הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה השילוב המאולתר הכי מגעיל שיצא לכם לאכול?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני מניח שלכולנו קרה שיש ארוחה קבועה שאנחנו אוכלים בשלב מסויים של היום, וכשבאים להכין אותה פתאום מגלים שנגמרו המצרכים ואז צריך להתחיל ללקט כל מיני דברים קטנים מפה ומשם כדי להשלים קלוריות/חלבון. מה השילובים המאולתרים הכי מגעילים שיצא לכם לאכול? [אחד אחרי השני בלי הפסקות]

אצלי היו שניים:
1. קערת דגני בוקר עם חלב, קערת דגני בוקר אחרים עם חלב, 50 גרם קשיו, קופסת טונה, פחית XL ו-2 כוסות חלב.
2. שתי ביצים מקושקשות עם קטשופ, פרוסת לחם עם חומוס, שתי פרוסות גבינה צהובה עם קטשופ עליהן [גועל נפש!!!! לא אוכל גבינה צהובה מוצקה יותר בחיים!], 3 כוסות חלב עם שוקולית וחצי ליטר חלב עם 2 סקופים.

דיון מהנה 😃

אני אוכל כל בוקר קוטג' טונה וביצה קשה בעירבוביה שכזאת, יש האומרים שזה מגעיל מאד. לי זה דווקא טעים רצח

אני מניח שלכולנו קרה שיש ארוחה קבועה שאנחנו אוכלים בשלב מסויים של היום, וכשבאים להכין אותה פתאום מגלים שנגמרו המצרכים ואז צריך להתחיל ללקט כל מיני דברים קטנים מפה ומשם כדי להשלים קלוריות/חלבון. מה השילובים המאולתרים הכי מגעילים שיצא לכם לאכול? [אחד אחרי השני בלי הפסקות]

אצלי היו שניים:
1. קערת דגני בוקר עם חלב, קערת דגני בוקר אחרים עם חלב, 50 גרם קשיו, קופסת טונה, פחית XL ו-2 כוסות חלב.
2. שתי ביצים מקושקשות עם קטשופ, פרוסת לחם עם חומוס, שתי פרוסות גבינה צהובה עם קטשופ עליהן [גועל נפש!!!! לא אוכל גבינה צהובה מוצקה יותר בחיים!], 3 כוסות חלב עם שוקולית וחצי ליטר חלב עם 2 סקופים.

דיון מהנה 😃
טעים מאוד!
התערבויות עם חברים גם נחשבות? כי אם כן אתה תקיא רק מלקרוא.

אני אוכל כל בוקר קוטג' טונה וביצה קשה בעירבוביה שכזאת, יש האומרים שזה מגעיל מאד. לי זה דווקא טעים רצח
עשיתי את זה פעם אחת...והיא הייתה גם האחרונה חחח
זה גם מגעיל וגם ניראה מגעיל.

ולי אישית לא היה משהו מגעיל שהכנתי , אני מכין דברים שמסתדרים אחד עם השני ואת האמת שאני לא ממש מגוון אני התרגלתי לאכול אותם דברים יום יום (לא הכל)
למה צריך לנסות מלא דברים ביחד ? ואז להתפלאות שזה מגעיל..😃

שייק לחם וטונה במים על בסיס מים, גם נגמרו לי המצרכים וגם הייתי ממש קצר בזמן... ;gasg
היה גם שייק חזה עוף ותפוחי אדמה על בסיס מים אבל זה היה נסבל פחות או יותר (מזכיר קצת גרבר).

אל תמעיט בערכי 😆
אין בעיה.
הייתה התערבות בין חברים מי מצליח לשתות את המשקה הבא:
שום כתוש, אורגנו, קטשופ, רוטב ברזילאי חריף, ביצה חיה, ממרח זיתים, טונה מעושנת, דבש, מלח, פלפל וסירופ מייפל.
אני דיי בטוח שהיה עוד משהו. פחות או יותר מה שהיה במקרר.
הכל נכנס לבלנדר ולפיות.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה.
הייתה התערבות בין חברים מי מצליח לשתות את המשקה הבא:
שום כתוש, אורגנו, קטשופ, רוטב ברזילאי חריף, ביצה חיה, ממרח זיתים, טונה מעושנת, דבש, מלח, פלפל וסירופ מייפל.
אני דיי בטוח שהיה עוד משהו. פחות או יותר מה שהיה במקרר.
הכל נכנס לבלנדר ולפיות.
זה לא מתקרב ללשתות טאבסקו עם עיניים של דג 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית