הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למקסם את תקופת החיטוב

DanielC

משתמש פעיל
312
1
נק' מוניטין:
2
312
1
קאנטרי מעלה אדומים
שבוע טוב,
בשבוע הבא אני כנראה נוסע לאילת ואני בעיקרון לקראת השבוע האחרון של החיטוב..
יש דרכים למקסם את התוצאות של החיטוב?...כלומר לבוא לאילת עם התוצאות הכי טובות מהחיטוב...

דל פחמימה +אימוני ריקון , עליי זה עבד יופי! ראיתי ירידה בנוזלים באופן משמעותי [בתקופה של כשבוע כבר היה שינוי יפה]
ירידה של נוזלים זה לא אומר מראה טוב יותר, אימוני ריקון הם לא באמת יעילים כמו שאתה חושב
אל תשנה שום דבר בתפריט שלך, תשאר כמו שתכננת ואם חיטבת מספיק אתה תגיע חטוב אין פה חוכמות וקסמים שאפשר לשנות בשבוע

• פותח/ת השרשור
יש משהו רע ברצון להגיע למקסימום בשבוע ספציפי?...או שלא הבנתי אותך?

יש משהו רע ברצון להגיע למקסימום בשבוע ספציפי?...או שלא הבנתי אותך?

שמע, אני לא מכיר את הגוף שלך ולמה הוא מגיב
אני אישית "מגיב" טוב לפחמימות, כשאני אוכל הרבה פחמימות אני נראה חטוב יותר
משחקים של נוזלים, מלחים ופחמימות לא יעזרו לך כלכך
אם אתה מאוד מתעקש תהיה על כמות נמוכה יחסית (כמה אתה עכשיו ד"א?) של פחמימות והשילוב של האוכל בחופשה יספק תוצאה טובה

• פותח/ת השרשור
אני אישית מאוד חדש בתחום,ולכן אני בשלביי ניסיון של כל דבר,הייתי לפניי כחצי שנה 100 קילו עם יותר מ30 א.ש והיום אני שוקל 67~ על 14-13 א.ש...
חוץ מזה לא עשיתי כלום,הייתה לי איזה תקופה של כשנה בחד"כ אבל בגיל מאוד צעיר בלי תזונה נכונה ובלי נעליים....
אני חושב שאני ינסה את זה ויראה את התוצאות אם זה לא יהיה ממש משמועתי-לא נורא הרווחתי ניסיון וידע,בכל מקרה אני בסוף החיטוב ככה שלעשות דל פחמימה+אימוני ריקון לשבוע יהיה לגיטימי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית