הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש תוכנית לאימון לא בחדר כושר

Modi Navon

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, אני בן 22, חייל משוחרר משרות קרבי.
כשהייתי חייל הייתי רץ 3 פעמיים בשבוע והייתי בכושר יחסית טוב, עכשיו אחרי שהשתחררתי עליתי קצת במשקל ואין לי יותר מידי זמן להתאמן עקב עבודה כל יום ולימודים. לכן אני מבקש תוכנית לאימון בבית ולא בחדר כושר. חשבתי לקנות משקולות ולרוץ. בגלל שאין לי יותר מידי זמן ואני לא רוצה לקרוס מהעייפות (יוצא ב6 בבוקר מהבית וחוזר ב11 בלילה) אני רוצה תוכנית של חצי שעה אימון בערך ביום.
אני שוקל בערך 83 קילו, גובה 178 ס"מ
אני רוצה גם להוריד טיפה במשקל וגם והתחזק ולהגדיל שרירים
איזה המלצות יש לכם בשבילי?

שלום, אני בן 22, חייל משוחרר משרות קרבי.
כשהייתי חייל הייתי רץ 3 פעמיים בשבוע והייתי בכושר יחסית טוב, עכשיו אחרי שהשתחררתי עליתי קצת במשקל ואין לי יותר מידי זמן להתאמן עקב עבודה כל יום ולימודים. לכן אני מבקש תוכנית לאימון בבית ולא בחדר כושר. חשבתי לקנות משקולות ולרוץ. בגלל שאין לי יותר מידי זמן ואני לא רוצה לקרוס מהעייפות (יוצא ב6 בבוקר מהבית וחוזר ב11 בלילה) אני רוצה תוכנית של חצי שעה אימון בערך ביום.
אני שוקל בערך 83 קילו, גובה 178 ס"מ
אני רוצה גם להוריד טיפה במשקל וגם והתחזק ולהגדיל שרירים
איזה המלצות יש לכם בשבילי?
ההמלצות בשבילך זה להתחיל לקרוא. לא ניתן לעלות במסת השריר ולרדת באחוז השומן בו זמנית, במיוחד לא בבית.
תבחר מטרה ותרוץ איתה. קרא את זה:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

אתה בהחלט יכול לעשות את זה גם בבית! מתח ושכיבות שמיכה הם 2 תרגילים מעולים(מוט של מתח עולה בסביבות 80 ש"ח)!! אתה יכול לרוץ בחוץ זה עדיף על הליכון בחדר סגור.
אם יש לך עוד אקסטרה כסף תקנה סט של 2 משקולות(אפילו משומשות) ותוכל לעשות הרבה מאוד תרגילים בבית.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל אני צריך תוכנית מסוימת... ובשביל זה אני פונה אליכם

אנחנו לא בונים תכניות מותאמות אישית. יש תכניות מוכנות בפורטל, ואתה מוזמן לחפש ברשת תכניות שמבוססות על משקל הגוף.

Back
למעלה תחתית