הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנסה לחזור מפציעה

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
לפני כמה חודשים התחלתי את ה-5*5 הלא לינארי. בקטע של השבירת שיאים התחלתי להרגיש כאבים בגב התחתון בצד הימני, בעיקר אחרי הסקוואט.
לכן הורדתי את המשקלים ועברתי ל-15 חזרות במטרה לנוח קצת ולהחלים. הבעיה היא שהכאבים מאז ממש התחזקו והיום אחרי מנוחה של 5 ימים לא הצלחתי לעשות אפילו חזרה אחת של סקוואט בסמית מאשין עם 60 קילו מרוב כאב(בד"כ אני עושה סקוואט נקי של 120 קילו).הרצתי חיפוש פה בפורום על פציעות ויצאתי די מבולבל. משהו אולי יכול לעשות לי סדר בבלאגן ולהגיד לי מה עליי לעשות במצב כזה?
תודה מראש

ללכת לרופא, לשקול טיפול תרופתי אנטי דלקתי, במידה ומדובר בדלקת. לשקול הפסקת התרגיל לתקופה מסויימת, לחפש אלטרנטיבות אחרות לזמן מנוחה, כגון: דד-ליפט או לג פרס.

קרה לי אותו הדבר בול, זה היה בגלל שלקחתי את התחת אחורה מידי במקום לקחת למטה, ככה שיוצא מצב שהעומס על הזוקפי גב.
תנוח,שים קרח ON/OFF ואפילו תיקח כדורים אנטי דלקתיים כמו שהמליצו לך פה.
וכשהכאבים יעברו תנסה לעשות סקוואט מבלי לקחת את התחת אחורה יותר מידי, ותצלם סרטון לביקורת.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות. דרך אגב, אתם חושבים שכדאי שאני יעשה את מה שרשום בפרוטוקול הפציעות של ביל סטאר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית