הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בשורש כף היד\גיד האגודל

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
לפני כחצי שנה התחילו להיות לי כאבים בשורש כף היד, ולפני כשלוש חודשים בגלל שסובבתי את כף היד בשביל לעשות קליקים יצא קליק חזק וכאבי תופת ומאז אני לא יכול להרים משקלים כבדים בתרגילי לחיצה.
הייתי לפני חודש וחצי אצל רופא והוא נתן לי מרשם לתרופה נגד דלקות שאינה סטרואיד, עוד איזה משחה, וגם הפסקתי לעשות תרגילי לחיצה ופשיטות מרפק.. כמעט ולא עזר! הוא הציע לי זריקות סטרוידים או ניתוח, לפי מה שהבנתי הזריקות עוזרות זמנית והניתוח עלול לגרום לי לאבד תחושה בכף יד אז ווירתי על זה בנתיים.
בשבוע האחרון ניסיתי את פרוטוקול הפציעות שיש בפורום, כשהגעתי ל60 קילו בלחיצת חזה הדלקת כבר התחילה להחמיר ועכשיו היא יותר גרוע ממה שהיתה קודם..
הצעות איך לטפל בזה?
חוויות אישיות?
מצורפת תמונה של המקום הנפוח והכואב (היד לא שלי)
372.JPG

אתה עושה מתח בנות?
מה עם תרגיל יד אחורית עם אחיזה תחתית?

שני אלה עושים גם לי בעיות במקום הזה.

• פותח/ת השרשור
אני עושה מתח פרונציה יענו רגיל
ופשיטת מרפקים בעמידה\שכיבה גם בפרונציה
זה הכי בעייתי אצלי בלחיצת כתפיים

ברוך הבא למועדון. אני סובל מזה כבר כ-5 שנים. אין מה לעשות עם זה, חייה עם זה ותמנע מתרגילים שמכאיבים לך, גם אם זה לחיצת חזה שהוא תרגיל בסיס. אופציה נוספת זה לשפר את הטכניקה כך שהאחיזה שלך תשתנה, זה עזר לי באופן דרסטי, אבל עדיין סובל מכאבים.

בmwod אומרים שזה עונש על חוסר טווח תנועה בכתף והשכמות.
אני יודע שאצלי זה אכן מקור הבעיה כי גם המרפק שלי משלם על זה.

נערך לאחרונה:
בשביל לדעת מה יש לך בדיוק באזור, לפני שממיליצים לך על ניתו חחסר תכלית ממישוש ועיני רנטגן, צריך לעשות:
1. צילום
2. אולטרסאונד/MRI בעדיפות על השני, מה שסביר להניח לא תקבל לעולם במימון של קופ"ח.

• פותח/ת השרשור
בmwod אומרים שזה עונש על חוסר טווח תנועה בכתף והשכמות.
אני יודע שאצלי זה אכן מקור הבעיה כי גם המרפק שלי משלם על זה.
יכול להיות, למרות שאצלי המרפקים בסדר גמור
בשביל לדעת מה יש לך בדיוק באזור, לפני שממיליצים לך על ניתו חחסר תכלית ממישוש ועיני רנטגן, צריך לעשות:
1. צילום
2. אולטרסאונד/MRI בעדיפות על השני, מה שסביר להניח לא תקבל לעולם במימון של קופ"ח.
סבבה אני אלך לרופא שוב נראה מה הוא יכול להציע
ותודה רבה!

• פותח/ת השרשור
כשהייתי אצלו הוא רק מישש ונתן לי מרשם לכמה תרופות. הוא אמר לי שאם זה לא יעבור אז שאני אחזור אליו בשביל לדבר על זריקת סטרואיד או ניתוח, כנראה הוא ישלח אותי לצילום אחרי שאני אבוא אליו שוב..

יש לי מתאמן שסובל מבעיה דומה כבר לא מעט זמן.
פתרון טוב שמצאתי לו בזמן שהוא מחלים הוא האביזר הבא לכבלים (מצורפת תמונה בפשיטות מרפק, עם טשטוש פנים).
אפשר לאמן איתו תנועות ידיים, פרפר חזה, ותנועות מתח וחתירה עד רמה מסויימת, מבלי לערב את פרק כף היד.
כיום זה הדבר היחידי שמאפשר לו לשמור על מסת שריר (כמו שאתם רואים מדובר בעיקר על פלג גוף עליון שם, מה לעשות...) מבלי לדפוק את האזור מחדש כל פעם. 45454.JPG

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית