הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה רפואית ואימונים-וריקוצלה

הרופאה בצו ראשון גילתה את זה אצלי, הלכתי לבדוק ויש לי איזה דרגה 4 או משהו כזה. אבל אף פעם לא הפריע וגם לא פגע בפוריות (עשיתי בדיקה, לא מנסיון) אז החלטתי שלא לעבור ניתוח.

מצד שני היה איתי אחד במחלקה שלאורך כל האימון האחרון היה בבטים בגלל כאבי ביצים והוא עכשיו בתהליכים בדרך לניתוח.

אני כנראה הבן אדם שהכי יעזור לך פה.
עברתי את הניתוח הזה לפני כחודש =]
אז ככה בצו ראשון עשו לי בדיקה כמו שעושים לכולם שזה מישוש האשכים והממששת (רופאה, אחות, חיילת, אנאערף) אמרה לי שיש לי וריקוצלה והפנתה אותי לאורולוג
הלכתי אליו, הוא אישר את זה, הלכתי לאולטראסאונד, מצאו באמת את דליות האשך שם בצורה מורחבת (וריקצולה דרגה 3) וחיכיתי 3-4 חודשים ועברתי את הניתוח
בעיקרון השבועיים הראשונים היו השבועיים הכי קשים בחיים שלי, אתה קם מכאבים באמצע השינה, ואני לא מדבר על כאבים באשך אלא כאבים מהניתוח, (החתך שעושים לך נמתח לפעמים וזה כאבי תופת)
בקיצור אני עכשיו כבר יכול לרוץ להתאמן ולעשות מה בא לי, חודש ראשון אל תתאמן ואל תעשה שטויות, אבל זה שטויות זה עובר מהר.

כל אלה שעשו פה ניתוחים עשו את זה כי כאב להם?
לי אישית לא היה כאב, אבל בגלל שהוריקוצלה היה לי בדרגה גבוהה היה סיכון לפגיעה בפוריות, גם נפח האשך באולסטאדאונד היה קטן יותר מהנפח של האשך השני, אבל בעיקרון הרופא אמר שאם אני לא מטפל בזה רוב הסיכויים שזה יעבור גם לאשך השני, אז שאני לא יכול להסתמך על האשך ה"בריא" בדרגה חמורה כזאת, אז עברתי את הניתוח, יש כאבים פה ושם אבל לפי הרופא זה אמור לעבור אחרי 3-4 חודשים, אני משתדל לא לשים לב לכאבים האלה כי אלה כאבים נורמליים, רק אחרי הניתוח החתך ממש שורף ומגביל בתנועה בצורה מטורפת

נערך לאחרונה:
אז ככה בצו ראשון עשו לי בדיקה כמו שעושים לכולם שזה מישוש האשכים והממששת (רופאה, אחות, חיילת, אנאערף) אמרה לי שיש לי וריקוצלה והפנתה אותי לאורולוג
הלכתי אליו, הוא אישר את זה, הלכתי לאולטראסאונד, מצאו באמת את דליות האשך שם בצורה מורחבת (וריקצולה דרגה 3) וחיכיתי 3-4 חודשים ועברתי את הניתוח
בעיקרון השבועיים הראשונים היו השבועיים הכי קשים בחיים שלי, אתה קם מכאבים באמצע השינה, ואני לא מדבר על כאבים באשך אלא כאבים מהניתוח, (החתך שעושים לך נמתח לפעמים וזה כאבי תופת)
בקיצור אני עכשיו כבר יכול לרוץ להתאמן ולעשות מה בא לי, חודש ראשון אל תתאמן ואל תעשה שטויות, אבל זה שטויות זה עובר מהר.

לי אישית לא היה כאב, אבל בגלל שהוריקוצלה היה לי בדרגה גבוהה היה סיכון לפגיעה בפוריות, גם נפח האשך באולסטאדאונד היה קטן יותר מהנפח של האשך השני, אבל בעיקרון הרופא אמא שאם אני לא מטפל בזה רוב הסיכויים שזה יעבור גם לאשך השני, אז שאני לא יכול להסתמך על האשך ה"בריא" בדרגה חמורה כזאת, אז עברתי את הניתוח, יש כאבים פה ושם אבל לפי הרופא זה אמור לעבור אחרי 3-4 חודשים, אני משתדל לא לשים לב לכאבים האלה כי אלה כאבים נורמליים, רק אחרי הניתוח החתך ממש שורף ומגביל בתנועה בצורה מטורפת
תגיד תודה, כשעשו לי ניתוח וריקוצלה המנתח עשה לי על הדרך ניתוח פלסטי בזין [סיבות אישיות] ובנוסף להחלמה של ניתוח הוריקוצלה היו לי תפרים על הכיפה וקטטר לשבוע -.- זה באמת הכי קשה שיש בחיים! חחח

תגיד תודה, כשעשו לי ניתוח וריקוצלה המנתח עשה לי על הדרך ניתוח פלסטי בזין [סיבות אישיות] ובנוסף להחלמה של ניתוח הוריקוצלה היו לי תפרים על הכיפה וקטטר לשבוע -.- זה באמת הכי קשה שיש בחיים! חחח
הוא עשה לך ניתוח ליישור הפין?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח אני נגד סמים אבל אני לא יכול לומר שלא נהניתי מהמורפיום בניתוח.. מסתבר שניסיתי להתאבד בזמן שהייתי בהרדמה מלאה, איכשהו קשרתי את הצינורות סביב הצוואר שלי וכמעט נחנקתי למוות עד שהאחות באה ושחררה אותי חחחחחח
חחחחחחחחחחחחח אחי אתה לא אמיתי !!! נראלי אני יילך למחלקת ניתוחים רק כדי לראות אנשים על מורפיום 🚬🤪🚬

לי אישית לא היה כאב, אבל בגלל שהוריקוצלה היה לי בדרגה גבוהה היה סיכון לפגיעה בפוריות, גם נפח האשך באולסטאדאונד היה קטן יותר מהנפח של האשך השני, אבל בעיקרון הרופא אמר שאם אני לא מטפל בזה רוב הסיכויים שזה יעבור גם לאשך השני, אז שאני לא יכול להסתמך על האשך ה"בריא" בדרגה חמורה כזאת, אז עברתי את הניתוח, יש כאבים פה ושם אבל לפי הרופא זה אמור לעבור אחרי 3-4 חודשים, אני משתדל לא לשים לב לכאבים האלה כי אלה כאבים נורמליים, רק אחרי הניתוח החתך ממש שורף ומגביל בתנועה בצורה מטורפת
באמת חיכיתי לתגובה ממך -ראיתי בלוג שלך שכתבת משהו לגבי ווריקוצלה שהיתה לך למרות שעכשיו אני שם לב שלמלא אנשים היה את זה וזה לא כזה נדיר(הקלה רצינית)
ותודה רבה על העזרה קראתי ואני מעריך את זה מאוד - אני כנראה יעשה כמו שהמלצת ועוד הרבה המליצו ויילך באמת על הכיוון של הניתוח כדי לסיים עם זה כבר כמה שיותר מהר ולהמשיך הלאה ולא להתקע עם זה יותר מדיי כי כמו שאמרת וכמו שקראתי בהרבה מקומות זה באמת יכול להחמיר ולהזיק אם לא מטפלים בזה ...

דרך אגב הלכתי למומחה היום והבנתי שמדובר בווריקוצלה בדרגה לא נמוכה ולפני שעושים ניתוח צריך לעשות בדיקת ספירת זרע...... ובגלל שזה צריך להיות תוך חצי שעה אצל הרופא כבר אני מבין שעושים את זה במרפאה - איך זה הולך בדיוק ? שולחים אותי לחדר להביא ביד לתוך קופסא???😳

יצא לי לעבור הידרוצליה... איאי איזה כאבים היו אחרי הניתוח 😵

דרך אגב הלכתי למומחה היום והבנתי שמדובר בווריקוצלה בדרגה לא נמוכה ולפני שעושים ניתוח צריך לעשות בדיקת ספירת זרע...... ובגלל שזה צריך להיות תוך חצי שעה אצל הרופא כבר אני מבין שעושים את זה במרפאה - איך זה הולך בדיוק ? שולחים אותי לחדר להביא ביד לתוך קופסא???😳

לפעמים אין אפילו "חדר" ייעודי ואתה פשוט הולך ועושה את זה בשירותים.

שאלה לכל מי שעבר את הניתוח.
המנתח תמיד היה האורולוג המטפל או כירורג?

חחחחחחחחחחחחח אחי אתה לא אמיתי !!! נראלי אני יילך למחלקת ניתוחים רק כדי לראות אנשים על מורפיום 🚬🤪🚬

באמת חיכיתי לתגובה ממך -ראיתי בלוג שלך שכתבת משהו לגבי ווריקוצלה שהיתה לך למרות שעכשיו אני שם לב שלמלא אנשים היה את זה וזה לא כזה נדיר(הקלה רצינית)
ותודה רבה על העזרה קראתי ואני מעריך את זה מאוד - אני כנראה יעשה כמו שהמלצת ועוד הרבה המליצו ויילך באמת על הכיוון של הניתוח כדי לסיים עם זה כבר כמה שיותר מהר ולהמשיך הלאה ולא להתקע עם זה יותר מדיי כי כמו שאמרת וכמו שקראתי בהרבה מקומות זה באמת יכול להחמיר ולהזיק אם לא מטפלים בזה ...

לי פשוט אמרו שבגיל שלי לעשות בדיקת זרע זה לא רלוונטי, באולטרסאונד ראו שנפח האשך קטן פשוט מהנפח באשך השני וזהו, זה חד משמעית אומר יאללה ניתוח.
אין לך מה לדאוג זה פשוט משבית אותך לאיזה שבועיים, ואז לאט לאט אתה חוזר לעצמך
אני אישית למרות הכאבים יומיים אחרי יצאתי עם חברים ושתית כמו משוגע כי אני פשוט לא יכול לשבת בבית
אבל עדיף שתנוח שבועיים בלי שטויות
ד"א, אחרי הניתוח קמתי מסטול בצורה מטורפת, אמא שלי אמרה לי שקמתי לפני זה וניסיתי להוציא את הדבר הזה שהנשימו אותי איתו, וניסיתי לדבר איתה ודיברתי כמו בן אדם אוטיסט, פשוט כל הפרצוף היה רדום ולא יצאו לי מילים הגיוניות חחחח
אה ועוד משהו, ביום אישפוז בבית חולים, כל הלילה ראיתי סרטים אז כדאי שתיקח איתך מחשב נייד, וגם אתה לא תוכל כל כך לקום להשתין, או לעמוד בכלל, לי היה הכי קשה לעבור מהמיטה של הניתוחים למיטה שישנתי בה בלילה, בקיצור אתה משתין לתוך בקבוקים מיוחדים כאלה... זה תסביך, אבל עוברים את זה.
תעדכן כשתסיים עם כל זה.

נערך לאחרונה:
לי פשוט אמרו שבגיל שלי לעשות בדיקת זרע זה לא רלוונטי, באולטרסאונד ראו שנפח האשך קטן פשוט מהנפח באשך השני וזהו, זה חד משמעית אומר יאללה ניתוח.
אני אישית למרות הכאבים יומיים אחרי יצאתי עם חברים ושתית כמו משוגע כי אני פשוט לא יכול לשבת בבית
ד"א, אחרי הניתוח קמתי מסטול בצורה מטורפת, אמא שלי אמרה לי שקמתי לפני זה וניסיתי להוציא את הדבר הזה שהנשימו אותי איתו, וניסיתי לדבר איתה ודיברתי כמו בן אדם אוטיסט, פשוט כל הפרצוף היה רדום ולא יצאו לי מילים הגיוניות חחחח
אה ועוד משהו, ביום אישפוז בבית חולים, כל הלילה ראיתי סרטים אז כדאי שתיקח איתך מחשב נייד, וגם אתה לא תוכל כל כך לקום להשתין, או לעמוד בכלל, לי היה הכי קשה לעבור מהמיטה של הניתוחים למיטה שישנתי בה בלילה, בקיצור אתה משתין לתוך בקבוקים מיוחדים כאלה... זה תסביך, אבל עוברים את זה.
תעדכן כשתסיים עם כל זה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני זוכר שהתעוררתי באמצע הניתוח מההרדמה ואמרו לי שרמת החמצן בדם שלי ירדה לאפס ואז כשנסענו הביתה ביקשתי מאבא שלי את הפלאפון שלי והסתכלתי בשיחות יוצאות והיה כתוב שהתקשרתי בערך לכל הידידות שלי, משהו כמו 15-20 בנות ואז התקשרתי לכולן ושאלתי על מה דיברנו וכולן אמרו שאמרתי דבר אחד: "אני רוצה שווארמה!!!!!!!!!!" וניתקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחח המורפיום הזה דופק ת'שכל חבל על הזמן

• פותח/ת השרשור
תעדכן כשתסיים עם כל זה.

חחחחחחחחחחח מעניין מה המורפיום יעשה לי אני מטריל אנשים במציאות גם בלי כלום,סתם אנשים , וחברים בכלל!!! ,מעניין מה המורפיום יעשה לי ... 😛
תודה על העזרה טוב לשמוע שאחרי שבועיים הכל בסדר אני פחדתי שזה יהיה יותר ,הרבה יותר -נראלי בלי קשר לספירת הזרע אני אעשה את הניתוח הרגעתם אותי קצת זה לא נשמע כלכך נורא , אפילו קצת כיף אחרי כל הקטע עם המורפיום 🚬🤪🚬
תודה על העזרה רק עוד שאלה אחת - יש למישהו מושג מה הסיכוי שאחרי הניתוח זה יחזור שוב או מה הסכנות שבניתוח הזה -אני לא מדבר על סכנות נדירות מאוד אני מדבר על סכנות הגיוניות שיכולות לקרות ?

לפעמים אין אפילו "חדר" ייעודי ואתה פשוט הולך ועושה את זה בשירותים.
מסכים, שלחו אותי לשירותים בלי מגזין ובלי כלום ואמרו לי "תאונן".

שיטט , טוב מזל שיש לי אייפוד מקווה שיש שם WIFI

תודה על העזרה רק עוד שאלה אחת - יש למישהו מושג מה הסיכוי שאחרי הניתוח זה יחזור שוב או מה הסכנות שבניתוח הזה -אני לא מדבר על סכנות נדירות מאוד אני מדבר על סכנות הגיוניות שיכולות לקרות?WIFI
כעיקרון לי זה חזר אז הניתוח לא עבד, בזמן הניתוח רמת החמצן בדם שלי צנחה לאפס וכמעט מתתי אבל אני מניח שזה נחשב די נדיר, ובכללי הצלקת עלולה להזדהם אם לא תקפיד על האנטיביוטיקה שלך.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא עשה פה את צנתור גת גורן?
גם אותי עניינה השאלה אבל יכול להיות שפחות מכירים אותה היא יחסית יותר חדשה ויש לה גם חסרונות כמו בכל דבר הקרינה הגבוהה מאוד שבצנתור , וגם יש סכנה לפגיעה באיברים פנימיים בדרך , אבל אחרי הכל מדובר בשיטה חדשנית יותר ללא כאבים עם אחוזי הצלחה גבוהים מאוד ללא ניתוח ונמשכת רק שעה וחצי והתאוששות מהירה

שאלה לכל מי שעבר את הניתוח.
המנתח תמיד היה האורולוג המטפל או כירורג?
המנתח אצלי היה אורולוג מומחה בשניידר, שביצע את הניתוח ועוד אורולוג מתמחה שעזר לו, אבל מי שביצע בפועל זה רק אורולוג מומחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית