הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תואר שני בוינגייט

nadavba55

משתמש פעיל
561
1
נק' מוניטין:
-7
561
1
כמה שאלות בקשר לתואר שני
הבנתי שמי שרוצה ללמוד פיזיולוגית המאמץ אז המסלול היחידי בוינגייט הוא בתואר השני בלבד
2.עכשיו צריך להיות בוגר תואר ראשון בחינוך גופני,אז אם למשל אני בעל תואר ראשון בחינוך(רגיל,לא גופני),האם אני יכול לעשות תואר שני בוינגייט
עם כמה השלמות בלבד ללא לעשות תואר בחינוך גופני??
תודה

כמה שאלות בקשר לתואר שני
הבנתי שמי שרוצה ללמוד פיזיולוגית המאמץ אז המסלול היחידי בוינגייט הוא בתואר השני בלבד
2.עכשיו צריך להיות בוגר תואר ראשון בחינוך גופני,אז אם למשל אני בעל תואר ראשון בחינוך(רגיל,לא גופני),האם אני יכול לעשות תואר שני בוינגייט
עם כמה השלמות בלבד ללא לעשות תואר בחינוך גופני??
תודה

למה שלא תתקשר לוינגייט ותשאל אותם?

אני חושב שהקטע של התואר ראשון בחינוך גופני זה דווקא כל הקורסים שקשורים בתזונה\אנטומיה ופיזיולוגיה ובקיצור כל הקורסים "המדעיים" יותר. אולי גם נסיון בתחום(לא חושב שזה קשור אבל ווינגייט זה ווינגייט) בכל מקרה אני לא חושב שתואר בחינוך (רגיל) יעזור לך בדרישות כניסה לתואר השני הנ"ל אבל מי יודע. זאת דעתי בלבד אבל אין לי באמת מושג מה הולך שם.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהקטע של התואר ראשון בחינוך גופני זה דווקא כל הקורסים שקשורים בתזונה\אנטומיה ופיזיולוגיה ובקיצור כל הקורסים "המדעיים" יותר. אולי גם נסיון בתחום(לא חושב שזה קשור אבל ווינגייט זה ווינגייט) בכל מקרה אני לא חושב שתואר בחינוך (רגיל) יעזור לך בדרישות כניסה לתואר השני הנ"ל אבל מי יודע. זאת דעתי בלבד אבל אין לי באמת מושג מה הולך שם.
כן זה גם מה שנראה לי.
טוב נחכה למחר כנראה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית