הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף SS הערכת א.ש

מן הסתם המשקלי עבודה יפגעו כי אתה הולך להיות בגירעון קלורי אז..
בכול מקרה לדעתי אתה בערך 22%,אבל מה שכן עד עכשיו לא הבנתי למה ההיתה על 4000 קלוריות ביום,אז לפחות 1500 מעלה התחזוקה שלך
יכולתה להתקדם באותה מידה גם על 3000,מצפה לך חיטוב די ארוך,אבל בהצלחה אחי!!

הדעה הרווחת בפורום גרמה לו להגזים יתר על המידה.. נכון אומרים 500 מעל הRMR , אבל בהתייחסות ספציפית לSS, אנשים נוהגים פה לטעון שתצטרך לאכול 3000 קלוריות ביום, אבל - כשזה מגיע לשלב מתקדם יותר תצטרך אפילו 4000 (!!!!) קלוריות... ילדים כמוהו בלי ידע שבאים לכאן מקבלים את הרושם המוטעה שהתקדמות תלויה בפלוס הקלורי

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אחי, ותאמת לא ידעתי שאני יכול להתקדם באותו קצב גם עם 3K קלוריות... בעקרון בפורום של ריפטו כולם כולם מגיעים למשקלים הרבה יותר גבוהים בSS וגם ראיתי סקר שערכו שם רק איזה 3% סיימו במשקלים שלי.
פתחתי שם אשכול שאלתי אותו אם זה תיאורטית אפשרי שהגעתי רק למשקלים האלה ועשיתי הכל נכון, הוא אמר לא ממש פשוט יש ילדים מתבגרים יותר לאט, וזה משפיע על היכולת לעלות מסה וכוח כנראה אני פשוט מתפתח יחסית לאט.
ובעקרון בספר ריפטו מציע לאכול 3500-6000 קלוריות...אבל אני חושב באמת יכולתי לעלות לאותו משקל עם פחות קלוריות פשוט ציפיתי שאני אגיע למשקלים יותר גבוהים.

נערך לאחרונה:
סבבה תודה אחי, ותאמת לא ידעתי שאני יכול להתקדם באותו קצב גם עם 3K קלוריות... בעקרון בפורום של ריפטו כולם כולם מגיעים למשקלים הרבה יותר גבוהים בSS וגם ראיתי סקר שערכו שם רק איזה 3% סיימו במשקלים שלי.
פתחתי שם אשכול שאלתי אותו אם זה תיאורטית אפשרי שהגעתי רק למשקלים האלה ועשיתי הכל נכון, הוא אמר לא ממש פשוט יש ילדים מתבגרים יותר לאט, וזה משפיע על היכולת לעלות מסה וכוח כנראה אני פשוט מתפתח יחסית לאט.
ובעקרון בספר ריפטו מציע לאכול 3500-6000 קלוריות...אבל אני חושב באמת יכולתי לעלות לאותו משקל עם פחות קלוריות פשוט ציפיתי שאני אגיע למשקלים יותר גבוהים.
6000קלוריות??מי אמור לאכול כזו כמות רק מאימוני SS בלי אירובי
אולי סייקלסטים שגם שוקלים 100+

• פותח/ת השרשור
6000קלוריות??מי אמור לאכול כזו כמות רק מאימוני SS בלי אירובי
אולי סייקלסטים שגם שוקלים 100+
כנראה ריפטו חושב שכל מי שמתחיל SS* שם !@# על קוביות וא.ש ויעשה הכל כדי להגיע למשקלים כמה שיותר גבוהים כמה שיותר מהר...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית