הגעתי למשקל שאני לא יכול להמשיך עם אחיזה רגילה בדדליפט, ועברתי לאחיזה משתנה (ידיים מנוגדות), ומאז שעברתי לאחיזה הזו אני מתקשה בדדליפט וכבר לא מצליח להעלות משקלים, נוצר מצב שהמוט מתרומם בצורה עקומה, כאילו אני לא אוחז במוט בצורה שווה בין הידיים, וזה בגלל שהידיים לא שוות כאשר אני משנה לאחיזה החדשה, ניסיתי כבר כמה אימונים לשנות את מיקומם הידיים ועדיין לא הצלחתי להרים בצורה שווה את המוט, האם יש לכך פתרון?
בנוסף, אני מעוניין לשפר סיבולת לב ריאה לצורך ספורט, אבל מאחר שאני גם ככה שורף הרבה קלוריות, אני לא רוצה לבצע פעילות ש שורפת הרבה קלוריות, בנוסף מאחר שאני גם ככה עובד הרבה עם הרגליים, אני גם רוצה שהפעילות לא תיהייה עמוסה על הרגליים( כמו ריצה), האם למישהו יש רעיון לפעילות שמשפרת סיבולת לב ריאה במינימום שריפת קלוריות ובמינימום עומס על הרגליים?
בנוסף, אני מעוניין לשפר סיבולת לב ריאה לצורך ספורט, אבל מאחר שאני גם ככה שורף הרבה קלוריות, אני לא רוצה לבצע פעילות ש שורפת הרבה קלוריות, בנוסף מאחר שאני גם ככה עובד הרבה עם הרגליים, אני גם רוצה שהפעילות לא תיהייה עמוסה על הרגליים( כמו ריצה), האם למישהו יש רעיון לפעילות שמשפרת סיבולת לב ריאה במינימום שריפת קלוריות ובמינימום עומס על הרגליים?