הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי SS

AdirSabag

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני מתאמן בערך 4 חודשים עם תוכנית AB. אני רוצה להתחיל SS ויש לי שאלה קצת טיפשה (מאחר וזה הפורום של ״מתחילים בתזונה ואימונים״ הרשיתי לעצמי לשאול את השאלה הזאת): התוכנית כוללת בערך 4 תרגילים באימון. הבנתי שהדדליפט והסקוואט עובדים פחות או יותר על כל הגוף, אבל אני רוצה לשאול איך זה שמ-4 תרגילים באימון אפשר להתקדם? אני לא מזלזל בתוכנית, פשוט רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמתאמנים כמה זמן ב-SS ומרוצים מהתוכנית.

לא צריך מיליון תרגילים כדי לראות תוצאות... מספיק 2-3 תרגילים לכל קבוצות שרירים כדי לראות תוצאות

אני מתאמן בערך 4 חודשים עם תוכנית AB. אני רוצה להתחיל SS ויש לי שאלה קצת טיפשה (מאחר וזה הפורום של ״מתחילים בתזונה ואימונים״ הרשיתי לעצמי לשאול את השאלה הזאת): התוכנית כוללת בערך 4 תרגילים באימון. הבנתי שהדדליפט והסקוואט עובדים פחות או יותר על כל הגוף, אבל אני רוצה לשאול איך זה שמ-4 תרגילים באימון אפשר להתקדם? אני לא מזלזל בתוכנית, פשוט רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמתאמנים כמה זמן ב-SS ומרוצים מהתוכנית.

*3 תרגילים בכל אימון.
והוציאו על זה ספר, מלא בהסברים מפורטים על התרגילים ועל השיטה עצמה. תקרא ותחכים.
אם אין לך הרבה כוח יש כאן מספיק מידע על זה
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

בכמה מילים: סקוואט ודדליפט עובדים לך על כל הפלג גוף התחתון, תוסיף להם חתירות,בנץ' פרס ופרס שעובדים לך מצויין על הפלג גוף העליון ואתה מסודר

Back
למעלה תחתית