יש לי שאלה בנוגע למכון כושר!
אין לנו כלוב אז בכל זאת אני יכול לעשות שם פרס וסקוואט?אני מתאמן בmma בשלישי ושישי כך שרק ראשון שני רביעי חמישי ומוצש פנויים אז לעשות FBW שני חמישי מוצש?
איך התוכנית הזאת?
רגליים:לחיצת רגליים 3X8,סקוואט 3X10 - סקוואט עם מוט ריק בשביל טכניקה. הלחיצת רגליים זה התרגיל שלך בינתיים, סקוואט זה רק עבודה על טכניקה.
חזה:לחיצת חזה 3X8,פרפר 3X8 לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3X8. הטכניקה בלחיצת חזה יותר פשוטה, ולכן אתה יכול להתחיל ממוט ריק ולעלות במשקל לאט לאט (אבל תשמור על טכניקה מושלמת לגמרי, גם אם זה אומר להוריד משקל).
יד אחורית:לחיצה צרפתית 3X10
גב:דדליפט 2X10 ,פולי עליון3X8 ,בנט אובר רואו 3X8. דדליפט עם מוט ריק/משקל מינימלי, כמו הסקוואט. בנט אובר ראו כמו הבנץ' פרס, לעלות במשקל לאט ולשמור על טכניקה מושלמת.
כתפיים: פרס 3X8, הרחקת ידיים לצדדים 3X10 *אפשר לפעמים להחליף הרחקת ידיים בשראגס. פרס אותו הדבר כמו הבנץ' פרס, תעלה במשקל לאט לאט ותשמור על טכניקה מושלמת
יד קידמית:כפיפות מרפקים כנגד מוט 10X3
בטן:3X15 כנגד משקל 10 קילו
אחרי שבועייםחזה:לחיצת חזה 3X8,פרפר 3X8 לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3X8. הטכניקה בלחיצת חזה יותר פשוטה, ולכן אתה יכול להתחיל ממוט ריק ולעלות במשקל לאט לאט (אבל תשמור על טכניקה מושלמת לגמרי, גם אם זה אומר להוריד משקל).
יד אחורית:לחיצה צרפתית 3X10
גב:דדליפט 2X10 ,פולי עליון3X8 ,בנט אובר רואו 3X8. דדליפט עם מוט ריק/משקל מינימלי, כמו הסקוואט. בנט אובר ראו כמו הבנץ' פרס, לעלות במשקל לאט ולשמור על טכניקה מושלמת.
כתפיים: פרס 3X8, הרחקת ידיים לצדדים 3X10 *אפשר לפעמים להחליף הרחקת ידיים בשראגס. פרס אותו הדבר כמו הבנץ' פרס, תעלה במשקל לאט לאט ותשמור על טכניקה מושלמת
יד קידמית:כפיפות מרפקים כנגד מוט 10X3
בטן:3X15 כנגד משקל 10 קילו
לאחר מכן תעבור לתוכנית הזאת:
סקוואט - 3X5.
סקוואט - 3X5.
(אני לא יכול כי אין כלוב אז מה לעשות?)
בנץ' פרס - 3X8.
בנט אובר ראו - 3X8.
דדליפט - 1X5
פרס - 3X8.
תרגיל ליד קדמית לבחירתך - 2X8.
תרגיל ליד אחורית לבחירתך - 2X8.