הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מתאים לחיטוב?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
1.74, שוקל 84 ק"ג בערך 13%שומן.אוכל בסביבות +- 2000 קלוריות ומעריך שמוציא 2700.
האם הגירעון מספיק?
מעמיס פעם בשבוע ..זה בסדר לדעתכם? 30ג' פחמימה ביום.

בדקת את הגרעון המקסימלי שלך?...
בהנחה שלא עברת את הגרעון המקסימלי (שזה מספר הקלוריות בגירעון שבו לא תוריד ממסת השריר) זה בסדר.
הסטנדרט הוא להתחיל מגירעון של 500 קלוריות ולהגדיל אותו בהתאם לירידה במשקל...
בהצלחה

1.74, שוקל 84 ק"ג בערך 13%שומן.אוכל בסביבות +- 2000 קלוריות ומעריך שמוציא 2700.
האם הגירעון מספיק?
מעמיס פעם בשבוע ..זה בסדר לדעתכם? 30ג' פחמימה ביום.

מספיק זה דבר שתלוי בך,כמה אתה רוצה להוריד ובכמה זמן

• פותח/ת השרשור
אני כמעט 3 חודשים בחטיטוב הזה,לא בתחילתו.
אני בד"כ עושה אירובי חצי שעה בסוף אימון ולפעמים אחה"צ הליכה להנאתי עוד 45דק'...אני אוכל די טוב,לא רעב,הרבה שומן אבל לא עובר את ה2100קל' ביום לדעתי.
חושב אולי להגדיל קצת את הגירעון..הוספתי אימוני דילול בתחילת השבוע,דווקא נחמד.

אני כמעט 3 חודשים בחטיטוב הזה,לא בתחילתו.
אני בד"כ עושה אירובי חצי שעה בסוף אימון ולפעמים אחה"צ הליכה להנאתי עוד 45דק'...אני אוכל די טוב,לא רעב,הרבה שומן אבל לא עובר את ה2100קל' ביום לדעתי.
חושב אולי להגדיל קצת את הגירעון..הוספתי אימוני דילול בתחילת השבוע,דווקא נחמד.
"דעתך" לפעמים מוטעת ועדיף להסתמך על בקרה קלורית וחישוב הגרעון היומי שלך. 0.69 כפול מספר הק"ג המוגדרים שומן בגופך יהיה הגרעון המקסימלי שאותו עדיף לא לעבור. מעבר לזה - כל פעילות אירובית/אנאירובית שאתה מבצע תכניס לשקלול הקלורי שלך בתור ה-EMR, גם אם זאת הליכה של 45 דקות שיכולה להשפיע המון על הגרעון הסופי שלך.

• פותח/ת השרשור
1.באיזו נוסחה מומלץ להשתמש כדי לדעת בקירוב כמה קל' מוציא ביום ללא פעילות?
2.לדעתי אפשר להגדיל קצת גירעון כשאין ירידה במשקל או איטית..אוכל מספיק חלבון,שומן ומעמיס אחת לשבוע אז..
3 האימונים בתחילת השבוע שאחרי העמסה(אינטרוולים ו2 ימי דילול+כוח)די עושים את העבודה בריקון.

1.
(10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5
2.אפשר ורצוי להגדיל את הגירעון הקלורי,אבל חשוב מאוד לא לעבוד את הגירעון המקסימלי שלך,שזה בעצם ערך הגירעון הגבוה ביותר שבו לא תאבד ממסת השריר שלך (תהליך לא רצוי),בגלל זה הדעה הרווחת היא להתחיל מ500 קלוריות ולהגדיל לפי הירידה במשקל שבדרך כלל בשבוע חיטוב הירידה היא בטווח 0.5-1.5.

1.באיזו נוסחה מומלץ להשתמש כדי לדעת בקירוב כמה קל' מוציא ביום ללא פעילות?
2.לדעתי אפשר להגדיל קצת גירעון כשאין ירידה במשקל או איטית..אוכל מספיק חלבון,שומן ומעמיס אחת לשבוע אז..
3 האימונים בתחילת השבוע שאחרי העמסה(אינטרוולים ו2 ימי דילול+כוח)די עושים את העבודה בריקון.
אתה יכול לקרוא את המדריך לחיטוב שבפורטל וזה יחסוך לך המון שאלות
היית צריך לקרוא אותו קודם,לא סתם אנשים עבדו קשה..

• פותח/ת השרשור
עברתי על המדריך כמו על שאר המאמרים בפורטל ובעוד אתרים חלקם בינלאומיים ו..תמיד טוב לשמוע עוד דיעות.
במבה,אני מבין שאתה בחיטוב פחות בקטע של אירובי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית