הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בסקוואט

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
פשוט לא מבין מה הולך פה.. אני במדקאו, פרסמתי לא מזמן סרטון טכניקה של סקוואט 111 ק"ג לחמישייה וכולכם אמרתם שהטכניקה מושלמת והכל וגם לא היה לי קשה כ"כ, אבל אימון אחרי זה ניסיתי 113.5 לשלישייה ובקושי הצלחתי, הטכניקה הייתה מזעזעת ומאז כבר שבוע וחצי שאני לא מצליח להתקדם במשקל.. אני אוכל מספיק [עליתי 8 ק"ג בחודש וחצי האחרון ואני אוכל 200 גרם חלבון ביום], אני ישן מספיק, הטכניקה טובה, אבל פתאום הסקוואט פשוט כבד לי, גם בחימום כבר מ-90 ק"ג מתחיל להיות לי ממש ממש כבד וזה אף פעם לא היה ככה..

אוף ומה שמחרפן אותי זה שעכשיו אני שוקל 70 ובקושי מסיים 115 ל-3 חזרות כשאני אוכל מספיק וישן מספיק, ופעם שקלתי 62 והייתי עושה 125 לחמישייה כשבקושי סגרתי 3000 קלוריות ביום, בקושי 120 גרם חלבון והייתי ישן 5 שעות בלילה.

איך זה הגיוני ואיך להמשיך מפה?!

הגבתי לך לצלם מהצד ושיראו את כפות הרגליים
צילמת ?

למה אתה עולה 8 קילו בחודש ? אתה רוצה להיות שמן ?

דבר ראשון אחי תרגע .. זה קורה , תנסה לבוא מוכן יותר לאימון .. מוזיקה טובה (אוזניות) , קפה או כדורי קפאין לפני אימון שיתנו לך מרץ .. אם זה גם לא עוזר תנסה להוריד 10% מהמשקל אולי באמת קרה משהו , ותעלה בהדרגה ותראה שאפילו תעבור את זה .. אל תוותר אחי ואתה תעבור את זה ! בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הגבתי לך לצלם מהצד ושיראו את כפות הרגליים
צילמת ?

למה אתה עולה 8 קילו בחודש ? אתה רוצה להיות שמן ?
לא צילמתי אבל אני גם לא חייב דין וחשבון לאף אחד, את חוות הדעת הכללית נתנו לי ואני יודע איך הטכניקה שלי נראית, אני יודע שהיא מושלמת, או לפחות הייתה כי כרגע אני אפילו לא מצליח לסיים 100 ק"ג עם טכניקה טובה.

חודש וחצי* וכי ככה הגוף שלי החליט? אני אוכל כמו שצריך, ישן כמו שצריך, מתאמן כמו שצריך = עולה במשקל.

אתה לא חייב דין וחשבון, אני לא חייב לעזור לך

עם הסקוואט שלך 110 קילו ואתה עולה במשקל גוף 8 קילו כנראה שאתה לא "מתאמן ואוכל כמו שצריך"

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב דין וחשבון, אני לא חייב לעזור לך
אבל יש זלזול מצידך כאילו אתה מנסה בכוח להוכיח שהיה לי משהו דפוק בטכניקה, כאילו לדעתך אין מצב בעולם שהיא הייתה מושלמת.
תנסה להסתכל על זה מהצד שלי.

אין זלזול
אני כבר עברתי את השלב הזה
לא איכפת לי מאחרים
מי שרוצה עזרה יקבל מי שלא שיעשה מה שבא לו לא מפריע לי

• פותח/ת השרשור
אין זלזול
אני כבר עברתי את השלב הזה
לא איכפת לי מאחרים
מי שרוצה עזרה יקבל מי שלא שיעשה מה שבא לו לא מפריע לי
אז בוא נהיה בנקודת הנחה שהסקוואט כן טוב [כי בינינו, גם אם לדעתך הוא לא היה מושלם, הוא עדיין מספיק טוב כדי להתקדם] ופשוט אין סיבה שב-111 זה עבר חלק אבל ב-113.5 אני אפילו לא מצליח לסיים [הבדל מזערי של 2 ק"ג] ואחרי זה אפילו ב-90 ק"ג אני מתקשה.
אני מגיע ל-3600-3700 קלוריות ו-150 גרם חלבון ביום של אימון, ביום בלי אימון מגיע ל-3000 קלוריות ו-200 גרם חלבון [הכל בדוק עם משקל].
ישן 8-10 שעות בלילה, עולה קילו משקל גוף כל שבוע וחצי-שבועיים [בהתחלה היה יותר מהיר כמובן], וגם רואים שינוי בפלג גוף עליון.

הבעיה הכי גדולה היא שאני עושה HB ואני לא יכול לעשות LB בגלל דלקת חריפה שיש לי בכתפיים, אז האחיזה של LB היא פשוט בלתי נסבלת; לצורך השוואה, ניסיתי לעשות חזרה של 90 ק"ג ב-LB וזה פשוט היה הדבר הכי קל בעולם בערך, הרגיש לי כמו 50 ק"ג ובקושי הרגשתי שאני עושה משהו, כשלעומת זאת מיד אחרי זה עשיתי 90 ק"ג ב-HB והרגשתי פשוט עומס משקל על הגוף. אני חושב שאם הייתי יכול לעשות LB הייתי מתקדם באופן מטורף בסקוואט.

יכול להיות יום חלש
יכול להיות שלא ישנת טוב/היית עייף אחרי עבודה או משהו

או שאתה לא עושה חימום מספיק טוב (יותר חזרות לתרגל את התנועה)
אתה לא עושה מספיק סקוואטים בשבוע (אימון אחד זה מעט)
יכול להיות שאתה צריך ריסט ל 100 ולהמשיך משם

תנסה אימון הבא לעשות יותר חזרות בחימום ולעבוד יותר מבוקר אתה יורד ממש מהר בסקוואט שלך
ותנסה שוב את המשקל, אם זה לא עובד תעשה ריסט ל100 קילו

קרה לי פעם, מרגיש כאילו הגוף מקבל שוק, והוא חייב מנוחה.
לדעתי תיקח שבוע מנוחה מאימונים, תוריד 10% במשקלים בכל התרגילים ותעלה שוב לאט לאט.
אם זה לא עוזר תעשה דילואד יותר רציני..
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות יום חלש
יכול להיות שלא ישנת טוב/היית עייף אחרי עבודה או משהו

או שאתה לא עושה חימום מספיק טוב (יותר חזרות לתרגל את התנועה)
אתה לא עושה מספיק סקוואטים בשבוע (אימון אחד זה מעט)
יכול להיות שאתה צריך ריסט ל 100 ולהמשיך משם

תנסה אימון הבא לעשות יותר חזרות בחימום ולעבוד יותר מבוקר אתה יורד ממש מהר בסקוואט שלך
ותנסה שוב את המשקל, אם זה לא עובד תעשה ריסט ל100 קילו
כפי שכתבתי, אני במדקאו אז אני עושה סקוואטים 3 פעמים בשבוע.
יום חלש גם אני חשבתי, אבל זה נמשך כבר שבועיים..
היום יש לי 113.5 לחמישייה [ניסיון אחרון, אם לא אני יורד במשקל], אני אנסה לעשות יותר חזרות בחימום [שתכלס זה לא באמת חימום אלא חלק מהתוכנית כי זו ליניארית] ואעדכן.

סט לפני המשקל הכבד תעשה רק 1-2 חזרות אולי זה יעזור
חוץ מזה באימון הקל תוריד טיפה יותר משקל ממה שאתה עובד

• פותח/ת השרשור
סט לפני המשקל הכבד תעשה רק 1-2 חזרות אולי זה יעזור
חוץ מזה באימון הקל תוריד טיפה יותר משקל ממה שאתה עובד
האימון הקל זה 85 ק"ג, לכמה להוריד?
ואם אני אעשה 1-2 חזרות זה לא יפגע בהתקדמות או שזה שינוי מינורי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית