קולה זירו וחבריו- צריכה

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
היי,
אני יודע שפתחו על זה פעם אשכול אבל הוא כבר ישן.

איזה חומרים שפוגעים בגוף יש במשקאות המוגזים? (במיוחד הדיאטים), במה הם פוגעים? ( מסרטנים? ) ומאיזה כמות ליום\שבוע יש פגיעה לטווח הארוך?

תודה לכולם.

מאיפה הקשקוש הזה הגיע?
Coke Zero was Coca-Cola's biggest product launch in 22 years.[SUP][6][/SUP] It is primarily marketed towards young adult males[SUP][7][/SUP][SUP][8][/SUP] and has even been nicknamed "Bloke Coke" in the UK.[SUP][6][/SUP] In the US, advertising has been tailored to its targeted market by describing the drink as "calorie-free" rather than "diet", since young adult males are said to associate diet drinks with women.

http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Zero

רפרנס?תעבור על הפרסומות של קולה זירו ביוטיוב ותגיד לי אם זה מופנה לגברים או נשים.

אני לא יודע מה הרעיון מאחורי הבדלי המינים אבל בוודאות הרעיון שעומד מאחורי קילו זירו הוא "זירו סוכר-מקסימום טעם"....הכוונה שאין כמעט קלוריות בקולה הזו אך היא קרובה מאוד לקוקה קולה הרגילה שהיא עתירת קלוריות...
והיא אחלה,ומשאירה שפויה בדל פחמימה שזה עוד יותר חשוב...

כן כי מי שמעדיף את המונח דל קלוריות על דיאט בגלל שהוא חושב שזה פחות פוגע בגבריות שלו הוא מזה גבר!!!!

כן כי מי שמעדיף את המונח דל קלוריות על דיאט בגלל שהוא חושב שזה פחות פוגע בגבריות שלו הוא מזה גבר!!!!

אתה אומר את זה בתור הבעלים של קוקה קולה?
"מי שחושב" זה נקרא קהל יעד,ועובדתית זה מה שקורה פה.
מה נראה לך שסתם הפחית של זירו שחורה(צבע גברי) ועכשיו התחילו גם "לקעקע" אותה?

אני באופן אישי שותה כמעט ליטר זירו ביום. זה המון אבל זה מה שמשאיר אותי שפוי.

את האמת שחיפשתי לא מזמן משקאות דיאטטיים מבוססים סטיביה במקום אספרטיים, אבל לא מצאתי. נקווה שתהיה מגמה לכיוון הסטיביה בשנים הקרובות.

אתה אומר את זה בתור הבעלים של קוקה קולה?
"מי שחושב" זה נקרא קהל יעד,ועובדתית זה מה שקורה פה.
מה נראה לך שסתם הפחית של זירו שחורה(צבע גברי) ועכשיו התחילו גם "לקעקע" אותה?

אז עובדתית הקהל יעד הוא חבורת קוקסינלים שצריך לחבר להם את הביצים בחזרה.

אני באופן אישי שותה כמעט ליטר זירו ביום. זה המון אבל זה מה שמשאיר אותי שפוי.

את האמת שחיפשתי לא מזמן משקאות דיאטטיים מבוססים סטיביה במקום אספרטיים, אבל לא מצאתי. נקווה שתהיה מגמה לכיוון הסטיביה בשנים הקרובות.
יש תרכיז כמו ויטמנצ'יק על בסיס סטיביה ראיתי בYNET שהישיקו
6927705_7290105694515_0.jpg

עסיס דיאט ממתיקים טבעיים בלבד בטעמי תפוז ולימון
עסיס דיאט משיקה לראשונה בישראל סירופ מופחת קלוריות המבוסס על ממתיקים טבעיים בלבד מצמח הסטיביה. המוצר החדש נותן פתרון לצרכנים המעוניינים ליהנות מאורח חיים בריא ומאוזן מבלי לוותר על הטעם.
השימוש בצמח הסטיביה מאפשר לעסיס להציע משקה טעים, ללא טעם לוואי, ומופחת קלוריות.
מוצרים בסדרת עסיס דיאט ממתיקים טבעיים: תפוז ולימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית