הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף SS הערכת א.ש

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
נתונים: שוקל 85-86
גיל ממש לא ממזמן 16
גובה 177-188 (בעקרון זה 177 אבל אולי גדלתי בסנטימטר)
עשיתי SS אכלתי הרבה (איזה 4K קלוריות) ישנתי ונחתי טוב והטכניקה שלי טובה בכל התרגילים...
הגעתי למשקלים סבירים לדעתי לא משהו אבל אין מה לעשות ככה זה הגניקה שלי אז הנה משקלים למי שמעוניין:
סקווט 110
דדליפט 120
בנץ' 70
פרס 50
פאוור קלין עובד על טכניקה אבל יכול בערך 60 עם טכניקה לא משהו (רק לא ממזמן התחלתי קלין-אין על התרגיל הזה זה כיף חח)
ואל תשימו לב לכחול הזה מעל החזה השמאלי (חחח חזרה לא טובה בקלין).
אני נכנס עכשיו לשבועיים נייטראלי ואז חיטוב, ואני כבר לא זוכר ממש למה נכנסים לשבועיים נייטראלי? זה הכרחי דווקא שבועיים? למה לא שבוע?
וישאר ממני משהו בכלל אחרי החיטוב? רואים שיש מסה? חח אני מפחד שאני אהיה רזה מידי
אז הנה שתי תמונות לאחר החפירה:
IMG_0074.JPG IMG_0078.JPG

IMG_0081.JPG

אה וכמה אתם חושבים אני אשקול באיזה 12% שומן?

נערך לאחרונה:
יש מצב שאתה מעלה תמונה של לפני?
אני קצת לא מבין מה הטעם לעשות SS כולכך מלוכלך ואז להכנס ישר לחיטוב..אתה חושב שהשאר לך משהו מהכוח?

בנץ' ודדליפט נמוכים מאוד, מה קרה?
ותעבור לחיטוב..

משקלים מאוד נמוכים לסיום SS [סקוואט צריך להיות לפחות פי 1.5 ודדליפט פי 2], לדעתי יש לך עוד להמשיך.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה משקלים נמוכים מאוד אני לא יודע למה, כנראה יש לי גנטיקה חרא... אמרתי הטכניקה שלי טובה (העלתי סרטונים וגם לפורום של ריפטו), אכלתי איזה 4000-4500 קלוריות,ישנתי טוב, לא עשיתי כלווםםם חוץ מלהתאמן...
אז מה אתם אומרים המצב גרוע? אין ממש הרבה מאסה וסתם א.ש גבוה? אני ניסיתי להמשיך SS ועשיתי גם ריסטים, לא עזר.

יש מצב שאתה מעלה תמונה של לפני?
אני קצת לא מבין מה הטעם לעשות SS כולכך מלוכלך ואז להכנס ישר לחיטוב..אתה חושב שהשאר לך משהו מהכוח?
דבר ראשון עשיתי כל כך "מלוכלך" כי רציתי לעלות כמה שיותר במשקלים, ולמה שהכח לא ישאר אחרי חיטוב?

נערך לאחרונה:
לדעתי לא הייתי צריך להכניס כולכך הרבה אוכל כדי להגיע למשקלים האלה..אתה צריך להבין שזה שיושבים בבית כול היום והדבר היחיד שעושים זה לדחוף חלב אוראו וכו התוצאה היא כזאת וחבל אולי לא היית מגיע למשקלים האלה בכזאת מהירות אבל לאורך זמן והתמדה באימונים ובתזונה כן..
עכשיו מה שיקרה שתכנס לחיטוב הוא שהכוח ירד משמעותית במיוחד שאתה לא מתאמן לאורך שנים..
המלצתי בנושא לחטב ולהגיע לאחוז שומן מאוד נמוך ומשם לעבוד נכון..וגם תלוי במטרה שלך

לדעתי לא הייתי צריך להכניס כולכך הרבה אוכל כדי להגיע למשקלים האלה..אתה צריך להבין שזה שיושבים בבית כול היום והדבר היחיד שעושים זה לדחוף חלב אוראו וכו התוצאה היא כזאת וחבל אולי לא היית מגיע למשקלים האלה בכזאת מהירות אבל לאורך זמן והתמדה באימונים ובתזונה כן..
עכשיו מה שיקרה שתכנס לחיטוב הוא שהכוח ירד משמעותית במיוחד שאתה לא מתאמן לאורך שנים..
המלצתי בנושא לחטב ולהגיע לאחוז שומן מאוד נמוך ומשם לעבוד נכון..וגם תלוי במטרה שלך
לא מסכים כ"כ.. לא יודע אם זה רק אני אבל ב-SS הראשון שלי אכלתי רק שטויות [מה שאתה מתאר], בקושי סגרתי 2700-3000 ביום ובקושי הכנסתי חלבון והגעתי לדדליפט 150 וסקוואט 125 על משקל גוף 62.. היום לעומת זאת אני כבר לא נוגע בשטויות, אוכל חצי קילו חזה עוף ביום, מגיע ל-3700 קלוריות ו-200 גרם חלבון, עולה המון במשקל אבל מה? דדליפט רק 145 ותקוע על סקוואט 115 על משקל גוף 70.

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי מה לדעתכם? סץם השמנתי הרבה? אין קמעט מסה? ואתם חושבים שהגעתי למשקלים כאלה נמוכים כי עשיתי משהו לא נכון?

נערך לאחרונה:
אז לא הבנתי מה לדעתכם? סץם השמנתי הרבה? אין קמעט מסה? ואתם חושבים שהגעתי למשקלים כאלה נמוכים כי עשיתי משהו לא נכון?
לפי דעתי עשית משהו לא נכון כי היית אמור לסיים עם משקלים הרבה יותר גבוהים [שים לב שהמשקלים שלך נמוכים גם בפלג הגוף העליון וגם בפלג הגוף התחתון, בדר"כ מי שמסיים SS או שיש לו משקלים גבוהים בהכל או בפלג גוף אחד לפחות].

לא מסכים כ"כ.. לא יודע אם זה רק אני אבל ב-SS הראשון שלי אכלתי רק שטויות [מה שאתה מתאר], בקושי סגרתי 2700-3000 ביום ובקושי הכנסתי חלבון והגעתי לדדליפט 150 וסקוואט 125 על משקל גוף 62.. היום לעומת זאת אני כבר לא נוגע בשטויות, אוכל חצי קילו חזה עוף ביום, מגיע ל-3700 קלוריות ו-200 גרם חלבון, עולה המון במשקל אבל מה? דדליפט רק 145 ותקוע על סקוואט 115 על משקל גוף 70.

אני לא יודע איך אתה עובד ובאיזה תוכנית ומאיזה נקודת פתיחה התחלת ברגע שמתחילים עם נקודות פתיחה נמוכה שזה אומר משקלים ברצפה ובלי יותר מדי מסה לפני ולהכניס 4-5K של אוכל הדרך לאחוזי שומן גבוהים לא רחוקים
שלא תבין לא נכון אין לי שום בעיה עם SS ולדעתי זו אחלה תוכנית למתחילים וגם למתקדמים שיוצאים מחיטוב וכדומה אבל פה אתה רואה דוגמא למשהו שהלך לכוון הלא טוב של התוכנית .ואני לא אומר שהוא לא התקדם אבל לדעתי אפשר לעשות את הדברים בדרך אחרת

• פותח/ת השרשור
באיזה דרך למשל? איך יכולתי להשיג אותן תוצאות בדרך אחרת?

אני לא יודע איך אתה עובד ובאיזה תוכנית ומאיזה נקודת פתיחה התחלת ברגע שמתחילים עם נקודות פתיחה נמוכה שזה אומר משקלים ברצפה ובלי יותר מדי מסה לפני ולהכניס 4-5K של אוכל הדרך לאחוזי שומן גבוהים לא רחוקים
שלא תבין לא נכון אין לי שום בעיה עם SS ולדעתי זו אחלה תוכנית למתחילים וגם למתקדמים שיוצאים מחיטוב וכדומה אבל פה אתה רואה דוגמא למשהו שהלך לכוון הלא טוב של התוכנית .ואני לא אומר שהוא לא התקדם אבל לדעתי אפשר לעשות את הדברים בדרך אחרת
התחלתי מ-0, הייתי תת משקל 51 ק"ג ואפילו בנצ' עם מוט ריק לא הצלחתי לעשות.
לדעתי או שהוא לא עשה דברים בטכניקה נכונה, או שהוא לא הכניס מספיק חלבון [הקלוריות זה לא הדבר הכי חשוב], או שהוא פשוט בא לאימונים בלי מוטיבציה.

להכנס בהדרגה לתוכנית שזה אומר לעלות לאט לאט את צריכת קלוריות לעבוד טיפה אירובי ועוד כול מיני שינויים קטנים
הסיבה לכך היא שלא תעבור לחיטוב כולכך מהר אחרי התוכנית והכוח יעלם..תחשוב שאם הייתי עושה את התוכנית עם פחות קל הייתה מגיע למשקלים טיפה יותר נמוכים אבל לא הייתי מגיע ל20 אחוז שומן והיית יכול להמשיך לתוכנית מסה אחרת שבה המשקלים עדיין היו עולים ואתה עדיין באחוז שומן סבבה זה נשמע טיפה כמו מסה נקייה אבל אני גם מאוד אוהב את התוכנית והכיף בלהגיע לחדר כושר ולהרביץ במשקלים ולאכול כמו מטורף .ההוצאה האנרגטית שלך לא כולכך גבוהה שמצדיקה לאכול ככה גם לא בקשר של התאוששות

אני גם רוצה פירוט על הדרך האחרת שאתה מתאר כאן,רוב הפורום לועג למושג "מסה נקייה" ומצהיר שזה פשוט עלייה איטית במסת השריר,ושחבל על בזבוז הזמן ב"נקי"....
האם התפריטים שמוצגים בפורטל,לפי משקל המתאמן,הם לדעתך עלייה "נקייה" במסת השריר?

• פותח/ת השרשור
כן אבל אם עם כל כך הרבה אוכל הגעתי למשקלים כאלה לא הייתי בלל מצליח לעלות מ90-95 סקווט עם פחות אוכל

להכנס בהדרגה לתוכנית שזה אומר לעלות לאט לאט את צריכת קלוריות לעבוד טיפה אירובי ועוד כול מיני שינויים קטנים
הסיבה לכך היא שלא תעבור לחיטוב כולכך מהר אחרי התוכנית והכוח יעלם..תחשוב שאם הייתי עושה את התוכנית עם פחות קל הייתה מגיע למשקלים טיפה יותר נמוכים אבל לא הייתי מגיע ל20 אחוז שומן והיית יכול להמשיך לתוכנית מסה אחרת שבה המשקלים עדיין היו עולים ואתה עדיין באחוז שומן סבבה זה נשמע טיפה כמו מסה נקייה אבל אני גם מאוד אוהב את התוכנית והכיף בלהגיע לחדר כושר ולהרביץ במשקלים ולאכול כמו מטורף .ההוצאה האנרגטית שלך לא כולכך גבוהה שמצדיקה לאכול ככה גם לא בקשר של התאוששות
שוב, לא מסכים; יש פה בפורום את ארז לדוגמא שעושה מדקאו עם חיטוב דל פחמימה והוא ירד המון בשומן, יש לו מסת שריר נהדרת ומשקלי עבודה מטורפים.

קודם כול אין דרך אחת כול מתאמן לגופו ע"פ מבנה משקל מטרות זמן שמתאמן ומטוריקה טיפה
עכשיו הטעות שהוא עשה היא כזאת
נגיד שהוא התחיל עם סקוואט חמישים קילו על 12-11 אחוז שומן הוא הגיע לבסוף אחרי 3 חודשיים לסקוואט של 120 על 20 אחוז שומן
עכשיו הוא יתחיל חיטוב אם הוא רוצה להגיע לאחוזי שומן נמוכים הכוח ירד ואין מה לעשות ככה שיוצא שבסוף התהליך הארוך והקשה של החיטוב הוא חזר לסקוואט של 100 קילו במקרה הטוב..ובוא תגיד לי אם זה היה שווה את זה

אני גם עושה SS שאני יוצא מחיטוב לנטרליי לא שולל את תוכניות הכוח

• פותח/ת השרשור
שוב, לא מסכים; יש פה בפורום את ארז לדוגמא שעושה מדקאו עם חיטוב דל פחמימה והוא ירד המון בשומן, יש לו מסת שריר נהדרת ומשקלי עבודה מטורפים.
חחח אתה חושב יש לי פוטנציאל אם אני ארד לאיזה 12% שומן? אם אני אשקול איזה 70-75 ב12% שומן זה דווקא מסה לא רעה לא?

קודם כול אין דרך אחת כול מתאמן לגופו ע"פ מבנה משקל מטרות זמן שמתאמן ומטוריקה טיפה
עכשיו הטעות שהוא עשה היא כזאת
נגיד שהוא התחיל עם סקוואט חמישים קילו על 12-11 אחוז שומן הוא הגיע לבסוף אחרי 3 חודשיים לסקוואט של 120 על 20 אחוז שומן
עכשיו הוא יתחיל חיטוב אם הוא רוצה להגיע לאחוזי שומן נמוכים הכוח ירד ואין מה לעשות ככה שיוצא שבסוף התהליך הארוך והקשה של החיטוב הוא חזר לסקוואט של 100 קילו במקרה הטוב..ובוא תגיד לי אם זה היה שווה את זה

אני גם עושה SS שאני יוצא מחיטוב לנטרליי לא שולל את תוכניות הכוח
אוי אוי אוי כמה שזה לא נכוןןןןןןן
כוח זה הרבה יותר משריר ידידי, הדוגמא הכי טובה לכך היא שלא התאמנתי חצי שנה, ירדתי 9 ק"ג וכשבאתי למכון על הפעם הראשונה דפקתי סקוואט 105 ק"ג שזה בסה"כ 15 ק"ג פחות מהשיא שהיה בזמנו; אתה חייב להבין שאימוני כוח שונים מאימוני פיצולים, זה שתרד באחוז שומן לא אומר שהכוח שלך ירד בצורה משמעותית.

חחח אתה חושב יש לי פוטנציאל אם אני ארד לאיזה 12% שומן? אם אני אשקול איזה 70-75 ב12% שומן זה דווקא מסה לא רעה לא?
קשה לי לומר, אני מבין יותר בכוח ולא בשריר 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית