הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת גב איכותית.. יש המלצות?

• פותח/ת השרשור OoOOO
  • פורסם בתאריך
למה בנאדם צריך להסביר לך למה הוא רוצה חגורה? ואיך אתה יודע מה טוב בישבילו?
טמטום חוגג פה
אתה יודע בשביל מה צריך חגורה מה התפקיד שלה ? אולי הוא בכלל עם 60 סקוואט [אולי אני גם טועה] שחושב שזה מה שיציל לו את הגב במקום לשמור על טכניקה נכונה ... ויש הרבה כאלה , אז אל תגיד טמטום חוגג או לא חוגג !

מה זה משנה כמה הסקוואט שלו הוא ביקש חגורה,אני לא חושב שצריך הצדקה כדי ללבש חגורה..זהעניין של נוחות

מה זה משנה כמה הסקוואט שלו הוא ביקש חגורה,אני לא חושב שצריך הצדקה כדי ללבש חגורה..זהעניין של נוחות

מעבר לנוחות צריך לתת דגש על חיזוק רצועות גידים ושרירים בכל הנוגע לציוד בחדר כושר.
זה כמו שאתה לא שם רצועות ברך בסקוואט

• פותח/ת השרשור
אני ב120 דדליפט על 77 קילו.. זה ממעיט את הסיכוי לפציעות ועוזר לשמור על טכניקה.. זה הכל

אני ב120 דדליפט על 77 קילו.. זה ממעיט את הסיכוי לפציעות ועוזר לשמור על טכניקה.. זה הכל

1)חגורה עושה בדיוק ההפך מלעזור לשמור על טכניקה
2)תחכה עוד איזה 20 קילו עם הדדליפט לפני שאתה רץ לחגור את עצמך אני מאמין גדול בלהשתמש בשרירים המייצבים ולחזק אותם כמה שיותר דרך התרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור
אחד אומר לי ככה אחר אומר לי אחרת אין לי מושג מה לעשות.. יש לזה סימוכין ממארק ריפטו או איזה מאמן מפורסם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית