הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה גרם חלבון יכול הגוף לספוג בארוחה / בפעם אחת?

תרנגול זועם

משתמש מתחיל
104
1
נק' מוניטין:
0
104
1
קראתי את המאמרים באתר, אך גם מאמרים אחרים שטוענים שיש גבול עד כמה הגוף יספוג חלבון בפעם אחת.
אני מעדיף / נאלץ לאכול ארוחה גדולה יחסית פעם ביום שהיא מעניקה לי כ 60 - 75 אחוזים מכמות החלבון היומית המומלצת שלי.
והשאר בבוקר או בערב.
יש לי בעיה עם פיזור הארוחות ואכילת החלבונים.

מקווה שהגוף כן מעכל ומסנטז בצורה טובה גם ככה

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם זה . בסופו של דבר הגוף מעכל הכל ומפרק הכל

אומר לך, ישנם מחקרים לכאן ולכאן. כמו בדברים נוספים ישנם בעלי אינטרנסים שמזמינים מחקר ו.. הופ ! תוצאות המחקר יוצאות לשביעות רצונם.
אני כאדם מן היישוב מתקשה להצביע איזהו מחקר אמין יותר ואיזה פחות.

אומר לך, ישנם מחקרים לכאן ולכאן. כמו בדברים נוספים ישנם בעלי אינטרנסים שמזמינים מחקר ו.. הופ ! תוצאות המחקר יוצאות לשביעות רצונם.
איפה יש לך מחקר עם רפנסים שאומר אחרת ?

אז תביא אותם. זה משפט קלאסי של אנשים שבאמת אין להם שמץ של מושג מה המחקרים הקיימים והם לא קראו אף אחד מהם.

בעלי אינטרסים ממנים את המחקר ולכן הוא פסול אחי! אחלה טענה, בואו נזרוק את הכל לפח ונלך לפי השמועות של הבילדר המקומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית