הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה רפואית ואימונים-וריקוצלה

למה לא?
אני עשיתי בשניידר ואני מאוד מרוצה, מה הבעיה?

לרוב אתה לא באמת יודע מי ינתח אותך, לפעמים גם כשאתה מסומם אז נותנים קצת לסטאז'רים להתמחות עליך. אם יש בעיות אחרי הניתוח אין לך למי לפנות ישירות [טלפון למנתח הפרטי] אלא אתה צריך להיגרר לבי"ח ולפגוש שם איזה מתמחה נוסף שיבדוק אותך...
אבל בתכלס כל אחד והיכולות הכספיות שלו, למרות שהקופות חולים משתתפות ואז לא מדובר בהוצאה ממש גדולה.. אבל שוב, כל אחד והכיס שלו. למי שיש - עדיף פרטי.

יש את אסותא למי שנמצא במכבי.
טובים באלפי מונים אל מול בתי החולים הפרטיים,שיש לי מהם ניסיון מר מאד.

אתם רצינים לגבי זה שרופא ושלח אותכם ללכת ולעשות ביד בשביל ספירת זרע?
לא מביך אותכם?
ומאור אתה עשית את זה תניתוח ב 15 אז אמא שלך ידעה שהרופא שלך אותך לעשות ביד?

צודק, זה מביך. עדיף שלא יהיו להם ילדים.

• פותח/ת השרשור
לא קשור אני פשוט לא מבין הוא הלך לאונן כשאמא שלו ידעה על זה?
אני אישית לא הייתי מסוגל לעשות דבר כזה,באמת שלא.
אוקיי זה המצב : בן אדם סובל מהתקפות כאבים פתאומיות ויש סיכוי שהזרע שלו לא תקין ואם לא מטפלים בזה יכול להיות שזה יחמיר ויגיע למצב שלא יהיו לו ילדים לעולם בצורה טבעית אבל מה שמפריע לך זה שאמא שלך תדע שאתה מביא ביד כדי לבצע בדיקה רפואית ...... מדהים

אוקיי זה המצב : בן אדם סובל מהתקפות כאבים פתאומיות ויש סיכוי שהזרע שלו לא תקין ואם לא מטפלים בזה יכול להיות שזה יחמיר ויגיע למצב שלא יהיו לו ילדים לעולם בצורה טבעית אבל מה שמפריע לך זה שאמא שלך תדע שאתה מביא ביד כדי לבצע בדיקה רפואית ...... מדהים
כן אני מפחד מאוד שאמא שלי תדע על זה,ואם אני יודע שהרופא יגיד לי את זה ליד אימי אני לא אלך לשם אפילו עם הסיכון הזה.
אבל כנראה זה רק אני ואני באמת מתבייש מהעניין ולא רוצה שאמא שלי תדע.

לא אומרים לאמא שלך אני הולך לעשות ביד. אומרים שאתה הולך לעשות בדיקת פוריות - היא תבין לבד איך עושים את זה.

כן אני מפחד מאוד שאמא שלי תדע על זה,ואם אני יודע שהרופא יגיד לי את זה ליד אימי אני לא אלך לשם אפילו עם הסיכון הזה.
אבל כנראה זה רק אני ואני באמת מתבייש מהעניין ולא רוצה שאמא שלי תדע.

ההורים שלך יודעים,הם היו בגיל שלך.

ההורים שלך יודעים,הם היו בגיל שלך.
יודעים או לא,אני לא מסוגל ללכת לעשות "בדיקת פוריות" כשאני יודע שאמא שלי יודעת על זה.
אני בכלל משחק אותה ילד שלא יודע מה זה לעשות ביד,אני לא רוצה שהיא תדע על זה וגם אם היא "חושבת" אני לא רוצה שתראה אותי או תדע בוודאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית