ייעוץ חיטוב בגיל 15

OrGeron

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
ספייס
יש לי חבר בן 15 שהוא לא שמן אבל יש עליו טיפה רכרוכיות לדעתי חודש - חודשיים חיטוב יתנו לו בסיס יותר טוב להתחיל מסה אבל הרבה במכון מאמנים וכ'ו אומרים לו שחיטוב לא מתאים לגיל שלו , יעצור גדילה , יפגע בבריאות וכ'ו .. זה נכון ? אם זה לא נכון אשמח לקבל איזה רפרנס או משהו מקצועי בעניין
תודה .

יש לי חבר בן 15 שהוא לא שמן אבל יש עליו טיפה רכרוכיות לדעתי חודש - חודשיים חיטוב יתנו לו בסיס יותר טוב להתחיל מסה אבל הרבה במכון מאמנים וכ'ו אומרים לו שחיטוב לא מתאים לגיל שלו , יעצור גדילה , יפגע בבריאות וכ'ו .. זה נכון ? אם זה לא נכון אשמח לקבל איזה רפרנס או משהו מקצועי בעניין
תודה .

זה שגירעון קלורי מאט,ואפילו במידה עוצר את התפתחות שלנו אנחנו יכולים אפילו לראות מבחינת מסת שריר ומשקלי עבודה
גם להיות ב%שומן גבוה יכול לפגוע בגדילה(הפרשה נמוכה יותר של טוסטסטורון)
אבל לפי מה שאתה אומר יש לו מעט שומן שצריך להוריד,ולדעתי להיות בדיאטה חודש,זה ממש לא משמעותי ומבחינת הגדילה שלו

תודה .
אני לא מכיר כזה מחקר וקשה לי להאמין שיהיה אחד כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית