G godlin23 משתמש משקיע 4,229 1,530 נק' מוניטין: 2,943 0 4,229 1,530 12/8/12 #1 היי אני רוצה לקבל עצות למקורות חלבון נוספים פרט לבשר אבקות טונה קוטג' אני בעיקר מחפש מנות של 30 גרם לארוחה נגיד הצעות כמו X פרוסות פסטרמה וY חתיכות לחם יתקבלו בברכה אני סטודנט אז מעדיף דברים שהם לא יקרים
היי אני רוצה לקבל עצות למקורות חלבון נוספים פרט לבשר אבקות טונה קוטג' אני בעיקר מחפש מנות של 30 גרם לארוחה נגיד הצעות כמו X פרוסות פסטרמה וY חתיכות לחם יתקבלו בברכה אני סטודנט אז מעדיף דברים שהם לא יקרים
DanielC משתמש פעיל 312 1 נק' מוניטין: 2 0 312 1 קאנטרי מעלה אדומים 12/8/12 #2 ביצה,חלב,יוגורט וסויה יכול להוות מקור לחלבון... בעיקרון למעלה סקרת את כל המקורות כמעט... אלא אם כן בבשר לא נכנס אצלך חזה עוף... בטונה לא נכנס אצלך כל הדגים.... ובקוטג' לא הכללת את כל מוצרי הגבינה.
ביצה,חלב,יוגורט וסויה יכול להוות מקור לחלבון... בעיקרון למעלה סקרת את כל המקורות כמעט... אלא אם כן בבשר לא נכנס אצלך חזה עוף... בטונה לא נכנס אצלך כל הדגים.... ובקוטג' לא הכללת את כל מוצרי הגבינה.
T triplebomb משתמש מתחיל 67 0 נק' מוניטין: 0 0 67 0 16/8/12 #3 כל מה שעולה לי כרגע: כל סוגי הבשר, כל סוגי הגבינות והחלב, טונה וכל שאר הדגים, ביצים ואבקות...יש לך מכל דבר ים של מוצרים...
כל מה שעולה לי כרגע: כל סוגי הבשר, כל סוגי הגבינות והחלב, טונה וכל שאר הדגים, ביצים ואבקות...יש לך מכל דבר ים של מוצרים...