עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזה שומן "בריא" ושומן "לא בריא". אולי השומן הלא בריא היחידי הוא שומן טראנס, שומן רווי לא בקטגוריה של ה"לא בריא", כך שאין להימנע ממנו.חייב שומן אבל שומן בריא שמן זית אבוקדו טחינה חמאת בוטנים
אין דבר כזה שומן "בריא" ושומן "לא בריא". אולי השומן הלא בריא היחידי הוא שומן טראנס, שומן רווי לא בקטגוריה של ה"לא בריא", כך שאין להימנע ממנו.
תצרוך את כולם אל תמנע מהשומנים "הבראים"אם ככה אני יכול לוותר על השמן-זית וכל המיתוס של השומנים "בריאים" ואפשר להגיע לערכי השומן היומי משומן רווי וממאכלים כמו בשר-ביצים-גבינות שמנות וזה לא ישנה? (אני לא מטריל אני שואל ברצינות).
בקרב קהילת המשקולאים זוהי דיעה שהולכת ונעשית רווחת, ותמצא אפילו כאלה שטוענים שדוקא שומן ממקור צמחי (כל השמנים לטיגון, למשל, חוץ משמן זית) הוא שומן מזיק. למעשה, רק הנזקים של שומן טרנס הם בקונצנסוס מלא - וגם כאן יש להבדיל בין שומן טרנס טבעי (נמצא בכל מיני גבינות אבל אינו מזיק) לבין שומן טרנס שמיוצר במעבדה בעיקר כדי להקשות אותו בטמפ. החדר, כמו במרגרינה. באתר קילוגרם יש (לפחות) מאמר (אחד) שמדבר על זה בפרוטרוט....אפשר להגיע לערכי השומן היומי משומן רווי וממאכלים כמו בשר-ביצים-גבינות שמנות