הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS להחזיר משקלי עבודה

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם,
הייתי בתקופה של לינארית. הגעתי ל155x3 סקוואט, 175x3 דדליפט ו107.5x3 בנץ'.

הייתי בהפסקה של 15 ימים מתזונה ואימונים.
שלשום התאמנתי ולא הצלחתי לסגור 140x3 סקוואט ו100x3 בנץ'.

השאלה שלי היא כזאת: הבנתי מכמה אנשים שכאשר הם יוצאים מחיטוב הם עושים SS לאיזה שבועיים ומצליחים להחזיר פחות או יותר את המשקלי עבודה שהיו להם.
האם כדאי לי גם לעשות SS עד שאני אתקע שוב, או שאין ברירה, להמשיך בלינארית לנסות לקפוץ ב5 ק"ג משבוע לשבוע ולהתעזר בסבלנות?

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה:
יש לך 2 אפשרויות - או לעשות דילואד ללינארית ולעלות מחדש, או להחליף תוכנית לגמרי. אני לא הייתי מחליף לפורמט אחר בשביל להעלות פחות מ-10 אחוז במשקלים ואז חוזר ללינארית, אם אתה מחליף תרוץ עם זה (וגם תוריד את המשקלים ההתחלתיים בהתאם).

• פותח/ת השרשור
יש לך 2 אפשרויות - או לעשות דילואד ללינארית ולעלות מחדש, או להחליף תוכנית לגמרי. אני לא הייתי מחליף לפורמט אחר בשביל להעלות פחות מ-10 אחוז במשקלים ואז חוזר ללינארית, אם אתה מחליף תרוץ עם זה (וגם תוריד את המשקלים ההתחלתיים בהתאם).
ניראה לי שאני פשוט אלך על האפשרות הראשונה, אלך הלינארית עם משקלי עבודה יחסית נמוכים ואעשה עליות של 5 ק"ג עד שיהיה קשה ואז אמשיך כרגיל.

תודה.

ניראה לי שאני פשוט אלך על האפשרות הראשונה, אלך הלינארית עם משקלי עבודה יחסית נמוכים ואעשה עליות של 5 ק"ג עד שיהיה קשה ואז אמשיך כרגיל.

תודה.
גם ממליץ על זה ! חבר שלי לא מזמן היה בשבוע של אילת ואז בשבוע גדנ״ע בלי לגעת במוט , הנא עשה ריסט של 10-15 קילו תלוי איזה תרגיל
והעלה ב5 כל שבוע עד שנהייה קשה ועכשיו הוא מעלה ב2.5 , בינתיים הולך לו מעולה , אין סיבה שלך זה לא יילך מעולה גם אני ממליץ לך על האפשרות הראשונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית