Uploaded with ImageShack.us
ליאור גניש -הבן אדם חיה חטוב ברמה מטורפת איזה מוזר היה לראות אותו בחדר כושר קטן באילת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי עליי להיות הימני -זה סתם כי לא פרסתי טוב בדרך כלל לא שמים לב לחוסר פרופורציה אצליאתה השמאלי?
יש לך קצת חוסר פרופורציה, שמת לב?..
אני מדבר על זה שהוא ועוד אחד שם עשו פוזות מול המראה על הרגליים שלהם ובאמת שזה אחד הדברים הכי מטורפים שיצא לי לראות הרגל בגודל של כל הגוף שלי והכל פסים בן אדם חיה הלוואי עליי להגיע לרמה כזאת בעתידלא יודע על איזה מציאות אתה מדבר,כאשר מהתמונה רואים שהוא חיה.
חחח אחי סתכל שוב הוא גר בנתניה עכשיו בדקתי ולא נראה לי שהוא היה מסתפק בחדר כושר בינוני כזה לחדר כושר קבוע להתאמן בו למרות שיש שם כל מה שצריך אבל הוא דיי קטן לדעתיבאיזה חדר כושר זה באילת ?
חחחחחחחחחח הוא גר באילת מה אתה לא יודע תבדוק בפייסבוק שלו
נקי או על סטרואידים ?
מה זה הפלטות הענקיות האלה?! נראה מפוברק לגמרי..ראית במקרה אותו עושה בנץ'\סקוואט?
יש לו כמה סרטונים ביוטיוב
נראים מזויפים אבל חבר שלו אמר לי שהם אמיתיים. אז ראית אותו במקרה מבצע\יכול לתת הערכה כללית לפי כמה שהוא מרים\יכול לבקש ממנו לצלם עם פלטות נורמליות?
תודה.
הסרטונים שלו חרטא,משקל בבנץ וסקואט אותו דבר אם הוא היה מנסה להוציא מהראק 220 קילו הוא היה מת
ראית במקרה אותו עושה בנץ'\סקוואט?
יש לו כמה סרטונים ביוטיוב
נראים מזויפים אבל חבר שלו אמר לי שהם אמיתיים. אז ראית אותו במקרה מבצע\יכול לתת הערכה כללית לפי כמה שהוא מרים\יכול לבקש ממנו לצלם עם פלטות נורמליות?
תודה.