הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה שבועיים לפני מר ישראל עד 75 ק"ג...

• פותח/ת השרשור
אז הם לא עשו את התכנית נכון! ואחרי חיטוב של SS אם אתה עושה הכל נכון ומיצית את התכנית עד הסוף ואתה עושה חיטוב איכותי עם תכנית מתאימה כמו הלינארית אתה ממש לא חוזר להראות כמו שהייתי מניסיון אישי שלי ושל חבר שלי שעשה את אותו התהליך !
ודעתי האישית ! להיות שרירי וחלש זה כמו לנהוג בפרארי עם הגבלה של 50 קמ"ש ! [לא שרמזתי שאתה חלש או משהו בכיוון בכלל!]
וואלה אולי זה צירוף מקרים אבל כל מי שאמר עד היום את המשפט הזה שאמרת עם הפרארי וכו', נראה כמו שלד עצמות או שמן כמו קציצה, והסקוואט שלו במקרה הטוב 100 קילו ל5rm...🤨🤨

לא מדבר על ss אתה אמרתה ואני מצטט
אני רוצה לראות תסוס שעובד כוח ועושה דדליפט של 220 קילו, וסקוואט של 170, עם ה5 דקות מנוחה בין סט לסט והאימון הקצר עם העצימות הגבוהה, ובלי דאגה לגבי אחוזי שומן, אלא רק להיות במאזן חיובי כל הזמן, עושה תאימונים שאני עושה, שעה וחצי אימון, 8-15 חזרות בסט, עם מנוחות של דקה עד דקה וחצי בין סט לסט, + דרופסטים, ולהגיע כל סט לכשל חיובי, ולשמור על תזונה במשך כל השנה, ולהישאר על אחוז שומן נורמלי, ואז לעשות חיטובלאחוז שומן מתחת ל9
לוליק עונה לתיאור הזה
ואתה בכלל רוצה להכנס לקטע הזה חומרים בדיון בפיתוח מיקצועי ?
בכללי אני בטוח שאפשר לימצוא פה בפורום מספיק אנשים גדולים כדיי להוכיח את הטענה שלי
אין לי כוח להכנס לדיון הזה כי זה לדבר היחסים בין הפלסטנים לישראלים
אל תחשוב שאתה יותר טוב מכולם פה

וואלה אולי זה צירוף מקרים אבל כל מי שאמר עד היום את המשפט הזה שאמרת עם הפרארי וכו', נראה כמו שלד עצמות או שמן כמו קציצה, והסקוואט שלו במקרה הטוב 100 קילו ל5rm...🤨🤨
אל תדאג הסקוואט שלי לא 2 פלטות , ובקשר לגוף שלי אתה מומזן להכנס לפרופיל שלי ולראות אותו !

• פותח/ת השרשור
לא מדבר על ss אתה אמרתה ואני מצטט

לוליק עונה לתיאור הזה
ואתה בכלל רוצה להכנס לקטע הזה חומרים בדיון בפיתוח מיקצועי ?
בכללי אני בטוח שאפשר לימצוא פה בפורום מספיק אנשים גדולים כדיי להוכיח את הטענה שלי
אין לי כוח להכנס לדיון הזה כי זה לדבר היחסים בין הפלסטנים לישראלים
אל תחשוב שאתה יותר טוב מכולם פה
גבר למה להתחיל דבר מגעיל? אנחנו פה בדיון, נתת טענה, ועניתי לך תשובה, אף אחד לא חושב שאני "הכי טוב", בחיים לא טענתי משהו כזה, הטענות שלי לגבי היפרטרופיה כוח וכו' זה ממחקרים ומאנשים שמבינים הרבה יותר ממני וממך, אתה לא חייב להסכים....

גבר למה להתחיל דבר מגעיל? אנחנו פה בדיון, נתת טענה, ועניתי לך תשובה, אף אחד לא חושב שאני "הכי טוב", בחיים לא טענתי משהו כזה, הטענות שלי לגבי היפרטרופיה כוח וכו' זה ממחקרים ומאנשים שמבינים הרבה יותר ממני וממך, אתה לא חייב להסכים....
אפשר מחקרים שמוכיחים שאימונים מהסוג שלך "מגדילים יותר את השריר" מאימוני כוח?

אני גם חושב שתוכנית SS כמו שהחברה עושים פה ומעמיסים אוכל בקטע מטורף ומסיימים את התוכנית עם 18 אחוז שומן ואח"כ עושים חיטוב ישר לדעתי זו לא הדרך
מפני שלא נשארים עם הרבה שריר אחרי SS ולניארית אני מדבר על מתאמן מתחיל
אבל מה שכן SS אם עושים אותה נכון ולא אוכלים כמו משוגעים אפשר להוציא ממנה אכלה פירות

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA עכשיו בטח תגיד שגם וויקפדיה זה שטויות במיץ עגבניות, אז חוץ ממארק ריפטו כולם טיפשים וטועים????

חבל שאתה מנסה להוציא את עצמך ככה
מארק ריפטו בעצמו טען שהטווח האידאלי לעלייה במסת שריר הוא 6-10 חזרות (לא סגור על ה10)
יש לך גוף נחמד לאדם בוגר עם הרבה שנות אימונים וחיטוב ממוצע, אבל האגו שלך בשמים ותאמין לי שיש אנשים הרבה יותר משכילים ממך

בויקיפדיה גם אני יכול לכתוב ! איפה יש שם רפנסים ?

וגם במאמר שהבאת מויקיפדיה כתוב הרבה מיתוסים שבפורטל מה ניפצו אותם

בויקיפדיה גם אני יכול לכתוב ! איפה יש שם רפנסים ?

וגם במאמר שהבאת מויקיפדיה כתוב הרבה מיתוסים שבפורטל מה ניפצו אותם
גם בויקיפדיה יש דברים שלא מדוייקים, אבל מה עשה את הפורטל לתורה של פיתוח הגוף?
בסופו של דבר כולם מתבססים על מחקרים.

גם בויקיפדיה יש דברים שלא מדוייקים, אבל מה עשה את הפורטל לתורה של פיתוח הגוף?
בסופו של דבר כולם מתבססים על מחקרים.
כן רק שבפורטל כל המחקרים מבוססים על רפנסים ולא סתם מילים כתובות ללא שום גיבוי

אני מיצתער אם העלבתי אותך למרות ברצינות הייתי רוצה מה כתבתי שכול כך מעליב
אם זה שאתה חושב שאתה יותר מכולם
אתה חייב להבין שיש משהו מאוד מיתנשא שאתה כותב שאתה רוצה לראות pl עושה תוכנית של בילדר ועומד
בזה
אותו דבר לבילדר אני לא בא אומר לבילדר קח תרים את זה
מספיק סבלתי כאשר אחד ה''מומחים '' הלך ועשה דליפט 120 קילו ושבר את הגב
כי ''וואלה הוא עשה ל5 חזרות הוא בטח מה זה קל ''

בקשר לדיון אתה חייב להבין שאין פה דיון
זה לא מה שאני עושה נכון זה
מה שאני עושה נכון לי
אני ניסתי עבודה של מפוצלת ולא השגתי כלום עשיתי תוכנית כוח הגיונית
ושמתי לב שאני מיתפתח תוך כדאי ואני משתף את אנשים בכך אותו דבר גבך

• פותח/ת השרשור
אז ככה, הסיבה ש"נעלבתי" זה כי הדבר שהכי שנוא עלי ואני מתעב, זה אנשים גאוותנים, לא משנה איך הם נראים, או לאן הם הגיעו, אני לרגע לא הזכרתי את עצמי, ואמרתי ש"בגלל שאני עושה תכנית כזאת וכזאת אני הכי טוב" / הכי חטוב" "הכי חזק", "הכי מבין", פשוט הבאתי תטענה שאומרי כל המחקרים חוץ ממארק ריפטו, לגבי גדילת שריר וכו',...

ובואו נסגור את זה, שהדעה שלי, היא: וגם הרבה הגיון בדבר, בסופו של דבר קח שני אנשים, אחד עושה ואחר כך עושה תכנית להיפרטרופיה וחיטוב וכו', והשני עושה תכנית להיפרטרופיה מההתחלה, בסיום התהליך שתיהם יגיעו לאותן תוצאות בערך בסוף התהליך, ולדעתי זה פשוט עניין של מה יותר מרגש אותך בתחילת התהליך ובמהלכו: לעשות ss,, לעלות במשקלי עבודה ברמה מטורפת ובמהירות, אבל לא לראות שינוי משמעותי במסת השריר, או לעשות תכנית היפרטרופיה, להרים משקלים עלובים יחסית ולעלות לאט לאט במשקלי עבודה, אבל לראות שינוי משמעותי בגדילת מסת השריר, זאת דעתי, וזה מה שההיגיון שלי אומר מתוך המחקרים השיטות וכו', לא ממה שראיתי על עצמי, ולא בגלל שאני חושב ש"אני יותר טוב מכולם" לא חסרים הרבה יותר טובים ממני, ואני מעריך כל אחד ואחד שבתחום הפיתוח גוף/ פאוור ליפטינג/ קרוספיט וכו', ושבאמת כל אחד ייעשה את מה שעובד עליו הכי טוב...

אחי אני לא מבין אותך אתה לפני תחרות תעשה מה שהמאמן שלך אומר וזהו רד למחתרת תעשה ייבוש כמו שצריך
אתה תראה מעולה! בהצלחה

מנסיון אישי , עבדתי SS ואמנם לא מיציתי אבל הגעתי לתלת ספרתיים, אבל הא.ש כמו שהבנתם לחץ עליי מאוד וחתכתי לחיטוב, הגעתי למראה יחסית די טוב,אבל שומן רב העמסתי אין ספק. התכנית הזאת מעולה ,אבל מה ? היא יותר מדי תובענית.
אני ממליץ לכל אחד לא לשלול אף דרך , אני שמח שעשיתי את התכנית הזאת , כי רכשתי כוח באופן מטורף , הצלחתי אחרי חודש של עבודה פיסית שלא שמרתי על תזונה ואימונים רציפים (מדובר על 1-2 לשבוע) לשבור עוד שיאים בדדליפט לאחר ימים רבים של 5 שע' שינה ו12 שע' עבודה בלי דגש לתזונה , אז כן , אולי הייתי נראה יותר טוב , אבל אין להשוות לכוח , לדעתי בתחום הזה , לכל המתחילים - אין לאן להתקדם מבלי לרכוש כוח בסיסי, וזה קורה רק בעזרת תכנית כוח. אחרי 3-5 חודשי אימוני כוח בדגש למורכבים , לדעתי אפשר להמשיך כך : חיטוב-> פיצול או חיטוב-> כוח .אני עושה רוטינות בין הכוח לנפח, וזה אחלה , אני בחלק מהשנה מתחזק במורכבים ובחלק אחר של האוףסיזן מקבל נפח .
אלירמבו , אתה נראה מעולה.

אלירמבו גם מארק ריפטו אומר שהוא לא מתעסק עם היפרטרופיה
והוא גם רושם בספר שלו את הטווחים שאתה מדבר עליהם בPPST

לגבי הטענות שלך אני עשיתי את האימונים שאתה עושה וגם עשיתי אימוני כוח אינטנסיביים
אני אומר לך שאתה חותך וורידים אחרי שבוע אחד בסמולוב או לפחות קופץ מהגג של עזריאלי

אתה לא יודע מזה עומס בכלל

דבר אחד שאני אוהב אצלך זה שאתה בחרת את הדרך שלך ואתה מאמין בה והולך איתה למרות מה שיגידו לך
אבל ללא ספק אני אומר לך שאם תעשה אחרי התחרות תקופה של תוכנית כוח בשילוב מעט תרגילי עזר אתה תראה התקדמות מטאורית
תשאל גם את גיל מה הוא חושב על זה
משקלי עבודה הם לא סתם, אתה חייב לעבוד עם משקלים כבדים כדי להיות גדול, לא יעזור כלום כל הטופ בילדרים מאוד מאוד חזקים
ומרימים משקלים כבדים אם זה 700-800 פאונד דדליפט של קולמן וארנולד
וסקוואטים כבדים
ולחיצות כבדות

אני אגיד לך משהו שישמע מעצבן בלי סקוואט ודדליפט מעל 200 קילו אתה (לא אתה אישית) לא שווה כלום

מאמר של איתי זיו בלי רפרנסים או מאמר מYNET
וויקיפדיה (ועוד בעברית) זה לא מקורות ששווה לדון עליהם

נערך לאחרונה:
אלירמבו גם מארק ריפטו אומר שהוא לא מתעסק עם היפרטרופיה
והוא גם רושם בספר שלו את הטווחים שאתה מדבר עליהם בPPST

לגבי הטענות שלך אני עשיתי את האימונים שאתה עושה וגם עשיתי אימוני כוח אינטנסיביים
אני אומר לך שאתה חותך וורידים אחרי שבוע אחד בסמולוב או לפחות קופץ מהגג של עזריאלי

אתה לא יודע מזה עומס בכלל

דבר אחד שאני אוהב אצלך זה שאתה בחרת את הדרך שלך ואתה מאמין בה והולך איתה למרות מה שיגידו לך
אבל ללא ספק אני אומר לך שאם תעשה אחרי התחרות תקופה של תוכנית כוח בשילוב מעט תרגילי עזר אתה תראה התקדמות מטאורית
תשאל גם את גיל מה הוא חושב על זה
משקלי עבודה הם לא סתם, אתה חייב לעבוד עם משקלים כבדים כדי להיות גדול, לא יעזור כלום כל הטופ בילדרים מאוד מאוד חזקים
ומרימים משקלים כבדים אם זה 700-800 פאונד דדליפט של קולמן וארנולד
וסקוואטים כבדים
ולחיצות כבדות

אני אגיד לך משהו שישמע מעצבן בלי סקוואט ודדליפט מעל 200 קילו אתה (לא אתה אישית) לא שווה כלום

מאמר של איתי זיו בלי רפרנסים או מאמר מYNET
וויקיפדיה (ועוד בעברית) זה לא מקורות ששווה לדון עליהם
+1 !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית