הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על SS- סקוואט

קרמבוניל

משתמש מתחיל
118
9
נק' מוניטין:
141
118
9
שלום!
התחלתי SS מלפני שבועיים. התחלתי עם 55 סקוואט והיום עושה 75 (מחר 80).
הבעיה היא שעוד מעט אגיע ל-90 סקוואט (בעז"ה עד סוף השבוע הזה או הבא) שזה פי 1.5 ממשקל הגוף שלי (אני שוקל 60, עד אז אעלה אולי קילו...).
ורשום שצריך להפסיק SS כשהמשקלים מגיעים לפח 1.5 בסקוואט, פי 2 בדדליפט. בדדליפט עוד לא הגעתי למשקלים כאלו וגם בבאנצ' אני עושה מעט (52.5).
אז מה לעשות עם הסקוואט כשאגיע ל 90? להמשיך לעלות משקלים ב- 5 ק"ג מאימון לאימון (לא בטוח שאוכל), או לעלות פחות כמו שמתאמן מתקדם מעלה משקלים (בין שבוע לשבוע)?
תודה!

תתקדם כמה שאתה יכול בחמישיות ברגע שאתה לא מצליח להתקדם עוד תקצץ ותעלה ב2.5, ויש לך הרבה עוד להתקדם מבחינת המשקלים עבודה!
תסכים איתי שילד נניח משקל של 50 קילו ומגיע לסקוואט של 75 לא נחשב מתאמן בינוני שכבר לא יכול להעלות משקל מאימון לאימון

סקוואט 80 ובנצ 52???? RM5?

אתה בטוח שאתה עושה סקוואט מלא?

• פותח/ת השרשור
תתקדם כמה שאתה יכול בחמישיות ברגע שאתה לא מצליח להתקדם עוד תקצץ ותעלה ב2.5, ויש לך הרבה עוד להתקדם מבחינת המשקלים עבודה!
תסכים איתי שילד נניח משקל של 50 קילו ומגיע לסקוואט של 75 לא נחשב מתאמן בינוני שכבר לא יכול להעלות משקל מאימון לאימון
הבנתי. תודה!
סקוואט 80 ובנצ 52???? RM5?

אתה בטוח שאתה עושה סקוואט מלא?
עושה מלא וגם מעודד בחדר כושר שבירת מקביל חח. כן זה מוזר ההבדלים במשקלים פשוט כוח רגליים יש אצלי טבעי מהאורח חיים ומהאמונים לפני. חזה זה שריר שקשה לפתח יחסית לא בחדר כושר.
אבל זה עוד כלום- חבר שלי עושה יותר באנצ' מסקוואט.

הבנתי. תודה!

עושה מלא וגם מעודד בחדר כושר שבירת מקביל חח. כן זה מוזר ההבדלים במשקלים פשוט כוח רגליים יש אצלי טבעי מהאורח חיים ומהאמונים לפני. חזה זה שריר שקשה לפתח יחסית לא בחדר כושר.
אבל זה עוד כלום- חבר שלי עושה יותר באנצ' מסקוואט.

לעשות בבנצ יותר מאשר בסקוואט זה יותר הגיוני דווקא. כנרא חבר שלך התחיל סקוואט לא מזמן ואת הבנצ הוא עושה מאז שנרשם למכון...
אני למראות שעושה סקוואט כבר כמעט חצי שנה (חודש וחצי עושה כמו שצריך, או לפחות מנסה לעשות כמו שצריך) עדיין עושה בבנצ ובסקוואט כמעט אותו משקל אז פה אני דווקא יכול להבין את החבר שלך. אבל בנצ 52 וסקוואט 80? אתה נירא פרופורציונאלי אתה 😳?

מה פתאום להפסיק! כתוב שבמקרה ונתקעת ב-SS ואתה שוקל לעבור תוכנית, אז שהסקוואט יהיה מינימום פי 1.5 והדדליפט פי 2.
חחח מה אני אגיד? את ה-SS הראשון שלי סיימתי עם 150 דדליפט ו-125 סקוואט על משקל גוף 63..

לעשות בבנצ יותר מאשר בסקוואט זה יותר הגיוני דווקא. כנרא חבר שלך התחיל סקוואט לא מזמן ואת הבנצ הוא עושה מאז שנרשם למכון...
אני למראות שעושה סקוואט כבר כמעט חצי שנה (חודש וחצי עושה כמו שצריך, או לפחות מנסה לעשות כמו שצריך) עדיין עושה בבנצ ובסקוואט כמעט אותו משקל אז פה אני דווקא יכול להבין את החבר שלך. אבל בנצ 52 וסקוואט 80? אתה נירא פרופורציונאלי אתה 😳?

הוא עוד נורמלי, לי יש סקוואט 105 ובנצ' 50.

לא מסיימים SS כשהיחס משקלים הוא X, מסיימים SS אחרי שני ריסטים בסקוואט שנבעו מהסיבות הנכונות (הכל בוצע כמו שצריך מבחינת התאוששות).

הוא עוד נורמלי, לי יש סקוואט 105 ובנצ' 50.

אני אפילו לא יודע אם זה טוב או רע. מצד אחד 105 סקוואט זה אחלה משקל (ביחס ל70 קילו שאני בקושי עושה), מצד שני בנצ 50 זה משקל של ילד בן 14 שמתאמן חצי שנה במכון כושר. ועוד עם משקל גוף שרשום לך זה בכלל נשמע לי הזוי...

• פותח/ת השרשור
לא מסיימים SS כשהיחס משקלים הוא X, מסיימים SS אחרי שני ריסטים בסקוואט שנבעו מהסיבות הנכונות (הכל בוצע כמו שצריך מבחינת התאוששות).
איך אני יודע מתי אני צריך ריסט? בעקרון כשאני לא עולה משקלים, אז אולי עכשיו אני צריך ריסט- אני עכשיו ב 80 סקוואט עושה 2.5 ק"ג בין שני אימונים (שני אימונים עם אותו משקל ואז מעלה, ככה זה היה השבוע אבל אולי זה בגלל שלא ישנתי ממש טוב ואכלתי כמו תמיד). זה הגיוני שכשאני אגיע למשקלים כאלו שהם קרובים לפי 1.5 ממשקל גוף אני אצטרך ריסט?
מה פתאום להפסיק! כתוב שבמקרה ונתקעת ב-SS ואתה שוקל לעבור תוכנית, אז שהסקוואט יהיה מינימום פי 1.5 והדדליפט פי 2. חחח מה אני אגיד? את ה-SS הראשון שלי סיימתי עם 150 דדליפט ו-125 סקוואט על משקל גוף 63..
SS ראשון? עשית כמה פעמים?
לעשות בבנצ יותר מאשר בסקוואט זה יותר הגיוני דווקא. כנרא חבר שלך התחיל סקוואט לא מזמן ואת הבנצ הוא עושה מאז שנרשם למכון... אני למראות שעושה סקוואט כבר כמעט חצי שנה (חודש וחצי עושה כמו שצריך, או לפחות מנסה לעשות כמו שצריך) עדיין עושה בבנצ ובסקוואט כמעט אותו משקל אז פה אני דווקא יכול להבין את החבר שלך. אבל בנצ 52 וסקוואט 80? אתה נירא פרופורציונאלי אתה 😳?
הוא עשה סקוואטים יחד עם הבאנצ' אבל עשה גרוע ולא שבר מקביל. חחח כה יחסית לפלג גוף עליון שלי הרגליים מאוד מפותחות. חוץ מזה תמיד הייתי טוב בכח רגליים מהאורח חיים שלי- רצתי הרבה, ספרינטים, אופניים כל היום, הרבה זמן הייתי בחוץ ולא ישבתי וכו'. אבל מנגד כמו שאמרתי חזה זה שריר שקשה לפתח לא בחד"כ (מתי במציאות נמצא את עצמנו שוכבים ומרימים משהו מעל החזה?!) אז זה למה נראה לי שהרגליים אצלי חזקות יותר. באנצ' אני עושה בצורה רצינית רק חודשיים וחצי לפני זה עשיתי כמו ליצן כזה העלאתי 2.5 ק"ג בחודשיים...

Back
למעלה תחתית