הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פציעה קטנה בכתף הקדמית מהאנג קלין

• פותח/ת השרשור Mustic5
  • פורסם בתאריך

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
אני פשוט מת על התרגיל הזה הוא עוזר לספורט, משפר קפיצה וכוח מתפרץ, מזיין את הטרפזים והאמות וטוב לכוח של כל הגוף..
אבל מה, אחרי המשיכה מתי שהוא נח על הכתפיים הכתף הקדמית כואבת לי כנראה מהתנועה של היד אפילו שהיא נכונה
מתחיל בפוזיצייה של האנג קלין עולה לשראג עם קפיצה ועובר למצב התחלתי של פרס עם הידיים במצב של 90 מעלות \_ <-- ככה בערך עם הידיים שהמוט נח.
אני לא רוצה להפסיק עם התרגיל אבל אין לי ברירה.. זה מפריע לי אחר כך למשל בלחיצות כתפיים שאני מעלה את המשקולות ודברים כאלה שצריך תנועה שקצת מבליטה את הכתף הקדמית.. מה לעשות? הטכניקה נכונה לפי המיליון סרטונים שראיתי.

אם המוט מסיים בפוזיציה של פרס אז הטכניקה שלך לא נכונה וכדאי שתראה עוד מיליון סרטונים.

• פותח/ת השרשור
אם המוט מסיים בפוזיציה של פרס אז הטכניקה שלך לא נכונה וכדאי שתראה עוד מיליון סרטונים.
תראה למשל סרטון של ריפטו: Coaching the Power Clean תראה את העמדה של הידיים שהם מקבילות לרצפה שככה גם הוא הסביר בפרס.. לזה התכוונתי.
שהידיים מקבילות לרצפה.

• פותח/ת השרשור
הוא לא אומר בשום סרטון/מאמר/ספר/סיפור לפני השינה שהם זהים.[/QUOTE
אני זוכר שבסרטון של הפרס הוא אמר.. בכל מקרה במצב ההתחלתי של הפרס הידיים צריכות להיות מקבילות לרצפה כמו בסרטון וככה גם בקלין כמו שבסרטון.
אם אתה חושב שאני טועה תשלח לי פשוט סרטון שמראה איך עושים..

הישר מפי הסוס
CQo2.jpeg

• פותח/ת השרשור
ולפניו זה הקלין אז תראה את המיקום של הידיים בקלין - ככה אני מסיים ובסיום ככה שהמוט נח אני מרגיש את הכתף הקדמית בצד שמאל כואבת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית