תמונה סוף SS הערכת א.ש

חחח אתה חושב יש לי פוטנציאל אם אני ארד לאיזה 12% שומן? אם אני אשקול איזה 70-75 ב12% שומן זה דווקא מסה לא רעה לא?
אחי לאן אתה ממהר??תתחיל לאכול נכון לעשות את הדברים כמו שצריך ואתה תגיע לאן שתרצה רק קצת סבלנות

אוי אוי אוי כמה שזה לא נכוןןןןןןן
כוח זה הרבה יותר משריר ידידי, הדוגמא הכי טובה לכך היא שלא התאמנתי חצי שנה, ירדתי 9 ק"ג וכשבאתי למכון על הפעם הראשונה דפקתי סקוואט 105 ק"ג שזה בסה"כ 15 ק"ג פחות מהשיא שהיה בזמנו; אתה חייב להבין שאימוני כוח שונים מאימוני פיצולים, זה שתרד באחוז שומן לא אומר שהכוח שלך ירד בצורה משמעותית.

קשה לי לומר, אני מבין יותר בכוח ולא בשריר 😃

ברמה שהוא מתאמן והמשקלים שהוא הגיע שלא תתבלבל ותחשוב שהוא הולך לשמור על המשקלים האלה אם הוא רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך

אחי לאן אתה ממהר??תתחיל לאכול נכון לעשות את הדברים כמו שצריך ואתה תגיע לאן שתרצה רק קצת סבלנות

ברמה שהוא מתאמן והמשקלים שהוא הגיע שלא תתבלבל ותחשוב שהוא הולך לשמור על המשקלים האלה אם הוא רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך
לפי דעתי על אחוז שומן נמוך הוא ירד ב-20 ק"ג במשקלי עבודה ולא יותר מזה.

נו והוא הגיע לבסוף לסקוואט של 100 קילו אחרי יותר מחצי שנה של אימונים בתוכנית כוח וסבל של 4 חודשיי חיטוב לפחות אם לא יורת שווה את זה?

נו והוא הגיע לבסוף לסקוואט של 100 קילו אחרי יותר מחצי שנה של אימונים בתוכנית כוח וסבל של 4 חודשיי חיטוב לפחות אם לא יורת שווה את זה?
אבל למה הוא חייב לעשות חיטוב של בילדרים? הוא יכול לעשות מדקאו עם חיטוב וככה גם לרדת באחוז שומן וגם לעלות במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
אבל למה הוא חייב לעשות חיטוב של בילדרים? הוא יכול לעשות מדקאו עם חיטוב וככה גם לרדת באחוז שומן וגם לעלות במשקלי עבודה.
+1 אני עושה לינארית של ביל סטאר לא נראה לי אני ארד במשקלים אולי בהתחלה ארד קצת ואז אעלה

אני לא אמרתי שהוא צריך לעשות חיטוב של בילדרים אבל גם במדקאו הוא ירד בכוח..

+1 אני עושה לינארית של ביל סטאר לא נראה לי אני ארד במשקלים אולי בהתחלה ארד קצת ואז אעלה

בנתיים אבל בוא נראה שתגיע לאחוזי השומן הנמוכים ועם מעט אוכל

אני לא אמרתי שהוא צריך לעשות חיטוב של בילדרים אבל גם במדקאו הוא ירד בכוח..

בנתיים אבל בוא נראה שתגיע לאחוזי השומן הנמוכים ועם מעט אוכל
שוב, לא נכון.. ארז פה כל החיים בחיטוב והוא רק עולה בכוח [שוקל 69 עם דדליפט 160 וסקוואט 150].

אבל ארז עשה יותר מתוכנית כוח בחיו ושוב זה גם תלוי בבנאדם העומד מולך

ארז כל החיים שלו במדקאו.. ובדיוק, בגלל זה אני אומר אל תזלזל ביוסי, יכול להיות שהוא יצליח - שווה לנסות.

חס ושלום אני לא מזלזל באף אחד וכול הכבוד שהוא הלך ונתן את כול מה שהוא יכול בתוכנית הזאת ואכל אבל אם הוא יעשה את הדברים נכון רק ישתפר

חס ושלום אני לא מזלזל באף אחד וכול הכבוד שהוא הלך ונתן את כול מה שהוא יכול בתוכנית הזאת ואכל אבל אם הוא יעשה את הדברים נכון רק ישתפר
צודק, "לזלזל" הייתה מילה קשה מדי, התכוונתי משהו יותר עדין חחח אבל פשוט לא מצליח למצוא מילה מתאימה.
שורה תחתונה זו החלטה שלו, אני חושב שכדאי לו להמשיך למדקאו ויודע מה, אפילו לא בהכרח לחטב.. לדעתי אולי כדאי אפילו שהוא יצבור הרבה כוח במדקאו ואז יחטב, ואז יתחיל טקסס.

• פותח/ת השרשור
צודק, "לזלזל" הייתה מילה קשה מדי, התכוונתי משהו יותר עדין חחח אבל פשוט לא מצליח למצוא מילה מתאימה.
שורה תחתונה זו החלטה שלו, אני חושב שכדאי לו להמשיך למדקאו ויודע מה, אפילו לא בהכרח לחטב.. לדעתי אולי כדאי אפילו שהוא יצבור הרבה כוח במדקאו ואז יחטב, ואז יתחיל טקסס.
כן אבל בא.ש כזה כבר לא מרגיש טוב עם עצמי... עדיף כבר חיטוב לאיזה 12-5 א.ש ואז מדקאו ארוך לא? וזה ממש ממש מבאס שהגעתי למשקלים כל כך נמוכים, משהו יודע אולי מה יכולתי לעשות לא נכון? מה שכתבתי עד עכשיו זה 100% נכון
(ז''א ישנתי טוב אכלתי טוב טכניקה טובה).

כן אבל בא.ש כזה כבר לא מרגיש טוב עם עצמי... עדיף כבר חיטוב לאיזה 12-5 א.ש ואז מדקאו ארוך לא?
לפי דעתי 12.5% זה חיטוב מוגזם מדי; לדעתי תרד ל-14-15 אם כבר.
אני על 14-16 במשך כל התקופה הארוכה של אימוני הכוח ואני מרגיש טוב עם עצמי, לא מרגיש שמן בכלל.
מה גם שאם דינגו צודק לגביך, אם תרד יותר מדי באחוז שומן אתה תאבד את הכוח יותר מדי ויהיה לך קשה להתחיל מדקאו.. עדיף שתעשה חיטוב מהיר ותשלב סקוואטים ודדליפט כדי לשמר את הכוח פחות או יותר ואז תתחיל מדקאו.

דינגו, מסכים?

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי 12.5% זה חיטוב מוגזם מדי; לדעתי תרד ל-14-15 אם כבר.
אני על 14-16 במשך כל התקופה הארוכה של אימוני הכוח ואני מרגיש טוב עם עצמי, לא מרגיש שמן בכלל.
מה גם שאם דינגו צודק לגביך, אם תרד יותר מדי באחוז שומן אתה תאבד את הכוח יותר מדי ויהיה לך קשה להתחיל מדקאו.. עדיף שתעשה חיטוב מהיר ותשלב סקוואטים ודדליפט כדי לשמר את הכוח פחות או יותר ואז תתחיל מדקאו.

דינגו, מסכים?
סבבה אני ארד לאיזה 14

תשמע תרד לאזור ה12-13 תראה איך תרגיש אם זה מתאים לך במידה שתרצה יותר לחטב תמשיך במידה שלו תחזור למסה ואני בטוח שתעשה אותה יותר נכונה
בכול מקרה שיהיה בהצלחה

אחוז שומן גבוה
אין מסת שריר רזה אחי
תתחיל לשמור אל תזונה בצורה כבדנית יותר

משקלים יפים בנתונים שלך
לדעתי תחטב איזה 10 קילו ~ ותעלה לאט לאט, אל תשתולל עם האוכל

יש מסה מתחת לשומן והיא לא תעלם בחיטוב, אבל הכוח שלך ירד כי החיטוב יהיה די ארוך.

מן הסתם המשקלי עבודה יפגעו כי אתה הולך להיות בגירעון קלורי אז..
בכול מקרה לדעתי אתה בערך 22%,אבל מה שכן עד עכשיו לא הבנתי למה ההיתה על 4000 קלוריות ביום,אז לפחות 1500 מעלה התחזוקה שלך
יכולתה להתקדם באותה מידה גם על 3000,מצפה לך חיטוב די ארוך,אבל בהצלחה אחי!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית