עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה לפה, שיהיה אפשר לתת ביקורתבסוף הצלחתי לקמבן צילום אבל צילמתי קרוב מידי ככה שלא ראו יותר מידי. שמתי לב שהברכיים שלי בורחות קדימה. אימון הבא אני אצלם יותר רחוק.
תעלה לפה, שיהיה אפשר לתת ביקורת
אם אתה מרגיש חוסר שיווי משקל, אני מציע לך לרדת לסקוואט כשהמרפקים לוחצים את צידי הרגל החוצה.
המשקל ממש לא כבד לי, ואני לא זז ממנו עד שאני לא מקבל פידבק חיובי על הסקאווט.נראה כאילו יש איזושהי פציעה מתמשכת בגב התחתון (שריר, דיסק, או רקמה רכה אחרת). בניגוד לקודמיי, נראה לי שכדאי שתפסיק עם הסקוואט \ דדליפט, או לחליפין עבוד עם משקלים קלים מאוד לאט ובטכניקה מדויקת, וגש לאיש מקצוע רציני (אורטופד ממומחה לפציעות ספורט או פיזיוטרפיסט כנ"ל) לנסיון אבחון. נסיוני האישי בפציעות בחזרה לאימון אינטנסיבי עם "שאריות" נוקשות בגב התחתון הובילו כמעט תמיד לפציעות חוזרות וקשות יותר באותו אזור.
ממש לא :🙁החדר כושר שלך נראה על רמה,בטוח יש שם מדריך שמבין משהו... תבקש ממנו שיראה איך הטכניקה שלך ומה יש לשפר בה.
בקשר לברכים:
כמו שאמרו תרד יותר לא,אל תזרוק את עצמך, וככה לא יברחו לך הברכים.
אל תנסה לעבוד יותר מדי עם הברכים את הבהונות שלך(שהברך לא תהיה בזווית יותר מדי חדה) ואם אתה מנסה לעשות את זה ואתה כמעט נופל תסים משטח קטן(1ס"מ~) על הרצפה ותעמוד עליו רק עם העקבים
ולשים משהו מתחת לעקבים זאת טעות.
זה לא טעות, זה פשוט פתרון לזמן קצר שלא כדאי להתרגל אליו.