הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב , בדיקת א"ש

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
סוף חיטוב שלי
נתונים כליים: גובה 185 גיל 25 מתקרב ל 26
נתונים לפני: משקל 85 , היקף בטן 89-90

נתונים סופיים:
משקל:79
היקף בטן:83

עריכה קטנה:החיטוב שלי היה כ 5-6 שבועות
נכנס לשבוע של ניטרלי ואז מתחיל SS , אשמח לשמוע תגובות של א"ש שלי וכמו כן האם באמת כדאי להיכנס לתקופת מסה או אולי למשוך עוד קצת עם החיטוב ?

קבצים מצורפים

• זוית מכווץ.JPG
    זוית מכווץ.JPG
    KB 57.7 · צפיות: 325
  • חזה.JPG
    חזה.JPG
    KB 67.7 · צפיות: 273
  • פרונט מכווץ.JPG
    פרונט מכווץ.JPG
    KB 60.2 · צפיות: 367
  • פרונט משוחרר.JPG
    פרונט משוחרר.JPG
    KB 54.1 · צפיות: 271
  • צד מכווץ.JPG
    צד מכווץ.JPG
    KB 58.5 · צפיות: 295
  • צד משוחרר.JPG
    צד משוחרר.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 282
  • גב 1.JPG
    גב 1.JPG
    KB 67.7 · צפיות: 264
  • גב 2.JPG
    גב 2.JPG
    KB 66.1 · צפיות: 217
נערך לאחרונה:
אחוז שומן בערך 14-15 ככה. השאלה מה אתה רוצה להשיג בחיטוב, אם אתה חותר לקוביות תמשיך לרדת, אם אתה רוצה להוסיף קצת מאסה ונשבר לך מהחיטוב צא לדרך אבל אל תתפרע עם האוכל כי יש מצב שתעלה מהר לאחוז שומן גבוה.

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן בערך 14-15 ככה. השאלה מה אתה רוצה להשיג בחיטוב, אם אתה חותר לקוביות תמשיך לרדת, אם אתה רוצה להוסיף קצת מאסה ונשבר לך מהחיטוב צא לדרך אבל אל תתפרע עם האוכל כי יש מצב שתעלה מהר לאחוז שומן גבוה.

החיטוב היה בעיקר להורדת הבטן , אני יכנס עכשיו למאסה עד תחילת אפריל שזה 6 חודש לא כולל ספטמבר
השאלה כמה זמן בערך יחזיקו הקובייות ? ניראה לי אחרי חודש הם גם ככה יעלמו לא ?
ועוד שאלה בכללי אין לי בעיה להשמין (אבל לא בהגזמה) אבל האם תקופה של 6 וקצת חודשיים היא גדולה מידי לנקודת ההתחלה שלי

זה תלוי בהמון גורמים, כמו תזונה, גנטיקה, כמה מהר אתה עולה במשקל וכו'. אתה יכול להיות על חיובי קל ולעשות עליה מתונה יותר, אבל קוביות יעלמו די מהר (ברגע שתעלה נוזלים) מאחר שגם עכשיו אתה לא באחוז שומן שהן בולטות במיוחד. בוא נגיד שאם אתה רוצה מאסה יחסית ארוכה ולא לסיים על אחוז שומן גבוה הייתי יורד עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בהמון גורמים, כמו תזונה, גנטיקה, כמה מהר אתה עולה במשקל וכו'. אתה יכול להיות על חיובי קל ולעשות עליה מתונה יותר, אבל קוביות יעלמו די מהר (ברגע שתעלה נוזלים) מאחר שגם עכשיו אתה לא באחוז שומן שהן בולטות במיוחד. בוא נגיד שאם אתה רוצה מאסה יחסית ארוכה ולא לסיים על אחוז שומן גבוה הייתי יורד עוד קצת.

זה שאין עדיין קוביות אני יודע 😃
הבעיה שעכשיו אני נכנס למועדי ב' שלי והייתי מעדיף ללמוד על בטן מלאה מאשר ריקה
אני כל החיים שלי הייתי ממש רזה , לפני גיוס 60~ ק"ג תת משקל , והייתי אוכל כמויות מאוד גדולות של אוכל
השאלה שלי איזה נזק הכי גדול אני יכול להגיעה אליו , ואיזה מאזן הייתי ממליץ למתון 300 ?

זה שאין עדיין קוביות אני יודע 😃
הבעיה שעכשיו אני נכנס למועדי ב' שלי והייתי מעדיף ללמוד על בטן מלאה מאשר ריקה
אני כל החיים שלי הייתי ממש רזה , לפני גיוס 60~ ק"ג תת משקל , והייתי אוכל כמויות מאוד גדולות של אוכל
השאלה שלי איזה נזק הכי גדול אני יכול להגיעה אליו , ואיזה מאזן הייתי ממליץ למתון 300 ?
כמה זמן אתה בחיטוב? אתה יכול לצאת לנטרלי לשבועיים ואז לחזור לחיטוב,מה המטרה שלך?,אם אתה רוצה פיתוח גוף והאסטטקיה חשובה,אל תעשה ss בכלל.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה בחיטוב? אתה יכול לצאת לנטרלי לשבועיים ואז לחזור לחיטוב,מה המטרה שלך?,אם אתה רוצה פיתוח גוף והאסטטקיה חשובה,אל תעשה ss בכלל.

המטרה הסופית זה לעלות במאסה ובכוח ואז לחטב ולשמר
אני מאוד רחוק מהמאסה שהייתי רוצה להגיעה אליה

העדפה אישית להתחיל מאסה עכשיו אבל אני מפחד שאני יגמור אותה בעוד חודש ממש שמן נגיד אני לא רוצה לעבור את ה 19-20 אחוז שומן

המטרה הסופית זה לעלות במאסה ובכוח ואז לחטב ולשמר
אני מאוד רחוק מהמאסה שהייתי רוצה להגיעה אליה

העדפה אישית להתחיל מאסה עכשיו אבל אני מפחד שאני יגמור אותה בעוד חודש ממש שמן נגיד אני לא רוצה לעבור את ה 19-20 אחוז שומן

אם תעשה ss בדיוק כפי שריפטו ממליץ אתה תהיה בדיוק איפה שאת חושש להיות,אומנם זה סובייקטיבי אבל לדעתי אתה באמצע חיטוב ולא בסוף.
בהצלחה.

13% שומן אחי מהתמונות שרואים
מה שלא תעשה רק לא SS
לא נמאס לך תגיד לי? אתה רק מוריד מהרמה של עצמך ! אתה אמור לייצג את הספורט הכללי הזה של פיתוח הגוף בישראל, תפסיק לחשוב שאתה איזה חכם גדול!
זה שיש לך גוף טוב [לא משנה מוזרק או לא ] זה לא אומר שיש לך שכל טוב , לפי התגובות שלך אתה עדיין תקוע בראש של ילד בן 4 עם יידע אפסי !
וכן אני SSניק לשעבר שמן וגאה! אז תחסוך ממני את התגובה הבאה שלך

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה לא לעשות SS , בפורם של מתחילים הרבה דווקא אמרו לי שכדאי לי לעשות SS לפי הרמה שלי
ופה אומרים לי לעשות תוכניות אחרות ?

לא הבנתי למה לא לעשות SS , בפורם של מתחילים הרבה דווקא אמרו לי שכדאי לי לעשות SS לפי הרמה שלי
ופה אומרים לי לעשות תוכניות אחרות ?

כי זאת לא תוכנית שאפשר לשמור על אחוז שומן נמוך (בגלל התזונה שהיא דורשת).

לא נמאס לך תגיד לי? אתה רק מוריד מהרמה של עצמך ! אתה אמור לייצג את הספורט הכללי הזה של פיתוח הגוף בישראל, תפסיק לחשוב שאתה איזה חכם גדול!
זה שיש לך גוף טוב [לא משנה מוזרק או לא ] זה לא אומר שיש לך שכל טוב , לפי התגובות שלך אתה עדיין תקוע בראש של ילד בן 4 עם יידע אפסי !
וכן אני SSניק לשעבר שמן וגאה! אז תחסוך ממני את התגובה הבאה שלך
תבוא ללמד אותי איך לאמן אוקיי

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לשמור על אחוז שומן נכון אני מעדיף כמה שיותר לקבל כוח ונפח כרגע, אחוז שומן אני תמיד יוכל לעשות תקופת חיטוב אין לי בעיה עם זה

תקשיב אחי, יש לנו גנטיקה מאד דומה חוץ מהגובה.. בחזה, בבטן, בידיים, ממש כמעט הכל.
יש לך מייל להביא לי? יש לי כמה שאלות...

אני לא רוצה לשמור על אחוז שומן נכון אני מעדיף כמה שיותר לקבל כוח ונפח כרגע, אחוז שומן אני תמיד יוכל לעשות תקופת חיטוב אין לי בעיה עם זה
אחי בלי הסברים מיותרים - תעשה SS ודני חלאס כבר זה שגדלת מנפח של פיצולים ABCDEFGHI זה ממש לא אומר שזה הדרך הכי טובה והדרך היחידה שיש בעולם כדי לגדול וכל תוכנית או סיגנון אימונים אחר יהיה דפוק ולא יעיל, ותכלס למתאמן מתחיל (הגדרה לפי ריפטו - מתאמן עם פוטנציאל לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון) התוכנית הכי מתאימה תהיה SS אחרי שתסיים SS יהיה לך בסיס טוב מאוד מבחינת כח וגודל ואז תבחר כבר לאן אתה רוצה המשיך - בתכניות כח או לעבור לתכניות BB עם יותר נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית