הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מציג את עצמי 😃

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני שחיף וזה ידוע, לא משנה כמה אני עולה במשקל אני תמיד נראה אותו הדבר -.-
משקל: 68
גובה: 1.65

משקלי עבודה בשיא [על משקל גוף 63]:
דדליפט - 150X5
סקוואט - 125X5
בנצ' - 75X5
פרס - 52.5X5
פנדלי רואו - 65X5

משקלי עבודה נוכחיים [על משקל גוף 68]:
דדליפט - 135X5
סקוואט - 110X5
בנצ' - 70X5
פרס - 45X5
פנדלי רואו - 65X5

אני יודע שזה מוזר שקודם הרמתי יותר אבל זה היה בגלל שהייתי ב-SS הראשון שלי והגוף היה טרי.. עכשיו אני במדקאו אחרי ה-SS הרביעי שלי [היו לי הרבה הפסקות ופרישות בגלל פציעות, עבודה, גרתי בחו"ל וכו'] והגוף כבר היה שחוק ועייף ב-SS הרביעי.

בכל אופן, קצת תמונות:
רגליים:
IMG_1061.JPG

פרונט:
IMG_1070.JPG

טרפזים:
IMG_1072.JPG

ניסיון מעפן למוסט מאסקיולר:
IMG_1073.JPG

פריסה:
IMG_1082.JPG

באק דאבל בייספס:
IMG_1091.JPG

ניסיון מעפן לסייד צ'סט:
IMG_1101.JPG

יפה סה"כ.
מה קועקע על הגב שלך? יש איזו כוונה מיוחדצ לסקיצה ?

יפה רואים שהמשיכות זה הצד החזק אצלך , דדליפט מכובד, לחיצות גרועות בקיצור בדיוק כמוני חח

• פותח/ת השרשור
יפה סה"כ.
מה קועקע על הגב שלך? יש איזו כוונה מיוחדצ לסקיצה ?
תחריט מהמאה ה-18 של גוסטב דורה.
יפה רואים שהמשיכות זה הצד החזק אצלך , דדליפט מכובד, לחיצות גרועות בקיצור בדיוק כמוני חח
יש לי גמישות יתר במפרקים אז קשה לי לדחוק הרבה....

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה לפציעות?
יש כמה:
2 דלקות בכתף שמאל ודלקת בכתף ימין - תוצאה של גמישות יתר [יש לי את זה כבר כמה שנים].
3 חוליות שחוקות עם חורים - לא ידוע; אולי מהתקופה הראשונית של הסקוואט, דדליפט, באמת שלא יודע.
פציעה בעצם הזנב - הספוטר לא שמר עליי טוב עם סקוואט 120 וכשלא הצלחתי לעלות הוא עזב אותי ונפלתי עם זה; הרופאים לא מוצאים כלום, לא דרך מיפוי עצמות, לא דרך רנטגן ולא דרך דיקור סיני אבל הכאב נמשך כבר שנתיים ולפעמים הוא חמור מאוד עד שאני לא יכול ללכת.

יש כמה:
2 דלקות בכתף שמאל ודלקת בכתף ימין - תוצאה של גמישות יתר [יש לי את זה כבר כמה שנים].
3 חוליות שחוקות עם חורים - לא ידוע; אולי מהתקופה הראשונית של הסקוואט, דדליפט, באמת שלא יודע.
פציעה בעצם הזנב - הספוטר לא שמר עליי טוב עם סקוואט 120 וכשלא הצלחתי לעלות הוא עזב אותי ונפלתי עם זה; הרופאים לא מוצאים כלום, לא דרך מיפוי עצמות, לא דרך רנטגן ולא דרך דיקור סיני אבל הכאב נמשך כבר שנתיים ולפעמים הוא חמור מאוד עד שאני לא יכול ללכת.

אתה תאונה מהלכת 😃

אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה?
מה עם MRI?

• פותח/ת השרשור
אתה תאונה מהלכת 😃

אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה?
מה עם MRI?
הטכניקה מעולה, ולא, אני לא סתם מעיד על עצמי; בזמנו היו טעויות וזה למה אני חושב שאם כבר אז זה בגלל התקופה הראשונית ב-SS ולא המאוחרת, כרגע אני שם דגש על טכניקה וכל פיפס הכי קטן אני מתקן [מאז שאני במדקאו בכל אופן, ב-SS קצת קשה גם לעשות משקלי שיא וגם לשמור על טכניקה.. עכשיו במדקאו הרבה פחות כואב לי, אני מרגיש שהטכניקה יותר טובה]

לגבי זה שאני תאונה מהלכת, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודע איך אני עדיין חי.
MRI זה מיפוי עצמות לא? עשיתי את זה במכון מיוחד, מכון "מאר".

הטכניקה מעולה, ולא, אני לא סתם מעיד על עצמי; בזמנו היו טעויות וזה למה אני חושב שאם כבר אז זה בגלל התקופה הראשונית ב-SS ולא המאוחרת, כרגע אני שם דגש על טכניקה וכל פיפס הכי קטן אני מתקן [מאז שאני במדקאו בכל אופן, ב-SS קצת קשה גם לעשות משקלי שיא וגם לשמור על טכניקה.. עכשיו במדקאו הרבה פחות כואב לי, אני מרגיש שהטכניקה יותר טובה]

לגבי זה שאני תאונה מהלכת, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודע איך אני עדיין חי.
MRI זה מיפוי עצמות לא? עשיתי את זה במכון מיוחד, מכון "מאר".

MRI זה לא מיפוי עצמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית