הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות מסה לאט לאט ואת המקרה שלי

• פותח/ת השרשור Guy7
  • פורסם בתאריך

Guy7

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לפני כחצי שנה הפסקתי להתאמן ובסהכ הכללי הייתי מתאמן שנה וחצי בהתחלה הייתי מתאמן ולא עליתי בכלל במסת שריר עד שראיתי את כל התוכניות האלה של הSS והבנתי שחייב לאכול הרבה בשביל לעלות במסת שריר אז התחלתי לאכול כמו מטורף עוד ועוד ועוד... ולהתאמן קשה ופשוט נהייתי ענק הרבה שומן וגם מסת שריר וגם נהיה לי גינוקומסטיה(שבקרוב אני עושה ניתוח) סנטר שמן,בטן גדולה ופשוט עשיתי טעות גדולה עליתי יותר מידי מהר בלי לחשוב בכלל כי ראיתי שאני מצליח לעלות במשקל ועכשיו אחרי חצי שנה בלי אימונים ירדתי במשקל ויש לי עודפי עור מגעילים ואני רוצה לשנות את זה ולעלות לאט לאט במשקל. טוב עכשיו נעבור לשאלה האמיתית אחרי שחפרתי לכם על המקרה שלי .

טוב אז עכשיו אני ספורטאי ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעלות לאט לאט את המסת שריר וגם בדרך להעלים את כל העודפי העור שנשארו לי שזה בבטן בעיקר(בכל אזור הבטן) בגב קצת, בירכיים טיפה, בידיים שזה באזור היד האחורית אז רציתי לדעת איך לעלות אך במסת שריר בלי שומן בכלל ולאט לאט בשביל שאני לא יהיה כבד בספורט שאני עוסק בו שזה כדורגל
אני צריך את העזרה שלכם בבקשה תודה מראש .. !
[FONT=Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]נ.ב
כרגע יש לי רגליים שמנות איך אני יכול לרדת במשקל ברגלייים אני רוצה רגליים קלות עם שרירים לא כבדות עם שריר מה לעשות סקוואט עושה רגליים כבדות ??
[/FONT]​

אי אפשר לעלות במסת השריר ללא עלייה בכלל בשומן. הדרך הכי טובה למזער את העלייה בשומן תוך כדי עלייה במסת השריר זה שמירה על ערכים קלוריים, לא להשלים קלוריות עם ג'אנק פוד ופעם פעמיים בשבוע לעשות אימון אינטרוואלים/ספרינטים אחרי אימון הכוח.

Back
למעלה תחתית