עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימוני אינטרוולים הם בעצם אימוני "ספרינטים" מה שנקרא...אתה מבצע ספרינט ו"מתאושש",וכן הלאה וכן הלאה למשך זמן מסוים...
בפרוטוקול 3,העבודה היא 10 דקות של אימון כזה אשר הספרינט הוא 30 שניות והתאוששות כדקה שלמה,בעיקרון משחקים עם זה לפי רמת המתאמן.
קיים שיטה שלפיה אפשר לעשות דיאטה דלת פחמימות+אימוני אירובי בעצימות נמוכה+בינונית או לקיחת יהומבין אוראלי (דרך הפה)+אימוני אירובי בעצימות נמוכה-בינונית.
בעצם פרטתי לך את כל הפרוטוקולים עד הרביעי.
לפי מה שידוע לי הקטע באימוני HIIT זה שבמהלך האימון אתה שורף אפילו פחות קלוריות מאשר מבריצה רגילה, אבל לאחר האימון אתה עדיין ממשיך לשרוף יותר קלוריות וזה יותר יעיל...
לי אישית יותר כיף HIIT מאשר ריצה קלה של 40 דקות נגיד...
לא נראלי שהבנת, אימון אנטרוול זה אימון שבו אתה מבצע ספרינט לפרק זמן מסויים, ואז ריצת "התאוששות" לפרק זמן מסויים, ואז שוב ספרינט ושוב התאוששות...
כל מחזור של ספרינט והתאוששות זה ראונד, את כמות הזמן של הספרינט וההתאוששות, המהירות,זמן הריצה וכו קובעים לפי יכולת המתאמן.
לדוגמא:
ספרינט במהירות 12 בהליכון למשך חצי דקה, ואז ריצה על 8 למשך דקה=ראונד אחד
10 ראונדים כאלה=15 דק ריצה.
הבנת?
לתגובה הזאת חיכיתי.. תודה רבה גבר!
ועוד שאלה, כשאני בשלב הספרינט - לרוץ בכל הכוח או בכוח כזה שאני אוכל להחזיק חצי דקה לצורך העניין?
בסדר גמור תודה רבה!אתה אמור לתת ספרינט, אבל לא אחד כזה שאחרי ראונד אחד אתה תמות ולא תוכל להמשיך, אלא ריצה יותר מהירה מהריצת התאוששות, בהתחלה תשחק עם זה[אם אתה משתמש בהליכון...] אם אתה רץ בחוץ אז רוץ ספרינט ואזז ריצה קלה, וכל פעם תגדיל את הזמנים של הריצות!! הבנת נשמה????????!!!!
רוב האנשים ששואלים על שומן עיקש, אין להם שום שומן עיקש - הם פשוט חסרי סבלנות ואימוני אינטרוולים לא יעזרו להם.