הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב תפריט מסה מהפורטל

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
חשבתי את התפריט הבא מהפורטל ויצא לי 2156 קלוריות חשבתי אותו באתר netogreen בדקתי כמה פעמים איפה טעיתי ולא מצאתי טעות עשיתי לפי הכמויות ויצא לי פחות .אפשר לדעת איך חשבו את התפריטאני כמעט בטוח שאני טעיתי אבל בכל זאת אני שואל

תפריט תזונה לאדם השוקל 50 ק"ג

ארוחה 1

• 2 פרוסות לחם מלא או לבן/1.5 כוסות קורונפלקס/ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול
חצי קוטג' 3% / 1 כוס חלב
(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])
• 3 כפות חמאת בוטנים

ארוחה 2
• 1 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחמימה בסיגנון
חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• 1 כף טחינה
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
• 3 ירקות

ארוחה 3
• 1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 7 לבן ביצה
חצי אבוקדו שלם
• 3 ירקות
ארוחה 4
• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

17:30 – 19:00
אימון
ארוחה לאחר אימון
• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 4 תמרים/ 300 מ"ל חלב 1% + 2 תמרים
ארוחה 5
• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 7 לבן ביצה/ טוסט גבינה צהובה 9% - 3 פרוסות
ירקות
• 2 כפיות שמן זית
סה"כ:
חלבון: 155~
פחמימה: 250 ~
שומן: 85~
קלוריות: 2400~
לא חושבו הירקות בתפריט

אני חושב שזה יותר מידי קלוריות
או שהבעיה בתפריט או בחישוב.
זה לא משנה,אתה יכול לבנות תפריט איך שנוח לך ולהסתמך על מה שיש לך בבית ולעלות אותו לביקורת,ככה תצבור ניסיון ואז תבנה תפריט שמתאים לתנאים שלך

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה יותר מידי קלוריות
או שהבעיה בתפריט או בחישוב.
זה לא משנה,אתה יכול לבנות תפריט איך שנוח לך ולהסתמך על מה שיש לך בבית ולעלות אותו לביקורת,ככה תצבור ניסיון ואז תבנה תפריט שמתאים לתנאים שלך
הכנתי תפריט משלי אבל אני מאוד מפחד מהשמנה כי הייתי פעם שמנמן (לא שמן) ואני לא חושב שיש לי נטייה להשמנה אבל אני מפחד מזה
אני לא שחיף (אני גם לא מאוד גדול) יש עליי מסה יחסית טובה בהשוואה לגיל שלי.
אני יעלה יותר מאוחר את התפריט לביקורת כי אתה צודק רק ככה אני יצבור נסיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית