עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי הערכה שלי הסקוואט שלך לפחות מינימום 40-50 קילו עד שבכלל תתחיל להרגיש קושי זה סתם נשמע לך קשה אתה לא אמור להוסיף למשקל את המשקל גוף שלך זה לא קשור אתה תתחיל ותראה שזה קל לגבי ספוטר בבנץ' אתה יכול לבקש מכל אחד אתה לא צריך להיות תלוי במישו מסויים פשוט תדריך אותו ברמה הבסיסית שלא ייגע במוט רק במקרה שכבר אין מה לעשות ואין סיכוי שתסיים את החזרה לבד והסקוואט אותו דבר ואם יש כלוב בחדר כושר אז בכלל אין צורך בספוטראחי אתה בטוח?כי בלג פרס אני לוחץ 70 קילו ותחשוב שבסקוואט המוט שוקל 20 קילו + המשקל גוף שלי שזה עוד 53-54
+המייצבים עובדים חזק+אני לא בטוח בטכניקה ולא יהיה לי מענה/תמיכה מהמאמנים...
אין כזה מה להשוות את הלג פרס לסקוואט אבל אם אתה רוצה אינדיקציה אני יכול להבטיח לך שאתה עושה לפחות 40 קילו סקוואט - המוט פלוס פלטה של 10 קילו בכל צד , אם המכון שלך טוב אז יש כלוב שזה פשוט 2 מוטות תמיכה ככה שאם אתה נופל אז המוט נשאר באוויר ולא נופל איתך כמו לדוגמא בסרטון הזהטוב תודה, פשוט ההיגיון אומר שאני לא אצליח אם הלג פרס שלי הוא רק 70...
עריכה: כשאתה אומר סקוואט 50 קילו זה כולל ה 20 קילו של המוט?
ומה זאת אומרת כלוב?אתה מתכוון לסמית?
טוב תודה לכולם על התגובות, אני אתחיל את התכנית ללא ספוטר כי בהתחלה המשקלים ממש נמוכים.
יש לי שאלה לא קשורה:
מה ההבדל בין הספר של המהדורה הראשונה לבין הספר של המהדורה השלישית?התוכניות שונות?