הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריסטים בSS שאלה

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
אז ככה:
אני מרגיש שממש קשה להתקדם בסקוואטים. בנתיים שני אימונים אני תקוע ב72.5 קילו + בעיות עם הטכניקה (גוד מורנינג בעלייה).
בפרס שלושה אמונים תקוע עם אותו משקל 37.5
בבנצ 2 אימונים תקוע ב67.5
בדדליפט עברתי לעליות של 2.5 קילו אימון בעבר הצלחתי להשלים 5 חזרות עם 92.5 אבל בחזרות אחרונות טכניקה הייתה על הפנים. כלומר אני גם יצטרך להישאר אימון הבא עם אותו משקל...

אז מה שחבשתי זה אולי לעשות ריסטים לכל התרגילים האלה ביחד? אפשר לעשות דבר כזה?
או עדיף לנסות למשוך את הסקוואט עד 75 ודדליפט עד 100 ולעשות ריסט לבנצ ולפרס בנתיים?

תודה לעוזרים.

ברגע שנתקעת פעמיים על אותו משקל עם שינה,מנוחה ותזונה כמו שצריך אז תעשה ריסט. אפילו לשלושה תרגילים ביחד.

ואם אתה נתקע תוסיף קלוריות לתפריט

• פותח/ת השרשור
ברגע שנתקעת פעמיים על אותו משקל עם שינה,מנוחה ותזונה כמו שצריך אז תעשה ריסט. אפילו לשלושה תרגילים ביחד.

ואם אתה נתקע תוסיף קלוריות לתפריט

השאלה היא מה עדיף, לעשות ריסט ל4 ביחד או 2 עכשיו ו2 אחר כך.
כלומר, אם אני יעשה ריסט עכשיו לכל התרגילים ביחד אז האימונים שלי יהפכו לנורא קלים, האם מצב כזה יהיה תקין בשלב הזה של התוכנית?

השאלה היא מה עדיף, לעשות ריסט ל4 ביחד או 2 עכשיו ו2 אחר כך.
כלומר, אם אני יעשה ריסט עכשיו לכל התרגילים ביחד אז האימונים שלי יהפכו לנורא קלים, האם מצב כזה יהיה תקין בשלב הזה של התוכנית?
לדעתי כן, כי מלכתחילה לא היית אמור להעצר מוקדם כ"כ ב SS.
אם היית אוכל יותר מהתחלה אז לא היית נעצר, כנראה שאתה צריך לחזור טיפה אחורה(ובזמן הזה לאכול יותר) וכאילו להתחיל מחדש, לא סתם קוראים לזה ריסט במיוחד שזה ב 4 תרגילים אז בטוח שאתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן, כי מלכתחילה לא היית אמור להעצר מוקדם כ"כ ב SS.
אם היית אוכל יותר מהתחלה אז לא היית נעצר, כנראה שאתה צריך לחזור טיפה אחורה(ובזמן הזה לאכול יותר) וכאילו להתחיל מחדש, לא סתם קוראים לזה ריסט במיוחד שזה ב 4 תרגילים אז בטוח שאתה לא אוכל מספיק.

אני בפלוס 700-600 קלוריות מעל התחזוקה. זה די והותר.

אני בפלוס 700-600 קלוריות מעל התחזוקה. זה די והותר.
עם איזה משקל התחלת?(מה היה המשקל שיא לפני התוכנית) וכמה זמן אתה בתוכנית?
עלית במשקל מאז שהתחלת? אם כן בכמה?
אם אני לא טועה אתה אמור לעלות חצי קילו עד קילו בשבוע כדי שהמסה תהיה יחסית נקייה.

• פותח/ת השרשור
עם איזה משקל התחלת?(מה היה המשקל שיא לפני התוכנית) וכמה זמן אתה בתוכנית?
עלית במשקל מאז שהתחלת? אם כן בכמה?
אם אני לא טועה אתה אמור לעלות חצי קילו עד קילו בשבוע כדי שהמסה תהיה יחסית נקייה.

התחלתי מי 59.5
כרגע אני 62
אני מסיים שבוע חמישי בתכנית.

משקל שיא? הייתה תקופה שהייתי בחור רחב 74 קילו...

לדעתי העלייה שלך במשקל יחסית איטית לתוכנית.

והתכוונתי למשקל שיא בסקוואט אם עלית הרבה במשקלים..

• פותח/ת השרשור
לדעתי העלייה שלך במשקל יחסית איטית לתוכנית.

והתכוונתי למשקל שיא בסקוואט אם עלית הרבה במשקלים..

קשה להגיד כי לפני התוכנית לא עשיתי סקוואט מלא וגם עבדתי בטווחי חזרות שונים.
וכשהתחלתי תתוכנית בכוונה הורדתי משקל ל45 בסקוואט (כי זאת ההמלצה) למראות שהיה לי ממש קל עם המשקל הזה...

העלייה שלי במשקל גוף כמו שאמרתה, פחות או יותר חצי קילו בשבוע, עלייה נקייה, מתאים לי... גם ככה יא אפשר להלעות שריר יותר מי איזה 300 גרם בשבוע במקרה הטוב...

Back
למעלה תחתית