הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 35 מתח + 50 מ' צלילה

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
היום צילמתי קצת
בצלילה אני מאוכזב שלא המשכתי, הרגליים היו עייפות אבל היה לי עוד הרבה אוויר. מראש לא רציתי להסחט עד הקצה כדי לא להתעייף למתח, לאימון כוח, לריצה ולשחייה אבל בדיעבד אני חושב שהייתי יכול לתת גם את השלישית למרות שהרגליים היו עייפות. לצערי לא התאפשר לי מבחינה לוגיסטית לנוח כמו שצריך מאימוני הכוח, הריצה והשחייה לפני, וזה פגע בתוצאה. מבחינה טכנית צללתי מהר מידי, שתי הבריכות לקחו דקה שזה דיי מהר ביחס לקצב האופטימלי שלי שהוא 33-35 שניות לכל כיוון (עם הדחיפה הראשונה מהקיר - ~33, עם סיבוב מתחת למים - ~35)

המתח התבצע אחרי הצלילה, ביום טוב אני דיי בטוח שאני יכול 40 אבל היום היה 35. זה בצהריים ובשמש - היה חם מאוד. 37 מעלות, המוט רותח ואחרי 15 חזרות הגוף כבר עולה באש. מבחינה טכנית התחלתי את הראשונים חזק מידי מה שגרם לי להתנדנד המון וזה הפריע הרבה.
הפסקתי אחרי 35 כי כבר שמתי לב שאני נעזר יותר מידי ברגליים וגם כי היה חם רצח, ההתאוששות בין החזרות כמעט לא הייתה קיימת. גם הגוף היה עייף מהצלילה.

בקיצור ים תירוצים, אבל אני חושב שהייתי בסדר גמור בשורה התחתונה.

תהנו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה.
במתח אתה מתנדנד דיי הרבה ובחלק מהחזרות לא יורד עד הסוף. הייתי ממליץ לך להחזיק בצורה ש"עוטפת" את המוט (יעזור לך לא להתנדנד) ולשים לב שהחזרות נראות אותו דבר ושאתה לא צובר תנופה לאחד הכיוונים. וכמובן לרדת עד נעילה (ועדיין להשתמש במתיחה כמובן).

• פותח/ת השרשור
האחיזה יכולה להשפיע, אנסה פעם הבאה...
האמת שהחום רצח אותי המוט רותח זה כמו להחזיק גחל, יצא מאוד עקום ומכוער \:

12344, נכון שזה לא Dead-hang, אבל לפחות לדעתי זה בסדר גמור ובהחלט נחשב.
מצד שני, היו שם מנוחות קצת ארוכות מידי לסט יחיד, אם כי אתה מתאושש יפה מהמנוחות האלו ( כשאני עושה את זה אני מצליח לגרד אולי עוד 2 חזרות).

סה"כ חוץ מהבגד ים ההזוי - כל הכבוד.

12344, נכון שזה לא Dead-hang, אבל לפחות לדעתי זה בסדר גמור ובהחלט נחשב.
מצד שני, היו שם מנוחות קצת ארוכות מידי לסט יחיד, אם כי אתה מתאושש יפה מהמנוחות האלו ( כשאני עושה את זה אני מצליח לגרד אולי עוד 2 חזרות).

סה"כ חוץ מהבגד ים ההזוי - כל הכבוד.
רשמתי לו במפורש לא לעשות דד הנג. רק לעשות טווח מלא.

אני לא חושב שבשיא אישי במתח יש חשיבות לטכניקה, בדיוק כמו בפאוורליפטינג, העיקר הכמות (משקל, חזרות..)

לא בדיוק הבנתי.
זה לא עובר בקריטריונים שלך לטווח מלא?

זה רחוק מלהיות קריטי, אבל הוא לא יורד עד הסוף.

אני לא חושב שבשיא אישי במתח יש חשיבות לטכניקה, בדיוק כמו בפאוורליפטינג, העיקר הכמות (משקל, חזרות..)

כל מה שרשמת פה זה שטויות. כשמדברים על טכניקה שתאפשר לך להרים כמה שיותר, הטכניקה צריכה להיות מושלמת בכל התרגילים ובכל מצב.

זה רחוק מלהיות קריטי, אבל הוא לא יורד עד הסוף.

כל מה שרשמת פה זה שטויות. כשמדברים על טכניקה שתאפשר לך להרים כמה שיותר, הטכניקה צריכה להיות מושלמת בכל התרגילים ובכל מצב.

מה? על מה אתה מדבר? אני חושב שהוא העלה את הסרטון כפרסום של שיא אישי במתח, כשמבצעים שיא אישי המטרה היא לבצע כמה שיותר חזרות או במקרה של פאוור ליפטינג כמה שיותר משקל , ככה שיש כמה דגשים על טכניקה אבל מוסיפים המון צ'יט וסילוף של הטכניקה על מנת לבצע שיא כמה שיותר מרשים, כמובן שהוא יהיה יותר מרשים בטכניקה מושלמת, אבל גם הכמות נחשבת. הטכניקה בסרטון לא כל כך נוראית וההישג מרשים.

אתה בכלל לא מבין על מה אתה מדבר, הערתי לו שלא יתנדנד ושיחזיק אחרת כי זה יוסיף לו חזרות. זה לא צ'יט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית