הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות על ריצה ועוד כמה דברים

אילן חיימוב

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אוקיי שמעו אני רגיל לרוץ 5 - 7 קילומטר ופעם אחת רצתי 10 קילומטר יכול להיות שזה עשה לי נזק גופי??

אני מתכנן להירשם למכון כושר ביום ראשון והאימונים שלי ילכו ככה:
ראשון שלישי חמישי : ריצה בבוקר ואז בצהרים מכון כושר
וביום שישי שחייה זה יכול לגרום לי נזק לגוף??

לרוץ על אספלט הורס את הבירכיים ?? כי אני רואה מלא אנשים רצים למשל במרתונים וכולי

אפשר איפשהו בפורום לבקש תוכנית לגבי תרגילים במכון כושר??

אוקיי שמעו אני רגיל לרוץ 5 - 7 קילומטר ופעם אחת רצתי 10 קילומטר יכול להיות שזה עשה לי נזק גופי??

אני מתכנן להירשם למכון כושר ביום ראשון והאימונים שלי ילכו ככה:
ראשון שלישי חמישי : ריצה בבוקר ואז בצהרים מכון כושר
וביום שישי שחייה זה יכול לגרום לי נזק לגוף??

לרוץ על אספלט הורס את הבירכיים ?? כי אני רואה מלא אנשים רצים למשל במרתונים וכולי

אפשר איפשהו בפורום לבקש תוכנית לגבי תרגילים במכון כושר??
תוכנית אימון אתה יכול למצוא כאן http://www.kilogram.co.il/cat/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

וריצה על אספלט יכולה להיות בעייתית,עדיף תמיד לרוץ במסלול ריצה שמיועד לריצה או על דשא.
הם בולמים את הזעזועים הרבה יותר טוב

ריצה על דשא או משטח מיועד לריצה עדיפים מכייון שאספלט פוגע בברכיים, אבל לא ברמה שלא תוכל ללכת יותר....[יש אנשים שרצים הרבה יותר ממך ועדין בריאים, אז אני מאמין שנזק משמעותי לא יווצר לך...]

• פותח/ת השרשור
אה בסדר אני רץ כרגע במסלול של 250 מטר בבית ספר אני לא יודע אם זה אספלט או משטח לריצה.
עוד משהו אני יכול להתאמן במכון כושר בבוקר ואז בערב לרוץ ???
ולמכון כושר האימון הזה טוב ??

Back
למעלה תחתית