עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא?רק פרטי.. לא להתקרב לבתי חולים ציבוריים..
למה לא?
אני עשיתי בשניידר ואני מאוד מרוצה, מה הבעיה?
תודה על ההמלצה , צודק באמת עדיף לא לקחת סיכון בדברים רציניים כאלהרק פרטי.. לא להתקרב לבתי חולים ציבוריים..
לא קשור אני פשוט לא מבין הוא הלך לאונן כשאמא שלו ידעה על זה?צודק, זה מביך. עדיף שלא יהיו להם ילדים.
אוקיי זה המצב : בן אדם סובל מהתקפות כאבים פתאומיות ויש סיכוי שהזרע שלו לא תקין ואם לא מטפלים בזה יכול להיות שזה יחמיר ויגיע למצב שלא יהיו לו ילדים לעולם בצורה טבעית אבל מה שמפריע לך זה שאמא שלך תדע שאתה מביא ביד כדי לבצע בדיקה רפואית ...... מדהיםלא קשור אני פשוט לא מבין הוא הלך לאונן כשאמא שלו ידעה על זה?
אני אישית לא הייתי מסוגל לעשות דבר כזה,באמת שלא.
כן אני מפחד מאוד שאמא שלי תדע על זה,ואם אני יודע שהרופא יגיד לי את זה ליד אימי אני לא אלך לשם אפילו עם הסיכון הזה.אוקיי זה המצב : בן אדם סובל מהתקפות כאבים פתאומיות ויש סיכוי שהזרע שלו לא תקין ואם לא מטפלים בזה יכול להיות שזה יחמיר ויגיע למצב שלא יהיו לו ילדים לעולם בצורה טבעית אבל מה שמפריע לך זה שאמא שלך תדע שאתה מביא ביד כדי לבצע בדיקה רפואית ...... מדהים
כן אני מפחד מאוד שאמא שלי תדע על זה,ואם אני יודע שהרופא יגיד לי את זה ליד אימי אני לא אלך לשם אפילו עם הסיכון הזה.
אבל כנראה זה רק אני ואני באמת מתבייש מהעניין ולא רוצה שאמא שלי תדע.
יודעים או לא,אני לא מסוגל ללכת לעשות "בדיקת פוריות" כשאני יודע שאמא שלי יודעת על זה.ההורים שלך יודעים,הם היו בגיל שלך.