ייעוץ העתיד של תוספי המזון

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
בואו נחשוב רגע על העתיד של תוספי המזון; מבחינה תיאורטית [עזבו שכלולים וטכנולוגיה מתקדמת, אני מדבר על תיאורטי וריאלי] זה אפשרי להכניס נגיד 4000 קלוריות ו-200 גרם חלבון בכדור בגודל של כדור אקמול?

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה יתאפשר בקרוב
זהו, שזה לא מה ששאלתי; עזוב יתאפשר, מבחינה תיאורטית, פיזיקלית וכל החרטא הזה, זה אפשרי להכניס כ"כ הרבה בכ"כ מעט? אני מדבר על הגודל של המולקולות של החלבון וקלוריות וכל זה [לא מבין גדול בביולוגיה]

למה אתה הולך רחוק, אסטרונאוטים מקבלים כדור אחד שמספק להם ארוחה קלורית שלמה כולל ויטמינים ומינרלים

גם אני לא אבל שמעתה על חלקיק האלוהים ? אז כן אפשרי גם לשים 1000000000000000 קלוריות ו20000000גרם חלבון בכדור טניס

• פותח/ת השרשור
גם אני לא אבל שמעתה על חלקיק האלוהים ? אז כן אפשרי גם לשים 1000000000000000 קלוריות ו20000000גרם חלבון בכדור טניס
כן שמעתי.. WELL, בהתחשב בעובדה שכבר מצאו אותו זה באמת מקרב אותנו לעתיד של תוספי המזון!

בואו נחשוב רגע על העתיד של תוספי המזון; מבחינה תיאורטית [עזבו שכלולים וטכנולוגיה מתקדמת, אני מדבר על תיאורטי וריאלי] זה אפשרי להכניס נגיד 4000 קלוריות ו-200 גרם חלבון בכדור בגודל של כדור אקמול?
כל עוד גרם שומן שווה תשע קלוריות מה שאתה מציע אפשרי רק אם יש לך כור גרעיני במקום קיבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית