עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ידוע שיותר מ 45 דקות ארובי עלול לגרום לגוף שלך לאבד מסת שריר.. לכן אני פשוט מייעץ שתימנע מיותר מדי אירובי.. אני לא אומר שאל תעשה בכלל. פשוט אל תעשה יותר מדי 😃
תודה רבה !נותן הרבה מוטיבציה, מוניטין.
תודה רבה !כל הכבוד גבר !
תודה רבה !מסה יפה!
כל הכבוד חיטוב משובח , לפי דעתי כדי לך לחטב עוד קצת להיראות יותר חטוב אבל זה כבר בחירה שלך ולפי המטרות שלך.
התכנית נמשכה בערך חצי שנה עם מעט הפסקות !מעניין אותי כמה זמן נמשך תוכנית ה SS שלך, ובכמה מאזן קלורי הייתי אז
כל הכבוד אחלה תוצאות
כן, אירוני משהו...אכלת המון במאסה ויש לך נטייה להשמנה ?
לא מאמין ! ממש יפה!
כמה זמן הייתה המאסה אחי ?
ווואוו תוצאה הילאית!!!!
אחלה תוצאות - תגיד שאלה קטנה כמה משקל גוף עלית בערך בSS וכמה אחוזי שומן עלית מאז שהתחלת את ה SS ?חח תודה רבה באמת כיף לשמוע !
ואו, חיטוב מצוין! אהבתי מאוד את התוצאה.
כל הכבוד!
חיטוב יפה!
איבדת הרבה שריר נראה לי? כמה היקף זרוע לפני ואחרי? ומה המשקלים לפני ואחרי?
בכל מקרה וצאות יפות רצח, עכשיו מסה לא?
אחלה תוצאות - תגיד שאלה קטנה כמה משקל גוף עלית בערך בSS וכמה אחוזי שומן עלית מאז שהתחלת את ה SS ?
תוצאות מרשימות מאוד! כל הכבוד!
עשית בSS פאוורקלין או מתח? כי ניראה שהגב והיד הקדמית גדלו יפה מאוד..
סחטיין, כל הכבוד - עבודה מעולה!
תודה רבה !
האמת שלא איבדתי הרבה שריר..
היקף זרוע סוף מאסה היה 42 או אפילו 43 אם אני לא טועה..
סוף חיטוב 40-41..
לגבי משקלים (אני מניח שהתכוונת למשקל גוף)
התחלתי מ-95-96 קילו וסיימתי על 80.6.. כמובן שהמשקל בסוף מאסה הוא עם המון נוזלים והמשקל בסוף חיטוב הוא יבש ביותר..
כרגע לא מאסה.. יותר לכיוון של 200 קלוריות מעל התחזוקה.. לא מחפש לצבור כרגע עוד משקל ולאבד את החיטובים... לא ממהר לשום מקום..
אני מעדיף לצבור את השריר באמת נקי ואם זה אומר שזה יהיה איטי, SO BE IT.
אני לא כל כך מדוייק אבל אני יכול להגיד לך שעליתי לא מעט אחוזי שומן מהסיבה הפשוטה שהייתי צריך הרבה אוכל כדי באמת להתקדם במשקלים (והתקדמתי מאוד במשקלים..) עשיתי SS בערך 5 חודשים מהמאסה ועליתי בסביבות ה-12-13 קילו לדעתי לא כולל הנוזלים.. כמובן המון מזה שומן..
מעולם לא עשיתי פוואר קלין..
מתח ודדליפט כבדים מאוד בלי פשרות! (כמובן יחסית אליי...)
תודה רבה !
ד"א דווקא בגלל ששמת לב שהיידים השתפרו אז חשוב לי לציין שלא עבדתי יידים... כנראה שתרגילים מורכבים עושים את שלהם אחרי הכל.
תודה רבה !
חג שמח לכולם חברה !