הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לארגן את האימונים שלי (משקולות, ריצה, שיפור מתח)

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
אז ככה אני תלמיד כיתה י"ב ויש לי השנה בגרות בספורט ובכלל אני חייב לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי.
אני מתאמן בחדר כושר סה"כ שנתיים אבל בקושי רץ אלא רק משקולות. המטרה שלי היא עליה במסה ועכשיו מתווסף לזה השיפור סיבולת לב ריאה וריצת 2000 בפרט.

אז רציתי לבקש מכם שתעזרו לי קצת לארגן את האימונים שלי... בעיקרון נראה לי ש 3 אימוני משקולות בשבוע יספיקו לי ו3 אימוני ריצה גם כן.
עכשיו, רציתי לשתף אתכם בכך שהפסקתי לפני שבוע ללעשות סקוואטים, לג פרס, כפיפה\פשיטת ברכיים כי זה פשוט עשה לי כאבים בברכיים... ככה שאני כרגע לא מאמן רגליים אלא רק רץ.
ומה כדאי לי לעשות? AB או FBW?

אממ אז בבקשה תגיבו ותעזרו לי קצת לעשות סדר.
תודה.

אז ככה אני תלמיד כיתה י"ב ויש לי השנה בגרות בספורט ובכלל אני חייב לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי.
אני מתאמן בחדר כושר סה"כ שנתיים אבל בקושי רץ אלא רק משקולות. המטרה שלי היא עליה במסה ועכשיו מתווסף לזה השיפור סיבולת לב ריאה וריצת 2000 בפרט.

אז רציתי לבקש מכם שתעזרו לי קצת לארגן את האימונים שלי... בעיקרון נראה לי ש 3 אימוני משקולות בשבוע יספיקו לי ו3 אימוני ריצה גם כן.
עכשיו, רציתי לשתף אתכם בכך שהפסקתי לפני שבוע ללעשות סקוואטים, לג פרס, כפיפה\פשיטת ברכיים כי זה פשוט עשה לי כאבים בברכיים... ככה שאני כרגע לא מאמן רגליים אלא רק רץ.
ומה כדאי לי לעשות? AB או FBW?

אממ אז בבקשה תגיבו ותעזרו לי קצת לעשות סדר.
תודה.
זה לא ממש משנה AB או FBW. פשוט רוץ 3-4 פעמים בשבוע, כשאתה נותן לעצמך יום אחד מנוחה טוטאלי בשבוע. תעלה כל פעם את המרחקים והעצימות של הריצה. ריצת 2000 מטר היא לא רוצה שדורשת הכנה מסיבית (במסגרת בית ספר) בניגוד למרחקים הרבה יותר ארוכים, לכן לא ממש משנה מה תעשה, אתה תשתפר תוך כדי אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית