הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר לעשות את התרגילים ללא ספוטר?

HaruHaru

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
כרגע אין לי ספוטר כי לחבר שלי נגמר המנוי והוא יחדש רק בסוף החודש.
אני רוצה מהיום להתחיל SS אבל אני לא יודע אם כדי לי להסתכן ב bench ו ב SQUAT ללא מישהו שישמור עלי.(אפילו שאימון ראשון זה אם מוט ריק)

מה אתם אומרים?

אין בעיה כרגע - האימונים הראשונים שלך קלים ועד סוף החודש אתה תסתדר יופי בלי ספוטר.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אחי אתה בטוח?כי בלג פרס אני לוחץ 70 קילו ותחשוב שבסקוואט המוט שוקל 20 קילו + המשקל גוף שלי שזה עוד 53-54
+המייצבים עובדים חזק+אני לא בטוח בטכניקה ולא יהיה לי מענה/תמיכה מהמאמנים...

נו מה בחור איפה אתה חי,20 קילו מוט זה כלום אפילו לחימום זה לא מספיק.
אומר את זה אחד עם סקוואט מאוד נמוך,גם אני התחלתי לא מזמן SS.
אל תדאג סמוך עלי עד סוף החודש הכל יהיה טוב.
דבר אחד תלמד טכניקה מפה,מהסרטונים ואם לא מתבייש תעלה לפה סרטונים שלך ויוכלו לעזור לך.בהצלחה.

אחי אתה בטוח?כי בלג פרס אני לוחץ 70 קילו ותחשוב שבסקוואט המוט שוקל 20 קילו + המשקל גוף שלי שזה עוד 53-54
+המייצבים עובדים חזק+אני לא בטוח בטכניקה ולא יהיה לי מענה/תמיכה מהמאמנים...
לפי הערכה שלי הסקוואט שלך לפחות מינימום 40-50 קילו עד שבכלל תתחיל להרגיש קושי זה סתם נשמע לך קשה אתה לא אמור להוסיף למשקל את המשקל גוף שלך זה לא קשור אתה תתחיל ותראה שזה קל לגבי ספוטר בבנץ' אתה יכול לבקש מכל אחד אתה לא צריך להיות תלוי במישו מסויים פשוט תדריך אותו ברמה הבסיסית שלא ייגע במוט רק במקרה שכבר אין מה לעשות ואין סיכוי שתסיים את החזרה לבד והסקוואט אותו דבר ואם יש כלוב בחדר כושר אז בכלל אין צורך בספוטר

• פותח/ת השרשור
טוב תודה, פשוט ההיגיון אומר שאני לא אצליח אם הלג פרס שלי הוא רק 70...

עריכה: כשאתה אומר סקוואט 50 קילו זה כולל ה 20 קילו של המוט?
ומה זאת אומרת כלוב?אתה מתכוון לסמית?

נערך לאחרונה:
טוב תודה, פשוט ההיגיון אומר שאני לא אצליח אם הלג פרס שלי הוא רק 70...

עריכה: כשאתה אומר סקוואט 50 קילו זה כולל ה 20 קילו של המוט?
ומה זאת אומרת כלוב?אתה מתכוון לסמית?
אין כזה מה להשוות את הלג פרס לסקוואט אבל אם אתה רוצה אינדיקציה אני יכול להבטיח לך שאתה עושה לפחות 40 קילו סקוואט - המוט פלוס פלטה של 10 קילו בכל צד , אם המכון שלך טוב אז יש כלוב שזה פשוט 2 מוטות תמיכה ככה שאם אתה נופל אז המוט נשאר באוויר ולא נופל איתך כמו לדוגמא בסרטון הזה
אל תתייחס לבחור בסרטון סתם רשמתי סקוואט ביוטיוב - יש כמה סוגים אבל כל העיקרון זה ה2 מוטות ביטחון האלו בצדדים
אל תעשה סקוואט בסמית!

דרך אגב אם אתה בSS אז גם אם תתחיל ממוט ריק תוך משו כמו חודש או חודש וחצי אתה כבר תגיע לאיזור ה-80-100 אני התחלתי את התכנית ואני יכול להבטיח לך שאתה תראה תוצאות מדהימות והתקדמות שלא תאמין עד שלא תנסה שיהיה בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
התרגיל היחיד בו ספוטר יכול להיות שימושי הוא רק בנץ'. אם זה מה שמדאיג אותך, אל תעשה בנץ'.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם על התגובות, אני אתחיל את התכנית ללא ספוטר כי בהתחלה המשקלים ממש נמוכים.
יש לי שאלה לא קשורה:
מה ההבדל בין הספר של המהדורה הראשונה לבין הספר של המהדורה השלישית?התוכניות שונות?

טוב תודה לכולם על התגובות, אני אתחיל את התכנית ללא ספוטר כי בהתחלה המשקלים ממש נמוכים.
יש לי שאלה לא קשורה:
מה ההבדל בין הספר של המהדורה הראשונה לבין הספר של המהדורה השלישית?התוכניות שונות?

ראשית, הוא מרחיב מאד על מה שנכתב בשני.
הוא שינה את הטכניקה בפרס, זה הפך ללחיצה בסגנון שהיה נהוג באולימפיאדה.
התוכנית שונתה מעט, אני אפילו לא זוכר מה היה השינוי. יכול להיות שביום של דדליפט עושים פרס במקום בנצ' או משהו כזה.

הוא גם הוסיף פרק על סנאץ'.

אתה רק מתחיל SS, אין טעם בספוטר, רק טכניקה נכונה, כשתגיע למשקלים מכובדים, תצטרך ספוטר.

Back
למעלה תחתית