הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלי פלאו עתירי קלוריות

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אני מחפש דרכים נוחות לעלות במשקל עם דיאטת פלאו. עד עכשיו אני שותה קרטון שמנת ביום עם השייק מה שנותן איזה 850 קלוריות אבל זה לא מספיק עדיין....

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה,
תודה

אפשר לשאול איזה שמנת ומה הערכים שלה?

בעיקרון פרגיות\קבבים\שאר בשרים עם טחינה זה ארוחה של 1500+ קלוריות אם אתה מתאמץ. גם פיצה אם אתה לא מפחד מהבצק (או מהגבינה). אתה יכול להוסיף לשייק אגוזים אם יש לך מטחנה כזאת.

שומן מן החי? בשר אדום וזה... אם אתה לא מוגבל בתקציב, זה זמן מצויין להכיר כל נתח ולמצוא את המועדף עליך.

אני מחפש דרכים נוחות לעלות במשקל עם דיאטת פלאו. עד עכשיו אני שותה קרטון שמנת ביום עם השייק מה שנותן איזה 850 קלוריות אבל זה לא מספיק עדיין....

תודה

ממה שקראתי על הדיאטה אז אתה פשוט אוכל המון המון בשר, אבל בתקופת מסה זה יוצא דיי יקר ניראה לי

תודה

שמנת מתוקה זה אחלה. אתה יכול להוסיף גם שמנת חמוצה 27%, 500 ומשהו קלוריות לגביע. תאכל בטטות, קצת אורז. אני חושב שאחרי האימונים אפשר להוסיף יותר פחמימות, כמו פירות ואפילו מיצים.

אפשר לשאול איזה שמנת ומה הערכים שלה?

בעיקרון פרגיות\קבבים\שאר בשרים עם טחינה זה ארוחה של 1500+ קלוריות אם אתה מתאמץ. גם פיצה אם אתה לא מפחד מהבצק (או מהגבינה). אתה יכול להוסיף לשייק אגוזים אם יש לך מטחנה כזאת.

פיצה זה ממש לא פליאו, על גבינה אפשר להתווכח, אלא אם כן היא עם אחוז חד ספרתי של שומן 😃. כדאי להיזהר מאוד עם אגוזים, כי תכולת האומגה 6 שלהם גבוהה.

בשר טחון. אפשר לאכול המון ממנו ישר עם כף והוא די שמן (תלוי כמובן בבשר הטחון, לרוב זה 20-25 שומן והשאר בשר). גם החמאה/שמן שאיתו אתה מטגן מוסיף עוד קלוריות.

מעיין לאן BENTZRUM נעלם הוא היה מוסיף המון בנושא:)
לדעתי זה חרטא ברטא הפלאו.

ממש לא חרטא ברטא, תנסה את זה לחודשיים תעשה בדיקות דם ותראה את ההבדל, אתה גם תרגיש הרבה יותר טוב, אם כולם היו אוכלים ככה סביר להניח שסוכרת ועוד כל מיני מחלות בכלל לא היו קיימים.

שמנת מתוקה זה אחלה. אתה יכול להוסיף גם שמנת חמוצה 27%, 500 ומשהו קלוריות לגביע. תאכל בטטות, קצת אורז. אני חושב שאחרי האימונים אפשר להוסיף יותר פחמימות, כמו פירות ואפילו מיצים.

פיצה זה ממש לא פליאו, על גבינה אפשר להתווכח, אלא אם כן היא עם אחוז חד ספרתי של שומן 😃. כדאי להיזהר מאוד עם אגוזים, כי תכולת האומגה 6 שלהם גבוהה.
גם אורז זה לא פליאו ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית