מה נשמע חברים?אני הולך לחפור קצת אבל אשמח עם מישהו יעזור לי בבקשה. אז ככה אני התאמנתי שנה בערך חצי שנה מהם ממש טובים העליתי בסביבות 20 ומשהו קילו לא של שומן כעמט הייתי על 12 אחוז שומן. ואז קרתה לי פציעה בספורט .בגב התחתון אז אמרו לי שזה לא נורא אז המשכתי להתאמן עוד חצי שנה. ולא היה לי כאבים וגם אמרו לי שזה כלום אז עכשיו העליתי עוד 10 קילו משהו כזה ועכשיו אני 1.90 על 90 קילו בן 15.5 12 אחוז שומן. אבל עכשיו לא התאמנתי הרבה בסביבות ה4 חודשים .כי בסוף כן גילו משו ואיבדתי את כול הסיבולת שלי והכוח לפני זה הייתי יכול:120 סקוואט 140 דדליפט ו80 ב'נץ ו15 מתח .ככה עכשיו אני לא יכול לעשות כלום אין לי כוח כי הפציעה הוציאה לי את הנשמה והחשק לא איבדתי כעמט משקל אבל הכול כן ועכשיו שניסיתי לחזור לשחק אז הרוב שם זה ריצות וקפיצות ואני בקושי זז לפני זה הייתי יכול להטביע והייתי הכי מהיר עכשיו אני לא יכול לזוז. וגם כול הכוח הלך אז ככה אני הולך לחזור עכשיו החלמתי מהפציעה סוף סוף ואני חוזר להתאמן. עכשיו ותקשיבו אני חייב אבל חייב לעשות לפחות 3 4 פעמים לשחות בבריכה כדי לסדר את הבעיה לגמרי בגב לא יודע זה המומחה לגב וברכיים אמר לי. אז מה אתם אומרים לחזור לSS + אירובי +שחיות?או לחזור לנפח עם אירובי ושחיות ?המטרה היא לגדול בלי לעלות כ'כ באחוזי שומן תקראו לזה איך שאתם רוצים מסה נקייה או משו מה אתם אומרים?תודה רבה לעוזרים!
נערך לאחרונה: