הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה למישהו שמבין בתזונה לחיטוב

eli18991

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
שלום לכם חברים יקרים,
הייתי מעוניין לקבל ממכם שמות של אנשים שמבינים בכל העניין סביב התזונה ( בעיקר בחיטוב )
אני רוצה ללכת למישהו שמבין שיתן לי תפריט תזונה לחיטוב וגם תוכנית אימונים שמתאימה .. ( אני מאמין שאנשים לוקחים על דבר כזה כסף , ואין בעיה עם זה 😃 , רק מקווה שזה לא יקר מידי חח )
ואני מודיע מראש שאני יודע שאנשים יגידו לי " למה אתה צריך את זה כך מאמר תקרא הכל תבנה לעצמך " וכו' וכו' ..
אני מודע לזה שזה אפשרי אבל אני מעדיף לקבל את התפריט וכו' מאיש מקצוע שמבין עניין .
אשמח שתתנו לי המלצות לאנשים שאני יכול לפנות אליהם בפייסבוק וכו' .
תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים , העזרה שלכם מאוד חשובה לי ! 😃

יש לך ייעוץ כאן בפורום..כנס לתת פורום אחד מתחת לזה.

• פותח/ת השרשור
פתחתי שם אשכול ..
תודה רבה , אפשר לנעול

לא מכיר, אבל אני חייב לשאול למרות שאמרת שלא..
למה לך ללכת לאחד כזה ולבזבז כסף שאתה יכול לעשות את זה בעצמך עם אנשים מהפורום שעוזרים לך?
ככה אתה גם לומד לבד ולא מסתמך על אדם אחר, ידע זה כוח .

לא מכיר, אבל אני חייב לשאול למרות שאמרת שלא..
למה לך ללכת לאחד כזה ולבזבז כסף שאתה יכול לעשות את זה בעצמך עם אנשים מהפורום שעוזרים לך?
ככה אתה גם לומד לבד ולא מסתמך על אדם אחר, ידע זה כוח .

יש אנשים שצריכים את המסגרת הזו בגלל כמה וכמה סיבות...לדוגמא יכולת רצון לא מספיק גבוהה...
שאתה עושה את זה דרך ייעוץ או איזה שהיא מסגרת זה יותר קל פסיכולוגית...
או שפשוט הוא לא רוצה לעשות טעויות ולא איכפת לו להשקיע כסף,דבר שגם אני הייתי עושה אם היה לי את הכסף להשקיע בייעוץ...

Back
למעלה תחתית