הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע לאימונים ואבקות חלבון

the factor

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
שלום
נתחיל קודם כל בנתונים כלליים ועדכניים:
גובה: 1.80
משקל: 82.5
אחוז שומן: 15.4% - נבדק ע''י מכשיר מקצועי TANITA לפני יומיים
מסת שריר: לא ידוע

אז ככה, התחלתי דיאטה לפני חודשיים וקצת. שקלתי בהתחלה 91, כיום אני עומד על 82.5.
לפי בדיקת אחוז שומן יצא לי 15.4% שלמיטב הבנתי זה טוב, אבל יש לי יחסית בטן ושומן שאני חייב להוריד,
אני לא יודע עד כמה הבדיקה הייתה נכונה ואם באמת יש לי 15%- אך בדקתי פעמיים בהפרש זמן של שעתיים והתוצאה הייתה דומה. אפשר להסתמך על המכשיר הזה כאמין? כי אני מדגיש שיש לי בטן יחסית לא קטנה וזה לא נראה לי הגיוני.
אז בהמשך של זה- אני ממשיך בדיאטה עם תפריט של 1600 קלוריות, מוסיף 5 אימוני אירובי בשבוע, ו3 כוח AB

המטרה שלי העיקרית היא להוריד את הבטן והאחוזי שומן ולהראות טוב. לא מחפש קוביות ולא באדי בילדינג עכשיו.
בעקבות הירידה של המשקל והדיאטה בחודשיים האחרונים הבנתי שאני שורף גם מסת שריר, דבר שאני לא רוצה לעשות
לכן קניתי אבקת חלבון סיינטרקס M5 (הבנתי שהיא מעולה- אשמח חוו''ד שלכם נוספת).
החלבון הוא טהור, לכן הבנתי שלא יפגע לי בדיאטה.

השאלה אם אני עושה נכון? זה בסדר שהתחלתי עם החלבון? שוב! המטרה העיקרית היא לא ניפוח של השרירים כרגע ולא חיטוב מטורף,
סה''כ להוריד את הבטן ואת האחוזי שומן.

מצטער על החפירה, אשמח לעזרה מקצועית עד כמה שניתן
ואם תוכלו לתת לי תוכנית אימונים מתאימה, המלצות וטיפים זה יהיה מצויין.

המון תודה.

נערך לאחרונה:
המכשיר לא אמין. תעלה תמונות ונעריך. חלבון (לא בהכרח אבקה, fל חלבון שהוא) חשוב מאוד גם במסה וגם בחיטוב.

נערך לאחרונה:
חרא מכשיר יש לו סטיות של עד 50% ! תשקל יום אחד תרשום את האחוז שומן שלך , תשתה לאחר השקילה 1 ליטר מים למשל תחכה 15 דקות תעלה שום
ותראה איך הוא הפלא ופלא מעלה לך את האחוז שומן למרות ששתית מים בלבד!! המכשיר עובד על מוליכות חשמלית ולכן הוא חרא

חלבון- חובה. אתה חייב להלשים 2 גרם חלבון על כל 1 ק"ג משקל גוף. אפשר גם 1.6 - 1.8 גרם על כל קילו. תחשב את התפריט ותשלים את מה שחסר עם אבקה. תנסה שיהיה טיפה יותר ולא טיפה פחות.
לא נשמע הגיוני, תעלה תמונה ונוכל למדוד.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות אני אעלה תמונות בסופ''ש.
בכל מקרה, להערכתכם- כמה זמן לוקח להוריד בסביבות 4-5% עם שילוב התפריט, האימונים והחלבון שאני לוקח?
מה המשקל האולטימטיבי לגובהה 1.80 וגיל 20 ברגיל, ואיזה משקל מומלץ להתחיל חיטוב? באיזה אחוז שומן מתחילים חיטוב?
אין לי ידע רב בנושא אני קורא ולומד כל הזמן אבל אשמח לקבל מידע שנכון ספציפית אליי.

תודה על התגובות

תודה על התגובות אני אעלה תמונות בסופ''ש.
בכל מקרה, להערכתכם- כמה זמן לוקח להוריד בסביבות 4-5% עם שילוב התפריט, האימונים והחלבון שאני לוקח?
מה המשקל האולטימטיבי לגובהה 1.80 וגיל 20 ברגיל, ואיזה משקל מומלץ להתחיל חיטוב? באיזה אחוז שומן מתחילים חיטוב?
אין לי ידע רב בנושא אני קורא ולומד כל הזמן אבל אשמח לקבל מידע שנכון ספציפית אליי.

תודה על התגובות
אני לא יכול לענות על השאלה הראשונה, זה תלוי במספר גורמים:
1. כמה אירובי אתה עושה + כמה הוא כבד?
2. גירעון קלורי
3. אימון משקולות - כמה זמן ואיזה כובד?
משקל? גם 2500 קילו גרם זה פצצה, בהנחה שזה ממסת שריר ולא מאחוזי שומן. אם מאחוזי שומן סביר להניח שההלוויה תהיה באמצע הדרך 🙄
אין משקל לחיטוב, יש אנשים ששוקלים מלא והם עם גוף יפה, בלי חיטוב.
אחוזי שומן? אני ממליץ על 18%+. מה שבטוח זה שאם כל פעם שתהיה לך קרס קטנה (בערך 12% שומן אם אני לא טועה, או 15) תתחיל לעשות חיטוב, תעלה שוב ותרד זה לא יועיל בכלום. המטרה לעלות הרבה, לא לעלות חצי קילו ולהוריד 50.

• פותח/ת השרשור
גירעון קלורי בסביבות ה1000-1200 קלוריות ליום.
אירובי רשמתי, 4-5 פעמים בשבוע. בדר''כ 50 דק' ריצה, עם שעון דופק שורף 600-700 קלוריות לאימון.
כוח..? לא נפרט לך משקלים, אבל ברמה שלי ומה שאני מסוגל.

שאר הנתונים רשמתי למעלה.
בהתחשב בנתונים יש הערכה גסה כמה זמן יקח לי בקצב הזה להוריד 4-5% שומן?
כי זה המטרה לדעתי כשאני אוריד אותם אני אגיע למצב שאני רוצה להגיע.

כתבת למעלה שהתפריט שלך מורכב מ1600 קלוריות...בהתחשב בעובדה שכתבת שהגרעון הקלורי שלך הוא 1000 קלוריות הRMR שלך 2600-2800 קלוריות...
לא נראה לי!

• פותח/ת השרשור
בחישוב באתר של נטוגרין בו הכנסתי רמת פעילות בינונית, שאני עושה (יש לציין שמעבר לאימונים שאני מבצע אני גם לוחם בשירות סדיר ומבצע פעילויות כאלו ואחרות)
והקלוריות המומלצות לשמירה על המצב הקיים שיצא לי עם הנתונים האישיים שלי הם 2985.
לפי מה שהבנתי נטוגרין נחשב ע''י הרבה דיאטנים ואנשי מקצוע כאתר אמין ואני בוחר להאמין לו.
1000-1200 זה ההערכה שלי בגלל שאני לוקח בחשבון שהנתון שקיבלתי על הקלוריות לא מדוייק בוודאות.

חשבת לך את הRMR ויצא לפי הנוסחה 2200~...
על זה תוסיף את כל הפעילות הגופנית שלך....
איפה אתה משרת?

• פותח/ת השרשור
זה לא סותר את מה שרשמתי.
בבדיקת DRI המחשבת את הRMR והאימונים שאני מבצע מומלץ על 2985 קלוריות על מנת לשמור על מצב קיים.
אני אוכל 1600. בכל מקרה עזוב מושגים ושטויות...

איך אתם ממליצים לי להוריד את האחוזי שומן?
להוריד את התפריט לכמות קלוריות פחותה יותר? להוסיף עומס באימונים מסויימים?
אשמח לעזרה

נ.ב
מג''ב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בסדר, במשך כחודשיים אני יורד יפה בקצב של קצת יותר מקילו בשבוע.
בניתי לי תפריט נכון ונוח עם גירעון נכון- ככה שזה פשוט דרך חיים חדשה עבורי. אני לא רעב בשום שלב של היום, ואוכל מסודר.

אבל עדיין לא קיבלתי כיוון עבודה וטיפים להורדת האחוזי שומן
אודה לעזרה

איזה טיפים אתה עוד רוצה לקבל?...אתה מציין שאתה יורד יפה ושומר על מסת שריר בצורה טובה...זו הדרך היחידה...שתפסיק לרדת תגדיל את הגירעון הקלורי/תדלל את הפחמימות....

• פותח/ת השרשור
אני יורד במשקל אבל אני לא סגור על האחוזי שומן שאני יורד כמו שצריך, ואני לא סגור גם עד כמה שמרתי על מסת השריר כי רק לפני שבוע התחלתי עם החלבון...

תחשב את הגירעון הקלורי המקסימלי שלך אם אתה רוצה להיות בטוח לגביי הירידה במסת השריר...

• פותח/ת השרשור
זה בסדר, אני לוקח את זה בחשבון, המטרה העיקרית שלי כרגע היא שריפת שומן וירידה במשקל, לאחר מכן אני אתחיל עם המסת שריר במסודר.
תודה על התגובות

Back
למעלה תחתית