שאני אראה את התגובה.

אני באמת לא מבין איך אפשר לעשות בזה תואר. כל החלק של הצמחים גמר אותי, במיוחד הפיטריות.

לא בכל תואר בביולוגיה יש חלק של בוטניקה. ופטריות זה לא צמח.

בעיקרון ביולוגיה כתואר זה הכנה לתואר המשך. תוכל לעבוד גם כלבורנט במעבדה. מה שכן הרבה מאלו שהולכים ללמוד ביולוגיה בוחרים במסלול בשביל להמשיך לתואר שני-שלישי כחוקרים, או ללימודי רפואה/וטרינריה.

אם תרצה לשאול פרטים ספציפיים תצטט אותי שאני אראה את התגובה.

כימיה כנ"ל?

בעיקרון בכימיה יש לך הנדסה כימית, ששם אתה כבר יכול להיות מבקר על תהליך או ראש צוות.
אני לא בקיא לגבי העיסוקים לאחר תואר בכימיה.

• פותח/ת השרשור
בקיצור אם אין אהבת אמת למקצוע ורצון להמשיך לתואר שני - לוותר.

תודה אנשים ;susss

אז כהרגלי אלך נגד הזרם ,בסוף התואר הזמינו כמה מנהלות בכירות מחברות ביוטכנולוגיה במשק להרצות לסטודנטים לביולוגיה ולפי מה שהן אמרו ,יש מה לעשות בתעשייה עם תואר ראשון ,אבל רק בתנאי שדאגת לעבוד הרבה מאוד במעבדות ולעשות פרויקטים קשורים במהלך התואר (וזה נכון אגב בכל התארים ממדעי החיים והמדויקים ,התארים תארוטיים מידי ,תמיד כדאי לתפוס יוזמה ולעשות פרויקטים). אולי כדאי שתברר אצל אנשים בתעשייה מה כדאי לך ללמוד ומה לעשות במהלך התואר. אה וקח בחשבון שזה תואר קל של למידה בעל פה והוא גם נחשב שכזה ,לא הייתי מצפה למשכורת התחלתית גבוהה יחסית למקצועות אחרים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית