הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תראו את מי תפסתי מתאמן באילת 😃

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max

Uploaded with ImageShack.us

ליאור גניש -הבן אדם חיה חטוב ברמה מטורפת איזה מוזר היה לראות אותו בחדר כושר קטן באילת

• פותח/ת השרשור
המאמן של מאור זרדז מקום שלישי באירופה ועכשיו הוא גם הולך להתחרות הוא לא כזה נראה בתמונה אבל במציאות הוא נראה חיההה

• פותח/ת השרשור
לא יודע על איזה מציאות אתה מדבר,כאשר מהתמונה רואים שהוא חיה.
אני מדבר על זה שהוא ועוד אחד שם עשו פוזות מול המראה על הרגליים שלהם ובאמת שזה אחד הדברים הכי מטורפים שיצא לי לראות הרגל בגודל של כל הגוף שלי והכל פסים בן אדם חיה הלוואי עליי להגיע לרמה כזאת בעתיד

באיזה חדר כושר זה באילת ?
חחחחחחחחחח הוא גר באילת מה אתה לא יודע תבדוק בפייסבוק שלו

• פותח/ת השרשור
באיזה חדר כושר זה באילת ?
חחחחחחחחחח הוא גר באילת מה אתה לא יודע תבדוק בפייסבוק שלו
חחח אחי סתכל שוב הוא גר בנתניה עכשיו בדקתי ולא נראה לי שהוא היה מסתפק בחדר כושר בינוני כזה לחדר כושר קבוע להתאמן בו למרות שיש שם כל מה שצריך אבל הוא דיי קטן לדעתי

ראית במקרה אותו עושה בנץ'\סקוואט?

יש לו כמה סרטונים ביוטיוב

נראים מזויפים אבל חבר שלו אמר לי שהם אמיתיים. אז ראית אותו במקרה מבצע\יכול לתת הערכה כללית לפי כמה שהוא מרים\יכול לבקש ממנו לצלם עם פלטות נורמליות?

תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

נראים מזויפים אבל חבר שלו אמר לי שהם אמיתיים. אז ראית אותו במקרה מבצע\יכול לתת הערכה כללית לפי כמה שהוא מרים\יכול לבקש ממנו לצלם עם פלטות נורמליות?

תודה.
מה זה הפלטות הענקיות האלה?! נראה מפוברק לגמרי..

הסרטונים שלו חרטא,משקל בבנץ וסקואט אותו דבר אם הוא היה מנסה להוציא מהראק 220 קילו הוא היה מת

נראה לא אמיתי. הוא עולה בסקוואט בצורה חלקה כמו חמאה.
בכל זאת, 220 קילו אמורים לראות סוג של מאמץ.

• פותח/ת השרשור

תודה.

נראה לי מזוייף אין סיכוי שזה 220 סתכל תסקוואט לפחות הוא עושה את זה כאילו הוא יכול להמשיך עם המשקל הזה לעוד 20 חזרות ולא נראה לי שזה 220 אין סיכוי שהוא מחליק את זה בכזאת קלות
ראיתי אותו כשהוא היה באמצע חיטוב בדיוק לקראת סוף האימון שלו שם הוא היה עם משו כמו 150 קילו בעבודה על התאומים בכלוב לא ראיתי אותו כשהוא עשה תרגילים מורכבים אם הוא עשה בכלל

אבל מצד שני הוא נראה עצום והרגליים שלו ברמה מטורפת אני לא יכול להגיד חד משמעית שזה מזויף....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מזוייף והאמא של המזוייף זה קל לראות מעבר לכול מה שרשמתם שזה נכון שימו לב בסקוט במיוחד המוט נשאר ישר כימעט עם משהוא כמו 100 קילו בכול צד.... חארטה בארטה.........

לפי הקלות שהוא עשה את זה הוא יכול להתחרות בטום פלאטז.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית