הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקלים וכלי דם

• פותח/ת השרשור Shaked
  • פורסם בתאריך

Shaked

משתמש מתחיל
178
1
נק' מוניטין:
-9
178
1
קאנטרי באר שבע
היי, היום עשיתי סקוואט, ובאחד מהסטים השתמשתי בחגורה, הסט הלך בסדר אבל החגורה עשתה לי כאבים באזור המותניים, ולא איפשרה לי לרדת לעומק שאני יורד בדר"כ, לאחר האימון, במקלחת שמתי לב שאיפה שכאב לי יש כתמים אדומים כאלו, נקודות, עכשיו אני 99% בטוח שזה לא סימני מתיחה, ושיערתי שזה כלי דם שהתפוצצו, או משו כתוצאה מהלחץ של החגורה הגרועה הזאת מהחדר כושר.
מה אתם חושבים שזה? זה ירד ? זה לא קריטי?

-בנוגע להעלאת משקלים, היום עשיתי בנץ' 82.5 קילו 5X5, באחד מהסטים בחזרה האחרונה התקשיתי לעלות ממש לקראת סוף החזרה והספוטר עזר לסיים אותה.
אני גם אחרי 5 וחצי שעות שינה, ויום חרא בכללי.. אימון הבא להעלות משקל (2.5 קילו) או שלא?

תודה רבה מראש, וסליחה על החפירה!👉👌

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה שענית!
כן שמתי את החגורה יחסית נמוך, מתחת לקו הטבור לפי מה שהבנתי, אבל בכללי החגורה הזו ממש לא טובה ולא נוחה לשימוש..
עוד דבר ששמתי לב אליו, שבצד ימין של המותניים איפה שהיה כתם כזה כמו שתיארתי, הוא כבר כמעט ונעלם, גם בצד שמאל הוא מתחיל להיעלם.
אני כבר יותר רגוע בנוגע לעניין הזה, ואני אשקול לקנות חגורה משלי

לדעתי זה כתוצאה ממיקום לא נכון של החגורה + לחץ מיותר על האיזור, אם זה אכן זה, אין מה לדאוג.

לגבי החגורה כבר ענו לך. אתה יכול להוסיף משקל אימון הבא כל עוד סגרת 13 חזרות לבד. (אתה סגרת לדבריך 14 -לבד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית